Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה sx-5

cleantek
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

מכרתי בשעה טובה את הטוסון 2010 שלי אחרי שהיה מחובר עם אינפוזיה לוריד של הארנק ומצץ משם את התקציב לדלק כמו נרקומן.

היום אני עומד בפני החלטת רכישה ואחד האפציות שלי הוא הג'יפ החדש של מאזדה. מספרים עליו שהוא שותה אחד ל-10 משולב.

אני לא טיפוס של שטח ובכל זאת נהנה מרכב גבוה. מה יתרונות וחסרונות של רכב זה?

פורסם

הג'יפון הכי טוב בקטגוריה נכון להיום. 10 צעדים קדימה מהטוסון.

אם אתה מעוניין לחסוך, הייתי מחפש גם ג'יפונים משומשים מונעי דיזל (בני שנה-שנתיים). שלי עושה 1/13 משולב (בעיר 1/9, מחוץ לעיר 1/16)

...CASKA for life

פורסם

אני לא מכיר דגם כזה. אולי אתה מתכוון לCX5?

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אם אתה מחפש "ג'יפון" חסכוני, הייתי מציע לך לבדוק את הסקודה יטי TSI 1.2

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

יש ג'יפ ויש ג'יפון.מה בדיוק אתה מחפש ? אם אתה לא מ"חורשי השטח" אז לדעתי,ג'יפ מיותר והפתרון לרכב גבוה הוא בהחלט ג'יפון.

ג'יפון חסכוני מאוד בקטגוריית הבנזין הוא סוזוקי SX-4.

אתה לא תאמין אבל,דודתי,שכל חייה נסעה על רכבים אירופאים עם חיבה לצרפתיות (עד שיום בהיר אחד ולאחר שכל שבת היינו עושים שיחות על זה, שהיא משלמת ים כסף על תחזוקה והיא נוסעת על רכב 60,000 ק"מ ב- 10 שנים סה"כ) היא החליטה לעבור לרכב יפני-פעם ראשונה בחייה בגיל 66.

אז היא אומרת שמצד אחד,אין על הנוחות והפינוק של האירופאית (זה נכון ואין על זה ויכוח) אבל מצד שני,לאחר שטיפלה ברכב פעמיים היא אומרת, שב"ה היא יוצאת מהמוסך ללא חור רציני בארנק ועל זה היא מודה לי (שחפרתי לה כל שבת חודשיים עד שהחליטה במשותף עם בעלה שחבל לזרוק ים כסף על כלום ולנסות גם רכב יפני).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המרחק בין מה שמופיע בברושורים בדיקת מעבדה לעומת תנאי כביש אמיתיים שונה באחוזים רבים.

מה שלא יהיה עדיף שתיקנה רכב בנזין ולא סולר,אני לא יודע מה מתלהבים מג"יפ כבד מונע בסולר כך או כך עושים 7-8 ק"מ לליטר.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

האם סובארו פורסטר נחשבת ג'יפון? הייתה לנו כזאת למשך שבוע וחצי בחו"ל, טורבו דיזל, עשתה 15 ק"מ לליטר לא משנה איך נהגתי.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
המרחק בין מה שמופיע בברושורים בדיקת מעבדה לעומת תנאי כביש אמיתיים שונה באחוזים רבים.

מה שלא יהיה עדיף שתיקנה רכב בנזין ולא סולר,אני לא יודע מה מתלהבים מג"יפ כבד מונע בסולר כך או כך עושים 7-8 ק"מ לליטר.

ברכבי שטח "כבדים", היתרון של מנועי דיזל הוא אמינות, עמידות, כח זמין מסל"ד אפס, מנוע סגור (עובד גם מתחת למים). מבחינת צריכת הדלק, ברור לי שלא נתקלת בצריכת דלק של מנוע בנזין גדול ברכב כבד (לדוגמא: מיצובישי קינג 3.8 בנזין עושה פחות מ 1/6 בתוך העיר !)..

...CASKA for life

• תוכן חדש...