Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן אני מחפש אופנוע ישן במצב לא כל כך טוב בשביל לקנות במחיר זול ולשפץ ואם ניתן לשפר... על אילו אופנועים אתם ממליצים?

פורסם

אני צריך למצא משהו שאבדתי, אני לא יודע איך זה נראה, אבל יש לזה צורה כזות, כאילו כזה-כזה...

בחייאת, תן לנו טיפה פרטים!!!

מה התקציב? מה הידע שלך? מה הרקע שלך (מכונאות, ניסיון עם אופנועים)? מה אתה אוהב (רק באופנועים, OK:wink: )? מה הגודל של האופנוע? למה אתה רוצה להפוך אותו?

תן טיפה פרטים, ואנשים יזרימו לך טונות של מידע...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עקרונית התקציב הוא עד בערך 40K והידע מעולה... עבדתי המון במוסכים שונים ולמדתי המון דברים ואין לי בעיה לתקן אופנועים (הפרוייקט האחרון שלי הייה שיפוץ קטנוע גמור...הצלחה..:)) ואני בעיקר אוהב אופנועי שטח או דוש"ים עם נטיית שטח..אין לי בעיה גם עם אופנועים גדולים מאוד...(הR1150GS של במוו נחשב לגדול?) והכיוון עוד לא הוחלט..סופר מוטו רצחני או טורף דיונות?

פורסם

אני הייתי הולך על איזה 2 פעימות רצחני (כמו בסימלון שלי) אבל זה אני...

2 פעימות או 4?

אם 2 פעימות, המיבחר טיפה מוגבל, וגם לא כל כך שימושי בחיי היום יום (שותה דלק, ההיתעסקות עם השמן, ממש לא נוח בנסיעה רגועה או בעיר)...

4 פעימות?

השמיים הם הגבול...

אתה יכול לקנות איזה TT ב איזה 15-20K ולשנות אותו לסופר-מוטו...

או KLX, או או או... זה מקום טוב להתחיל בו

20 הוא סכום סביר לאופנוע. אם אתה רוצה לעשות ממנו סופר-מוטו (להלן S&M), חפש אופנוע שהחלקים שאתה רוצה לחליף רקובים ומיועדים לקשט את חרייה....

לדוגמא צמיגים גמורים או ג'אנטים עקומים (ולהוריד במחיר על זה)...

בקיצור, תחשוב על איזה כיוון אתה רוצה...

אגב, יש עוד קטגוריה מגניבה, סטריט פייטרים...

גילי

פורסם

2 פעימות או 4?

אם 2 פעימות, המיבחר טיפה מוגבל, וגם לא כל כך שימושי בחיי היום יום (שותה דלק, ההיתעסקות עם השמן, ממש לא נוח בנסיעה רגועה או בעיר)...

4 פעימות?

השמיים הם הגבול...

20 הוא סכום סביר לאופנוע. אם אתה רוצה לעשות ממנו סופר-מוטו (להלן S&M), חפש אופנוע שהחלקים שאתה רוצה לחליף רקובים ומיועדים לקשט את חרייה....

גילי

אחי סטריטפייטר מסינגל? לא נשמע לי כל כך רעיון טוב... ואיזה עוש אופנועים אתה חושב שיש שיתאימו לשטח חזק (חול דיונות בעיקר...)?
פורסם

קח GSF400.

שים פרונט של RGV250, כולל הקליפ-אונים.

בולם אחורי של...לא יודע, תמצא כבר.

מסיכת חזית פצפונת שלא ממש חוסמת רוח.

צביעה נחמדה.

שיפורי מנוע להביאו לסביבות ה-70 כ"ס.

חיזוקי שילדה.

הנה לך פרוייקט :)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

דווקא עלתה לי המחשבה לקחת איזה CR500 לשפץ אותו לחזק אותו חיזוקי שילדה.. מתלים של אוהלינס ג'אנטים 17 דיסק 320 מ"מ WAVE וקליפר רדיאלי של מגורה...יש לי חבר שעשה משהו דומה... הוא סיים בסביבות ה50K נראה לכם הגיוני לעשות כזה דבר? מה גם שאני יודע שיש איזה מישהו עם CR גמור שעומד למכירה ממש בזול...(לא יודע פרטים...) שווה לחשוב לכיוון הזה?

