Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר תקופה שאני מחפש רכב שיתאים לי , צעיר בן 17. זול,חסכוני,יפה בלה בלה אתם כבר מכירים את הדרישות הסטדנרטיות.

יש לי 10 אלף עם חריגה קלה אם הכרחי בעוד אלף-אלפיים ש"ח.

אחרי שחרשתי את הרשת בחיפושים מאוד קדחתניים לא הצלחתי למצוא.

זה לא שאין מבחר,דווקא יש - אבל אני חייב שזה יהיה מהאיזור שבו אני גר(מסיבה מסוימת) שזה איזור המרכז, מודיעין-בית שמש-ירושלים-תל אביב וכו' וכו'.

האם אתם יכולים לתת לי שמות של מגרשים שמוכרם מכניות בתקציב הזה באיזורים שרשמתי ? שאני אלך לראות בעיניים,אני מאמין שככה אני ימצא יותר מהר.

מכוניות כמו סיאט איבזה קורדובה סוברו גרנד לאונה מזדה 323 וכו' וכו' כולן שנת 98-99 בערך.

תודה מראש ומועדים לשמחה!

פורסם

מגרשים שמוכרים רכבים בתקציב הזה יש, אבל אתה יכול גם למצוא אצל פרטיים.

מגרשים לרוב מתעסקים עם רכבים חדשים יותר, הרכבים בתקציב שציינת הם רכבים שנשארו במגרש לאחר טרייד אין ושהלקוח לקח בטרייד אין רכב יותר חדש.

גם מגרשים מפרסמים ביד2, תחפש.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

סטודנט אז למה מחפש רק מכוניות משפחתיות?

תחפש פונטו ספייס, פג'ו 206, רנו קליאו, פורד פיאסטה - מכוניות קטנות (וידניות) וזולות יותר, תוכל בספייס אולי להגיע עד שנתון 2003 עם קצת מזל.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מומלץ לא לנצל את כל התקציב לרכישת רכב אלא להשאיר בצד ליישור קו.

גיר ידני-אמין יותר.

אין לך צורך במכונית משפחתית.

קח את הרכב לבדיקה במוסך מתמחה(עולה כ200-100 ש"ח).

עדיף לחפש אצל פרטיים-מגרשים זה לא מקום אמין לקנות.

אל תצפה לרכב שנראה חדש-שריטות ועיקומים זה סבבה לרכב בן 10+(אל תפסול בגלל זה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני מתעניין במשפחתיות כי אני גבוה 1.95 ולא בכל מיני יהיה לי נוח.

לכן פונטו ספייס ירדה מהפרק ואיביזה וכדומה אני יצטרך לבדוק, מה דעתכם על סיאט קורדובה?

פורסם

טויוטה קורולה תיהיה נוחה, אמינה מאוד, ולא זוללת מידי! רק חבל שהיא כל כך משעממת!

עוד אופצייה יותר מעניינת היא פיג'ו 406,אומנם האחזקה תיהיה טיפה יותר יקרה אבל אתה מקבל אוטו מודל יחסית חדיש (2000-2002) ברמה יותר גבוהה, מפנק, נוח מאוד, נעים, וגם פוזה ובמחיר מצחיק!, אבל בתנאי שהיא שמורה, מטופלת פיקס כמו שצריך! וק"מ נורמלי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

רצוי שתוסיף פרטים של צרכים, דרישות ופנטזיות (ראליות) מהרכב.

לדוגמה,

מה הקמ' שאתה מעריך שתיסע בשנה ?

מה יהיה אזור הנסיעה העיקרי ? (עירוני או בין עירוני)

אוטומט ידני יש עדיפות מסוימת ? (לדעתי בתקציב הזה לבחור רק ידני)

חשיבות לגודל פיזי ? (קטן / גדול )

רענן

פורסם

אני חושב שאני יכול להמליץ לך על כמה מכוניות נחמדות עבורך:

דיהטסו אפלאוז, מנוע 1.6 חסכוני, רכב שקל לתחזק אותו מבחינה כלכלית,

סובארו גראנד לאונה (אימפרזה של שנות ה90), אמינות של סובארו, לא פחות ולא יותר, רכב נחמד,

יחסית חסכוני, פשוט מאוד לתחזוקה, רכב אידיאלי לאחד שאין לו יותר מידי מזומנים

ניסאן אלמרה, בארץ לא כ"כ אוהבים ניסן, מה שיוצא לך יפה מבחינת המחיר שתוכל להשיג אותה,

הניסאן אלמרה גם היא כמו אחיותיה היפניות מאוד אמינה,

הייתי ממליץ לך לקחת צרפתיה שמורה, ולהנות גם משנה מתקדמת יחסית, ועדין ישאר לך עודף.

להלן דוגמא מיד 2

הבחור סטודנט תפרן, אתה רוצה לסבך אותו עם צרפתיה? גם אם ישאר לו עודף זה ילך אחרי ביקור שני במוסך,

המכוניות הצרפתיות הן כמו הנשים הצרפתיות, יפות, אך לא יותר מזה, (מניסיון..בחיי!)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

גולף שנת 2000 דיזל ממורה נהיגה (SDI), מבחינת אמינות ודלק אין עליהם , ממורה נהיגה המחיר צונח בכמעט חצי (ובשנים האלו מורי הנהיגה היו מתים עליהם), זה הרכב הכי יפה\נוח שהציעו לך, אין לך מה לפחד מהדיזל.

המחיר יהיה בסביבות ה 10K לרכב שנת 2000 (גולף דור 4).

אני דיי בטוח שלא תרצה (כי זה דיזל, ממורה נהיגה, ושאר תירוצים), ושכל המקצוענים כאן יגידו לא להתקרב , לדעתי ,גם לגילך וגם לתקציבך , אין על הרכב הזה. (או פולו SDI, או פולו בנזין גם מסתדר במחיר, אבל פחות עדיף)

לי הייתה פולו SDI ולאחר מכן גולף SDI , ואני סטודנט , רכבים לא פחות ממעולים.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...