Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מערכת באוטו הדגם שלה הוא pioneer p6050ub

ויש איתה בעייה קצת מוזרה..

ברגע שהאוטו עומד יותר מ24 שעות בלי להניעה אותו..

ברגע שאני מניע ומחבר את הפאנל של המערכת למערכת , המערכת לא נדלקת

הפיתרון בשביל להדליק אותה ללחוץ עם חפץ חד על כפתור איפוס

ואז המערכת נדלקת

 

** מצבר חדש (וגם אין בעיות הנעה גם שהאוטו עמד אחרי 3 ימים)

 

ועוד משהו קטן , לפעמים גם הייתי צריך לדומם את הרכב בשביל שפאנל יצא ואחרי ההנעה והכנסה שוב של הפאנל היה מתחיל לעבוד... עכשיו גם זה לא עובד רק איפוס של המערכת..

 

אשמח לעזרה מה יכולה להיות הבעיה , הבעיות התחילו לפני כחצי שנה +/- לפני זה הכל היה תקין

פורסם

האם החלפת את המצבר בערך באותה תקופה שהתחילו הבעיות? מקווה בשבילך שהבעיה היא בהספקת מתח לרדיודיסק ולא ברדיודיסק עצמו. בהתחלה תוודה שחיבורי הפלוס והמינוס לא רופפים והכל מחובר כמו שצריך. אם היה סלול + נפרד לרדיודיסק מהמצבר, תוודה שהכבל מחובר כמו שצריך למצבר.

פורסם
האם החלפת את המצבר בערך באותה תקופה שהתחילו הבעיות? מקווה בשבילך שהבעיה היא בהספקת מתח לרדיודיסק ולא ברדיודיסק עצמו. בהתחלה תוודה שחיבורי הפלוס והמינוס לא רופפים והכל מחובר כמו שצריך. אם היה סלול + נפרד לרדיודיסק מהמצבר, תוודה שהכבל מחובר כמו שצריך למצבר.

 

הבעיות התחילו כמה חודשים אחרי החלפת המצבר...

 

אני יבדוק את החיבורים בסופ"ש אני יודע שיש חיבור שמגיע למצבר עם פיוז גדול , יכול להיות שזה קשור למגבר? או שעדיין הוא מחובר לרדיודיסק

 

בנוסף אני יודע שיש פיוז לרדיו דיסק + סוללה פנימית לזיכרונות , יכול להיות שהסוללה גמורה שם וזאת הסיבה? או שהפיוז מקצר?

×
×
  • תוכן חדש...