Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני זמן לא רב פורסמה ידיעה (נראה לי פה...) על כך שכתבו על סופרמוטו ישראלי בעיתון אמריקאי אם תמצא את הכתבה תיכנס ותיראה שבעמוד בעיתון שבו מופיעה הכתבה על ישראל מופיעה גם כתבה על קליפר רדיאלי של מגורה... חוצמזה שראיתי אחד באינטרנט איפשהו...

אתה מבלבל אולי בין משאבה רדיאלית (בכזאת יש) לקליפר רדיאלי?

וזה עם נסיום רב במכונאות???

:roll:

Voy con dios, y si no regreso, estoy con el

פורסם

על האקס אל 125 יש עבודה

הוא זקוק לטנק דלק ,ידיות של גז,ברקס וקלאץ'.

ויחידת הצתה

cdi

השקעתי עליו 500 שקל על קרבורטור חדש

והטי אס זקוק לראש מנוע בוכנה +רינגים

והשאר הכל פיקס קלאץ חדש בולם קדמי חדש

התיקון יעלה בסביבות ה-300 שקל לא יותר מזה

בדוק העניין

פורסם
על האקס אל 125 יש עבודה

הוא זקוק לטנק דלק ,ידיות של גז,ברקס וקלאץ'.

ויחידת הצתה

cdi

השקעתי עליו 500 שקל על קרבורטור חדש

והטי אס זקוק לראש מנוע בוכנה +רינגים

והשאר הכל פיקס קלאץ חדש בולם קדמי חדש

התיקון יעלה בסביבות ה-300 שקל לא יותר מזה

בדוק העניין

מה שאומר שבשתי הכלים, עלות התיקון היא בערך כפולה מעלות האופנוע...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

צור איתי קשר בפרטי - יש לי איזה רעיון מעניין .

ואפילו שניים אם חושבים על זה - אבל לדעתי אופנועים איטלקיים - הם לא בשבילך .

מי שלא רוכב , יותר טוב שלא ידבר

פורסם

באמת כדאי שקודם תינעל על רעיון ואחר כך תבצע

לי כרגע יש כמה רעיונות בראש ואני מתכוון ליישם לפחות אחד מהם כשאסיים עם השיפוץ של הרכב או אולי אפילו קודם (הכל תלוי בכסף) אז גם אתה צריך לחשוב בדרך הזאת אבל אתה אומר שיש לך כבר תקציב אז יאללה... תחפש איזה אופנוע סטנדרטי במצב רע ותלך הכי רחוק במגבלת התקציב

תחשוב מה 30K יעשו לDR350 או GS500

קודם תקנה אופנוע בסכום שתגדיר כסכום רכישה, תסע עליו קצת, תכיר אותו ואז תתחיל להשקיע את הכסף ולתקן את המגרעות שלו

תראה בתמונה שצירפתי, אמנם היא נעשתה במחשב אבל היא מציגה אפשרות שניתנת ליישום של סוזוקי GS 500

003.jpg

haters will hate

פורסם

באמת כדאי שקודם תינעל על רעיון ואחר כך תבצע

לי כרגע יש כמה רעיונות בראש ואני מתכוון ליישם לפחות אחד מהם כשאסיים עם השיפוץ של הרכב או אולי אפילו קודם (הכל תלוי בכסף) אז גם אתה צריך לחשוב בדרך הזאת אבל אתה אומר שיש לך כבר תקציב אז יאללה... תחפש איזה אופנוע סטנדרטי במצב רע ותלך הכי רחוק במגבלת התקציב

תחשוב מה 30K יעשו לDR350 או GS500

קודם תקנה אופנוע בסכום שתגדיר כסכום רכישה, תסע עליו קצת, תכיר אותו ואז תתחיל להשקיע את הכסף ולתקן את המגרעות שלו

תראה בתמונה שצירפתי, אמנם היא נעשתה במחשב אבל היא מציגה אפשרות שניתנת ליישום של סוזוקי GS 500

לא ממש בר ביצוע.

כזכור לי, יחידת המפלט אינה יכולה להיות תחת השילדה בGS.

אין מספיק מקום...

התמונה הזאת במחשב נראה לי הרימו לו את השילדה למעלה קצת בשביל לשים את המפלט שם.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

כבר העלתי את התמונה בעבר...

בכל מקרה, הנה עוד דוגמה למה שהיה בעבר GS.

100_1034.sized.jpg

aqn.jpg

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הכי נראה לי :סופרמוטו "מעוצב"כזה שיעשה לך את זה גם במצב עמידה-ויפחיד את כולם בהשכבה ,עם ידע ויצירתיות אפשר להגיע לדברים מטורפים.

שינויי שילדה,זרוע אחורית אלטרנטיבית,אגזוז יחודי,יחידת פנס מגניבה,טוסיק סקסי ועוד...

בסופו של דבר לא תרצה לרד ממנו...

בהצלחה.

פורסם
הכי נראה לי :סופרמוטו "מעוצב"כזה שיעשה לך את זה גם במצב עמידה-ויפחיד את כולם בהשכבה ,עם ידע ויצירתיות אפשר להגיע לדברים מטורפים.

שינויי שילדה,זרוע אחורית אלטרנטיבית,אגזוז יחודי,יחידת פנס מגניבה,טוסיק סקסי ועוד...

בסופו של דבר לא תרצה לרד ממנו...

בהצלחה.

נסעתי אתמול על סופרמוטו של חבר... אני כבר ככה לא רוצה לרדת ממנו... ואיזה הצעות יש לך? על איזה כלים לבסס?
  • תוכן חדש...