Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הרכב: מיצובישי קולט 94'.

בבעלותי כבר כמעט 7 שנים!

מי שיסתכל בשרשורים שלי משנים אחורה, יגלה שהרכב עבר התעללות הכוללת פריצות ונסיונות גניבת מערכת ואפילו פעם אחת ניתוק מצבר, ברוב הפעמים האלו רצתי לרכב אפילו ב3 בלילה בגלל אזעקת הביפר שלי וברגע שראו אותי מגיע פשוט ברחו.

היה לי שקט במשך שנה וחצי (אני חושב) ללא ניסיונות למיניהם, רק שריטה פה מכה שם ואין לי מושג מי זה.

גם למדתי מאז שאין ברכב כלום! אין לי רדיו או רמקולים למיניהם, אני לא מאזין למוזיקה ברכב בכלל הסיבה שהוצאתי הכל כדי שלא יהיה נסיון גניבה.

אני לא משקיע ברכב כלום קוסמטית, כמעט ולא שוטף אותו ומנסה כמה שפחות ימשוך את העין, אפילו! יש כמה ניירות זרוקות ברצפה בשביל הSHOW.

השבוע זה המשיך:

שבוע שעבר הגעתי לרכב, גיליתי שגנבו לי פנס ערפל אחורי מהטמבון, הפנס היה מחובר עם 2 ברגי פיליפיס, פשוט הגיעו ופירקו אותו החוצה, שגילו שהוא מחובר עם 2 חוטי חשמל אז הפעילו קצת כח ופשוט תלשו את החוטים, שהגעתי לרכב מצאתי 2 חוטי חשמל תלויים באוויר מהפתח של הפנס.

אתמול היה השיא, הגעתי ממקום עבודה בשעה 16:00 (באור יום!), שיצאתי לבילוי בסביבות השעה 22:30 הגעתי לרכב וחשכו עיני, לא היה ספויילר!

הספויילר הזה הוא לא תוספת ומגיע מקורי מהחברה (שנקנה ב94'), מה ש"מצחיק" פה זה שהם הרסו את הספויילר לגמרי! חלק מהברגים עוד נשארו מחוברים לדלת בגאג' למרות שהצליחו לעקם את הדלת בגאג' לגמרי מהפינות בצמוד לגג.

בשבועות האחרונים חשבתי (ללא קשר להתעללות) למכור את הרכב ולהמשיך הלאה, הרכב הבא שהייתי מעוניין לרכוש זה איביזה 2010 2 דלתות, אחרי הפריצה אתמול ירד לי כל החשק לרכוש רכב חדש ומחוסר ברירה כבר חשבתי לרכוש יונדאי גטס באיזה 20-25אלף שקל וככה להתקדם.

תמונות של החוסר הספוילר - יצורפו בהמשך.

מה אתם הייתם עושים?

אוהד.

*מי שיטרח להסתכל שרשורים אחורה שלי כמו שכתבתי בתחילת השרשור, כל הפתרונות של לשים מצלמה לא ריאלים בעליל, אני גר בקומה 4- בחיפה בבניינים שנמצאים על הר, ככה שאני לא רואה את הרכב והרכב נמצא בגובה "קומת הכניסה" של הבניין, ככה שאין לי איפה לשים מצלמה ואין לי חניה פרטית, ואני לא מעוניין לכסות אותו בכל פעם.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תעבור דירה :lol:

סתאאאם, אני לא בטוח שהחלפת רכב תעזור, כי זה נראה כאילו מישהו מהבלוק שלך נותן עבודה.

האם אתה גר ברחוב ראשי עם גישה להרבה אנשים? כי אחרת זה נראה כו מישהו שלא אוהב אותך

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כנראה שמישהו התלבש לך על האוטו ומנסה לעשות את זה בטפטופים

נסה לחנות את האוטו רחוק ממקום מגוריך ברחוב שקט ומוסתר אפילו אם הדבר כרוך בהליכה של מספר דקות

פורסם

מוכר.

אלא אם אתה לא מספר משהו, אז הצרות אמורות להיגמר עם מכירת רכב.

לחנות במקום רחוק זאת לא אופציה, כי במקרה הזה אות הביפר לא יגיע, ואם יגיע, אז לא תספיק להגיע לרכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סיפרתי הכל, אין לי שום עניין או חצי עניין עם אף אחד באזור מגורי, מה שכן אזור מגורי ידוע באנשים קשי יום ולא מתורבתים ובכללי מאד מאד בעייתים, בין היתר אחוז פשיעה די גבוה עד כמה שאני יודע.

אני חושש להחליף לרכב אחר הסיבה שגם לרכב הזה יתנכלו.

מצד שני, בדיוק ברחוב שלי חונות במרחק כמה מטרים ממני הונדה סיביק החדשה (חללית) והונדה הקורד גם חדשה (דגם S) כבר מעל שנתיים ואף אחד לא נוגע בהם, יש בין היתר גם מזדות 2\3 למיניהם יחסית חדשות ונראות טוב משלי ואף אחד לא נוגע!

באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות ועכשיו בעצם אני דרוך אחר כל אזעקה שלא תהיה, מה עושים?

איך מחליפים רכב מבלי להיות שומר ראש או איך נשארים עם שלי מבלי לצפות שמחר אני אמצא את הרכב ללא מנוע כי לאותו בן זונה היה חסר מנוע?!

אוהד.

פורסם

מה ההסתברות יש ילדים\נערים שיושבים לשתות בלילה ליד הבלוק שלך ופעם הערת להם?

