Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על חברות איכותיות לרמקולים/מגבר/סאב

omerh85
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני בעיצומו של מסע חיפוש רכיבים למערכת החדשה שתיבנה באוטו שלי...

יש לי הבנה בתחום פחות או יותר, אבל אני לא מכיר שמות מהתחום - וכאן אני צריך את עזרתכם...

אני אשמח לקבל מכם איזה 15-20 שמות של חברות מובילות בתחום וכל חברה במה היא עדיפה יותר (סתם לדוגמא - JBL - עדיפה בסאבים)...

אני צריך חברות של סאבים, מגברים ורמקולים (לא קומפוננטים).

תודה רבה! :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברות מובילות למגברים :סינפוני,באטלר,מקינטוש, אודיסון, גנסיס.

המחירים של המוצרים הנ"ל הם במינימום 5K שקל למגבר ויש גם ב 20K.

כמובן שיש גם הרבה יותר זולים, מה התקציב? ומה אתה מחפש איכות או עוצמה?

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל חברה טווח מחירים ומוצרים שונים,אין חברת מיינסטרים שעדיפה על אחרת ב100%.

הכול שאלה של תקציב.

פרט מה התקציב למערכת,ולמה אתה לא מתכוון לשים קומפוננט?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מתכוון לשים קומפוננטים כי אין לי מקום בדלתות מקדימה, ואין לי כרגע זמן או משאבים לבנות מקדימה...

ואני מדבר באופן כללי על שמות של חברות - פשוט לזרוק שמות של חברות מומלצות מתחום האודיו לרכב...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד לא תאמר תקציב , לא נוכל לעזור לך יש כמה עשרות של חברות יש טובות ויש פחות הכל שאלה של תקציב

, ואין דבר כזה שאי אפשר להרכיב קומפוננט , אם רמקול נכנס אז קומפוננט גם יכנס, ובוודאי שעדיף קומפוננט , עוד לפני המגבר

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מסכים מאוד עם אריק.

אין מה לרדוף אחרי שמות. לכל חברה יש מוצרים טובים יותר וטובים פחות. לדוגמא, יכול להיות שלפיוניר בתקציב של 500 שקל יש מכשיר עדיף מאשר קלריון, אבל ב- 1000 עדיף לקחת קלריון על פני פיוניר.

השאלה הנכונה היא: " אני מחפש מוצר X במחיר Y, מה ההמלצות הטובות ביותר?"

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלפיין, אקליפס - HU

פוקל , אלפיין , די.אל.אס ,אינפיניטי , מ בי קווארט - רמקולים

רוקפורד, גיי בי אל , פוקל , אלפיין , סאן דאון - סאבוופרים

אחי זה ממש קצה המזלג ...

עצה בחינם : אל תקנה מוצר בגלל השם שלו , יותר חשוב אל תחשוב שמוצר א יותר טוב ממוצר ב בגלל שהוא עולה יותר!!

תקשיב לדבר אחד, לאוזניים שלך...

ותנסה גם להשיג דילים טובים כי תמורה לכסף גם חשובה , אם מוצר מסוים הוא טיפ טיפה יותר טוב ממוצר אחר אבל עולה פי 3 לא תמיד זה משתלם...!

מצטרף לדיעה שנאמרה פה , לפני הכל ! קומפוננט קדמי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא ביקש סה"כ שמות , כדי לברר עליהם ולהחליט

ולא לנתח את המחיר ביחס לתרומה

אין פה מחשבה רק על המחיר מול תמורה.

המחשבה היא בעיקר על מגוון המוצרים של אותה חברה שלא תמיד אם מוטבע עליהם שם מפוצץ זה אומר שהם יותר טובים ממוצרים מחברה אחרת בעלת שם יותר מיינסטרים.

לכל חברה יש מגוון מוצרים המקוטלגים לפי סדרות, ניקח לדוגמא סטים של רמקולים.

נכון שמוראל נחשבת הרבה יותר מפיוניר לדוגמא ברמקולים אך זה לא אומר בכלל שאם נקח את הרמקול מהסדרה הכי נמוכה של מוראל ונשווה אותו לסדרה הכי גבוהה של פיוניר שהמוראל ישמע יותר טוב למרות שהם נחשבים הרבה יותר.

לדעתי זה גם מה ששאר חברי הפורום ניסו להסביר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי בעיה עם זה, אבל סה"כ ביקשתי שמות, משם לבדיקה קלה, ואז להתייעצות לגבי הממצאים.

בכל אופן, למה כולם כ"כ לוחצים על הקטע של קומפוננט קדמי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...