Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה הופיעה לי בעיה משונה ואני מנסה להבין למה היא קשורה - כשמתחילים לנסוע נראה כאילו ההילוך לא ממש נכנס לשני, כאילו "גז הולך על ריק" ואז נכנס ההילוך. בנוסף , מעבר בין שני לשלישי מרגיש כאילו יש קיק דאון, כלומר ההילוך נכנס אבל דוושת הגז כאילו לחוצה בזמן העברת ההילוך.

זו ניסן אלמרה 2003 אוט' 1800 אם זה רלוונטי. התופעה החלה לפני כחדשיים ועד כה זה אמנם מוזר אבל הנסיעה אםשרית בהחלט. מישהו יכול לשער במה מדובר , איפה מומלץ ואיך לטפל וכמה זה עשוי לעלות לי? האם לדעתכם כדאי לטפל בבעיה כזו במוסך המורשה שהוא מקצועי אבל יקר ?

תודה מראש

שי

פורסם

המנוע אצלך זה הזרקה, לא קרבורטור!. לידיעה כללית - למיטב ידיעתי וזיכרוני מכוניות עם מנוע קרבורטור יצאו מייצור ב94/95 אם לא לפני.

בכול מקרה, לבעיה שלך - נשמע כמו בעיה בגיר, לפי איך שאתה מתאר את זה לפחות.

פורסם

אכן המנוע הוא מוזרק ולא קרבורטור ולא נראה שבו הבעייה.

כמה ק"מ הרכב עבר ?

כמו קודמי, לפי מה שאתה מתאר - נראה שיש בעייה בגיר (נדלקת איזושהי נורה ?)

לדעתי - רצוי לגשת למכון גירים. ציין בבקשה רק מהיכן אתה כדי שיהיה ניתן להפנותך למקום בקרבת מגוריך (אם במרכז - חפש בפורום את הפרטים של ספי שנמצא בסגולה ע"י פ"ת).

alfa 156 2.5.

פורסם

היי

נורה לא נדלקת, צודק לגבי ההזרקה

גר ברחובות , האם לדעתכם כדאי לגשת ישירות למכון גירים או למוסך מורשה ?

אגב עבר 170000

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מעוניין במוסך מורשה אז אתה מוזמן לפנות אל מרכז שירות ראובן את משה.

אם אתה מעוניין במכון גירים מומלץ אז אתה מוזמן לפנות אל מוסך גירים 2000 בחולון.

אל תשכח לציין שהגעת מהפורום כדי שתקבל שירות ומחיר מועדף.

פורסם
שלום,

לאחרונה הופיעה לי בעיה משונה ואני מנסה להבין למה היא קשורה - כשמתחילים לנסוע נראה כאילו ההילוך לא ממש נכנס לשני, כאילו "גז הולך על ריק" ואז נכנס ההילוך. בנוסף , מעבר בין שני לשלישי מרגיש כאילו יש קיק דאון, כלומר ההילוך נכנס אבל דוושת הגז כאילו לחוצה בזמן העברת ההילוך.

זו ניסן אלמרה 2003 אוט' 1800 אם זה רלוונטי. התופעה החלה לפני כחדשיים ועד כה זה אמנם מוזר אבל הנסיעה אםשרית בהחלט. מישהו יכול לשער במה מדובר , איפה מומלץ ואיך לטפל וכמה זה עשוי לעלות לי? האם לדעתכם כדאי לטפל בבעיה כזו במוסך המורשה שהוא מקצועי אבל יקר ?

תודה מראש

שי

קודם כל בדוק האם מפלס שמו גיר תקין ואין נזילות שמן גיר

• תוכן חדש...