Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן חלש במאזדה 3 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני שבועיים מאזדה 3 שנת 2009 הצורה החדשה

המזגן ברכב פשוט זוועה , שלשום נסעתי ברכב אחרי שהוא עמד בשמש כ4 שעות

ובמשך הנסיעה שערכה שעה המזגן לא הצליח לקרר את הרכב, לקחתי את הרכב למוסך מורשה "גולד בשילת"

(הרכב עדיין באחריות) ולאחר בדיקה קצרה נאמר לי שאין שום בעיה במזגן "וככה זה במאזדה"

אני מציין שלפני הרכב הזה היו לי שתי מאזדות 3 הצורה הישנה (2005,2008) והמזגן למרות שלא

היה אחד המוצלחים הצליח לקרר את הרכב בצורה הרבה יותר טובה.

לפי מה שהבנתי הרכב שלי היה מהראשונים שהגיעו לארץ, מסדרות הייצור הראשונות

יש סיכוי שהיצרן הציע עדכון או שידרוג של מערכת המיזוג לסדרות הייצור היותר מאוחרות?

תודה אבי

פורסם

אני מאמין שקיבלת תשובה מוסמכת מנציג הייבואן בארץ בקשר לביצועי המזגן.

הסיכוי שייצרן הרכב ישדרג את מערכת המיזוג ברכבך שואף לאפס אלא אם הבעיה היא בכמות גז לא מספקת במערכת המיזוג.

איזה כייף לי :)

פורסם

תשובה מוסמכת נכון, מספקת ממש לא

העניין הוא שבדקתי במאזדות אחרות משנים יותר מאוחרות וראיתי שהמזגן יותר חזק

בגלל זה אני תוהה אולי בסדרות הייצור הראשונות באמת היתה בעיה במערכת המיזוג וסדרות מאוחרות יותר

קיבלו שידרוג של המערכת

מצ"ב קישור לאותה בעיה בדור הראשון של ה-3

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971064,00.html

• תוכן חדש...