פורסם
דווקא עלתה לי המחשבה לקחת איזה CR500 לשפץ אותו לחזק אותו חיזוקי שילדה.. מתלים של אוהלינס ג'אנטים 17 דיסק 320 מ"מ WAVE וקליפר רדיאלי של מגורה...יש לי חבר שעשה משהו דומה... הוא סיים בסביבות ה50K נראה לכם הגיוני לעשות כזה דבר? מה גם שאני יודע שיש איזה מישהו עם CR גמור שעומד למכירה ממש בזול...(לא יודע פרטים...) שווה לחשוב לכיוון הזה?

אבל זה לא שיפוץ...:roll:

מה שאתה מתאר יכול לעשות כל אחד עם כרטיס ויזה וסבלנות - לא צריכים להיו בשביל זה מכונאי.

בקיצור - היו לי כמה רעיונות בשבילך כשקראתי את ההודעה שפתחה את האשכול, אבל בהמשך ראיתי שאתה בכלל לא מאופס על עצמך: דיונות? סופרמוטו? סטריטפייטר?

בקיצור - שב עם עצמך, תסכם בינך לבי עצמך את העניינים, ותחליט.

אח"כ - תבוא אלינו.

יום טוב

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

redbaron כתב:

2 פעימות או 4?

4 פעימות?

השמיים הם הגבול...

גילי

אחי סטריטפייטר מסינגל? לא נשמע לי כל כך רעיון טוב... ואיזה עוש אופנועים אתה חושב שיש שיתאימו לשטח חזק (חול דיונות בעיקר...)?

OK, ככל הנראה אתה לא מבין טוב עברית ומילות קישור בפרט...

אז ננסה להסביר את זה מילה אחר מילה, OK? יופי...

אגב = מילה שבאה בין פיסקאות ובאה לקשר בין מישפט למישפט כהערה ביניים.

יש = ההפך מאין

עוד = מילת חיבור

קטגוריה = סליחה על השימוש בלעז, קבוצה...

מגניבה = סליחה על השימוש בסלנג, נהדר, ניפלא, מופלא...

"סטריט פייטר"= לוחם רחוב, אופנוע ערום, לרוב עם כיסוי מיזערי...

איפה כאן אתה רואה את המילה "סינגל"? לא אני ולא אתה הזכרנו אותן!!!

אם נפיק את המסקנות השונות מקריאת התשובות המגוונות שלך, אני מבין, ויתקן אותי מי שהבין אחרת, אין לך ממש ניסיון רב על כלים מוטוריים דוג"ים, לא?!

לעשות מ CR500 סופר מוטו? למה?! מה זה נותן לך? חוץ מזה שיש לו כוח מטורף, לא תוכל לנסוע איתו בכביש... רצועת כוח צרה יחסית, ומנוע של מוטו קרוס (עם כל מה שמישתמע מזה). וזה מיתחבר לשאלה הראשונה, כמה ניסיון יש לך (אם בכל)...

אם חשבת על 2 פעימות עדיף לקחת איזה אנדורו או משהו כזה, יש הסקי נחמדות 2 פעימות, חזקות ום גמישות יותר...

בקיצור, שפוך על עצמך מים קרים, תרגע, ותחשוב טוב טוב על מה אתה הולך לשפוך את הכסף שלך, שלא ילך סתם..

גילי

פורסם

אני בכלל בהתחלה חשבתי לכיוון של מוטוקרוס או אנדורו שיעברו איזה שינוי... אתם התחלתם לדבר על אופנועי סופרמוטו אז חשבתי...ולגבי השימשיות של הכלי...יש לי פחית לנסיעות...אני רק מחפש אופנוע שיהיה בשביל גאזיים בשבתות...