מה ההסתברות יש ילדים\נערים שיושבים לשתות בלילה ליד הבלוק שלך ופעם סירבת לתת להם סיגריה?

מה ההסתברות יש ילדים\נערים שיושבים לשתות בלילה ליד הבלוק שלך ופעם סירבת לתת להם שיחה בסלולרי?

אם אחד מהמקרים האלו התקיים אז הרי לך תשובה. אני פעם גירשתי "נערים" שישבו להשתכר לי מתחת לבלוק כשהייתי סטודנט ולאחר כמה ימים הם שברו לי את כל האוטו. כמובן שהם לא היו גרים בשכונה, הכל בלוקים עם מעונות.

הבנתי שזה לא יפה לגרש מישהו זר שמשתכר לך ליד הבית ולכן עברתי להיות הרבה יותר מנומס:

לפני כחמש שנים כשגרתי בעיר כחצי שנה ביקשתי בשקט ובנימוס מנערים שישבו בספסל ליד הכניסה לבית הפרטי שלי להיות בשקט (תינוקת ישנה) ושוב -כמובן שהם לא דיירי הרחוב. למחרת בלילה הם ריססו לי כתובות גרפיטי על כל הגדר הלבנה ובדקו את איכות הצבע באוטו של אשתי- שעד היום לא תיקנתי.

אני לא יודע מה איתך, אבל לי הספיקה חצי שנה וחזרתי לגור במושב. או שגונבים לך את האוטו או כלום:-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא רוצה להישמע מגוכחך אבל זה גם בגלל הדגם הזה , הקולט רכב שמושך את העין לח'ברה צעירים וכאלה שמחפשים ''שיפורים בחינם''

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

לא בטוח שרכב משעמם יפתור את הבעיות...

לי יש יונדאי אקסנט 2006 בחיפה. שברו לי את האנטנה כמה פעמים, ולא מזמן גיליתי שמשה אחורית מנופצת. לא היתה שום אבן או משהו בתוך הרכב, ואין לי ממש הסבר מה קרה שם.

גם האופניים שלי שחונות בכניסה לבניין מאבדות חלקים בטפטוף..כל פעם בורג, אום, מכסה ונטיל, מה שרק מצליחים להוריד.

לא יודע להסביר מה דפוק בעיר הזו.

משתתף בצערך..:-(

פורסם
לא בטוח שרכב משעמם יפתור את הבעיות...

לי יש יונדאי אקסנט 2006 בחיפה. שברו לי את האנטנה כמה פעמים, ולא מזמן גיליתי שמשה אחורית מנופצת. לא היתה שום אבן או משהו בתוך הרכב, ואין לי ממש הסבר מה קרה שם.

גם האופניים שלי שחונות בכניסה לבניין מאבדות חלקים בטפטוף..כל פעם בורג, אום, מכסה ונטיל, מה שרק מצליחים להוריד.

לא יודע להסביר מה דפוק בעיר הזו.

משתתף בצערך..:-(

מצחיק/עצוב שאני גם גר בעיר הזאת והתופעה יותר מדי מוכרת לי \:

ואולי תנסה להחנות את הרכב במקום רחוק יותר מ בדרך כלל

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אתה לא מתאים לאיזור הזה.

בניגוד לעונדות שאף אחד לא נוגע בהן, ממך לא מתרגשים...

אם היית בונה לעצמך תדמית של אחד שלא מתעסקים איתו הכל היה מפסיק.

כל עוד מדובר בחתיכת הפח שלך...אפשר לקחת את זה בקלות יחסית.

לא תוכל לתקן את העולם...כן תוכל לשאוף לעבור למקום אחר ולהשאיר את הג'ונגל לחיות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תעבור דירה :lol:

סתאאאם, אני לא בטוח שהחלפת רכב תעזור, כי זה נראה כאילו מישהו מהבלוק שלך נותן עבודה.

האם אתה גר ברחוב ראשי עם גישה להרבה אנשים? כי אחרת זה נראה כו מישהו שלא אוהב אותך

ממש לא "סתאאאם", כנראה שזה באמת מה שהוא צריך לעשות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תשמע, כנראה שאתה תמים ואולי כן גר מישהו בסביבה שאתה לא בא לו טוב בעיןאו שאינך יודע אם קורא משהו למכוניות של שכניך.... אולי פה מכה,שם פריצה, והם מתקנים זאת מיד.

אממ להזניח את האוטו לא אופציה כי אז חושבים שלא אכפת לך מהאוטו ואז יש פחות דפיקות לב בגניבה, כאילו זאת כגרוטאה..

אל תשקיע יותר מידי, אבל תעשה מהאוטו מה שאתה מצפה ממנו,תהנה ממנו.

ההמלצה שלי, זה להשקיע במצלמה

אם אתה גר בקומה ראשונה שניה לכיוון החניות, תתקין מצלמת מחשב עם תוכנה שנמצלמת, עסק של כ 400 שקלים למצלמת אינפרה שמצלמת באיכות מדהימה.

אם לא, תתקין מצלמה בחברה,משהו רציני,שתשקיף את האוטו, אולי תשתף את וועד הבית ותארגנו כסף להתקנת המצלמה שתשקיף לכל החניות של השכנים (במידה והם חוששים גם מפגיעה ברכב או מרפיצות לבית)

מקווה שלא יקרה עוד כלום לרכבך, חבל שיש בני אדם כאלה....

• תוכן חדש...