Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו נסע/ראה את ה i30 cw החדשה? מה לגבי מרווח הרגליים בכיסא האחורי?

האם ה i30cw מרווחת כמו ה i35 והאם היא באמת עדיפה על הi35 למשפחה עם שני ילדים קטנים ( אחת תינוקת)

תודה מראש

פורסם

ככל שידיעתי מגעת שיווק ה-i30CW החדשה טרם החל, וגם לא יצאה הודעה על תאריך תחילת שווק - ומכאן התשובה ברורה מאליה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מבחינת תא נוסעים היא זהה ל-I30 הרגילה, לסטיישן הקודמת היה בסיס גלגלים גדול יותר וכפועל יוצא גם מושב אחורי מרווח הרבה יותר, לחדשה בסיס גלגלים זהה לשל דגם ההאצ'בק.

אני אישית מצאתי את המושב האחורי של ה-I35 מרווח יותר אבל אם אתם זקוקים להמון מטען אז אולי שווה לבדוק בכל זאת את ה-I30.

הפוקוס מרגישה פחות מרווחת מצמד היונדאי, בעיקר במושב הקדמי ואני אישית מעדיף את הגוונים והפלסטיקה בתאים הקוראניים, התאורה הכחלחלה של הפוקוס לא נאה בעיני.

אם אתם מחפשים מרווח בדקו את פולקסוואגן ג'טה ורנו פלואנס, רצוי בדגם הדיזל.

בהצלחה

פורסם

מניסיון שלי - הפוקוס רחבה מעט יותר מבחינת האפשרות להציג מושבי בטיחות ובכלל לשבת שלושה מאחור.

ואולם - מרווח הרגליים בפוקוס פחות טוב, במיוחד אם משווים ל - I35 שיש המון מקום לרגליים מאחור.

אני אישית התרשמתי לחיוב מאיכות החומרים וההרכבה של הפוקוס. עושה רושם שזה ברמה גבוהה יותר מאשר ביונדאי.

כך שאם אתה מוצא את מרווח הרגליים מספק, אני אישית ממליץ יותר על הפוקוס.

במידה והמרווח האחורי אינו מספק, אז אני משוכנע שגם היונדאי תהיה בחירה מצוינת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

הפוקוס צפופה יותר לברכיים במושב האחורי.

כמו כן הפוקוס צפופה יותר במושבים הקדמיים לאור קונסולה קדמית רחבה וגבוהה במיוחד.

בפוקוס גיר כפול מצמדים שפעולתו פחות נעימה מהגיר האוטומטי הרגיל שביונדאי.

בפוקוס תא מטען קטן יותר.

הפוקוס תהיה בעלת התנהגות כביש טובה יותר ואולי בעלת מיתלים נוחים יותר קצת.

צריכת הדלק והביצועים דומים (בהשוואה מול גירסת 1.6 של הפוקוס).

התוצאה די ברורה לדעתי, היונדאי עדיפה לדעתי לכל נהג ממוצע.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לאחר שישבתי בשני הרכבים ולמרות השיפור הניכר באיכות החומרים וההרכבה ביונדאי I35, היא עדיין הרגישה לי טיפה פלסטיקית וזולה יחסית לאיכות החומרים וההרכבה של הפוקוס. אבל אולי זו רק ההרגשה שלי. למיטב הבנתי הI30 פחות או יותר באותו ה LEVEL .

הרי אם לוקחים סבא בן 112 , חצי עיוור, עם קטרקט שמטופל בפרקינסון בתרופות הרגעה חזקות ומטשטשות

ומושיבים אותו ביונדאי, הוא יחשוב שהוא בגולף (כן, כן). בטח, פעם בצבא נתנו לי מורפיום וחשבתי שהנגמ"ש המזווד בדמות החובשת הענקית ששמרה עלי נראתה כמו ג'וליה רוברטס.

על זה נאמר:

"טוב, ילדים, מי יכול להגיד לי מה ההבדל בין חרדון לבין שממית?"

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתמול יצא לי לנסוע בפעם הראשונה בפוקוס החדשה, בדגם הסטיישן.

הדבר הראשון ששמתי אליו לב היה סגירת הדלת.

מצחיק - אבל אני רציני: הדלת של הI30 בת השנתיים שלי מרגישה הרבה יותר "גרמנית" מהדלת של הפוקוס שהרגישה ממש לא משהו.

מעבר לזה היא הרגישה דוקא מאד צפופה... בקיצור לא כל כך אהבתי, אולי בעיקר כי ציפיתי ל"וואו".

מה שכן מאד אהבתי את הקונסולה של הפוקוס. מרשימה מאד.

פורסם

הדבר הראשון ששמתי אליו לב היה סגירת הדלת.

מצחיק - אבל אני רציני: הדלת של הI30 בת השנתיים שלי מרגישה הרבה יותר "גרמנית" מהדלת של הפוקוס שהרגישה ממש לא משהו..

קשה לי להאמין. אבל- ממש קשה לי להאמין.

ב I30 גוש פלסטיק דגם קודם (2010 ) כבר יצא לי לשבת והדבר היחידי שהרגיש לי שם גרמני זה הגולף שחנתה ליד :-D

לא שהפוקוס 2010 היא תפארת הרייך אך אולי יש מישהו שהיה משווה בינהם. את זה עוד אפשר להבין.

אבל להשוות I30 2010 לפוקוס החדשה? ההגה הפלסטיקי ביונדאי, הדש בוארד הזול והתחושה התעשייתית ממש לא קרובות. יתכן ויש לך דגם מאובזר שאני לא מכיר אז ייתכן. אך כשמדובר על דגמי הבסיס אין מה להשוות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...