פורסם
אני בכלל בהתחלה חשבתי לכיוון של מוטוקרוס או אנדורו שיעברו איזה שינוי... אתם התחלתם לדבר על אופנועי סופרמוטו אז חשבתי...ולגבי השימשיות של הכלי...יש לי פחית לנסיעות...אני רק מחפש אופנוע שיהיה בשביל גאזיים בשבתות...

אם זה גזים בשבת- לך על סופרמוטו,

כאן אני אתן למומחים לדבר: פנגס, כרובי, טיגר...

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם
אוקי, רצית? קיבלת.

סופרמוטו.

באופן עקרוני יש הרבה מאוד אפשרויות לאופנוע.

אתה יכול ללכת על כלי קליל שיהיה רוצח בפוטנציה בסופו של דבר, כגון, YZ, האסקי, KTM מסדרות הSC או EXC וכו'.

אתה יכול ללכת על אתגר מעניין, כמו DR עתיק (עיין ערך Terminator too של טל"ש), או איזה TT ולסיים אותו עם פלסטיקה ומושב של YZ (ראיתי את זה כבר בתמונה).

מעניין מאוד אגב.

CR/RM ושות'

מעניינים מאוד. עשו יותר מדי כאלה.

אישית אני חושב שאם אתה רוצה משהו מיוחד ושונה לגמרי, אז סתם ככה רעיון.

הפוך GS500 לסופרמוטו.

יש לי מנוע של GS אגב 2003 , כך שזה לא "סתם" רעיון, אלא אפילו בר ביצוע.

השילדה האחורית שלו בקקה, אבל השאר בסדר גמור.

אם בא לך משהו לדיונות חולות או סתם רכיבות שטח מעניינות:

אתגר: תפוס איזה DR-BIG ותתחיל לחשוב איך לגלח לו משקל (רמז, מיכל דלק...).

שים לו מושב אחר ובכלל אם תצליח להלביש אותו במדים של CR/YZ/RM (עדיפות לRM כמובן, בכל זאת סוזוקי), אז יכול להיות לך אופנוע מאוד מעניין.

אופציות אחרות.

קנה איזה KLX ותתחיל לשדרג אותו או לשפץ אותו.

XRים למיניהם יש גם הרבה מאוד. לא מעט מפורקים.

סטרייט פייטר?

אתה יכול למצוא איזה R750 מפורק ומכוסח היטב ולהתחיל איתו.

לרוב עדיפות למנועים מרובעי צילינדרים וגם מרובעי ספרות בנפח.

העניין הוא שרוב החבר'ה שמוכרים את האופנועים הנ"ל, הם, הממ, איך לומר את זה במילים עדינות?

תלושים מהמציאות/ החליקו יותר מדי פעמים על הקסדה/ חסר להם הרבה יותר מבורג אחד/ סתם חיים בסרט ולעיתים קרובות מדי דורשים מחיר מחירון, או קרוב למחירון על אופנוע שנראה כאילו עבר עכשיו דריסה משולשת על ידי משאית ישירות אחרי סלטה לתוך איזה קיר.

אישית הייתי הולך על סופרמוטו, ולו רק בגלל העובדה שיש מקום לתת בגאזים בסוף שבוע בעוד שסטרייט פייטר לרוב יהיה יפה מאוד אבל יהיה לך קשה ללכת ולתת בגאזים איתו סתם כך.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

טוב ויפה (ויקר), רק....

אין

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

פורסם
טוב ויפה (ויקר), רק....

אין למגורה קליפר רדיאלי....

אין למגורה קליפרים בכלל, אם אני לא טועה...

M.

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

פורסם
טוב ויפה (ויקר), רק....

אין למגורה קליפר רדיאלי....

אין למגורה קליפרים בכלל, אם אני לא טועה...

M.

לפני זמן לא רב פורסמה ידיעה (נראה לי פה...) על כך שכתבו על סופרמוטו ישראלי בעיתון אמריקאי אם תמצא את הכתבה תיכנס ותיראה שבעמוד בעיתון שבו מופיעה הכתבה על ישראל מופיעה גם כתבה על קליפר רדיאלי של מגורה... חוצמזה שראיתי אחד באינטרנט איפשהו...
  • תוכן חדש...