Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לתקן דלת ימין אחורית וכנף קדמי בטויוטה קורולה 2010...מחפש מוסך זול ואמין באזור המרכז..יש הצעות?

פורסם

בעיקרון בכל הנוגע לפחחות, אין דבר כזה זול וטוב. יש זול ויש טוב ויש כל מיני דרגות ביניים בין הזול לטוב.

בכל מקרה, שלושה מוסכי פחחות טובים שאני מכיר באזור המרכז:

מוסך חיבה בישראל ב"ק ת"א, בכר כהן מוטורס (מורשה טויוטה) באור יהודה והמוסך הירוק בפתח-תקווה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בעיקרון בכל הנוגע לפחחות, אין דבר כזה זול וטוב. יש זול ויש טוב ויש כל מיני דרגות ביניים בין הזול לטוב.

בכל מקרה, שלושה מוסכי פחחות טובים שאני מכיר באזור המרכז:

מוסך חיבה בישראל ב"ק ת"א, בכר כהן מוטורס (מורשה טויוטה) באור יהודה והמוסך הירוק בפתח-תקווה.

אין לי ניסיון בתיקון דברים מהסוג הזה, אבל הלכתי למוסך אחד והוא אמר לי 2000, ומוסך אחר אמר לי 5200... אני מחפש מישהו שיהיה עם מינימום של אמינות וסבירות, ותודה.

• ספונסר פורום
פורסם

נסה גם את מוסך מנטלי באור יהודה. מוסך פחחות ותיק ומקצועי, שמתמחה בעבודות מסוג זה ואף בעל הסדר עם רוב חברות הביטוח.

• ספונסר פורום
פורסם
אין לי ניסיון בתיקון דברים מהסוג הזה, אבל הלכתי למוסך אחד והוא אמר לי 2000, ומוסך אחר אמר לי 5200... אני מחפש מישהו שיהיה עם מינימום של אמינות וסבירות, ותודה.

כאשר אתה מבקש הצעת מחיר לתיקון תברר מה סוג החלק שהולכים להתקין ברכבך.

פער המחירים יכול לנבוע מעלות החלק. לדוגמא חלק מקורי בד"כ יקר משמעותית מחלק חליפי.

בנוסף מקובל גם בתחום הזה להתקין חלקים מפירוק.

• תוכן חדש...