Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתמים מוזרים על גג פנורמי ושמשה

meteor
שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רכב שלי בעל גג פנורמי שחור ולכן רואים עליו טוב מאוד לכלוך. היום כשהסתכלתי מהחלון ראיתי שכל הגג הפנורמי ושמשה קדמית מלאים בלכלוך ואבק וזה נראה כהרבה כתמים בהירים. באותו הזמן ליד הרכב היתה משאית עם מיכל צהוב עליה שכנראה קשורה איכשהו לביוב. ליד הרכב שלי יש ברז מים שאליו חיברו את המשאית עם צינור. ראיתי שיש פירצה בצינור שממנה יוצא זרם מים וכנראה הוא שפגע ברכב שלי. בהתחלה לא דאגתי כי חשבתי שזה רק מים ואני התכווניתי בכל מקרה לשטוף את הרכב היום, אז קצת מים לא יזיקו. הבעיה התגלתה כאשר התחלתי לשטוף את גג פנורמי וראיתי שהכתמים שנראו לפני זה כאבק פשוט לא יורדים עם ספוג ומים. ז"א האבק הבולט ירד, אבל נשארו צורות של הכתמים שאפילו מרגישים קשיחים אבל לא יורדים אפילו עם גירוד. כל הגג מלא בכתמים קטנים כאלה שבאור השמש ממש בולטים. יש אותם גם על שמשה קדמית. זה נראה ממש מוזר ומדאיג. יש לי השערה שזה בגלל שהמים שנשפכו על הרכב התאדו מהר מאוד בשמש החזקה שהיתה היום ולכן יש את הכתמים, אבל לא חשבתי שזה כל כך קשיח. או שזה בכלל איזשהו חומר כימי שנשפך מהמשאית.

עכשיו אני לא יודע מה זה ואיך להוריד את זה. זה ממש בולט על גג פנורמי שחור.

מה זה יכול להיות? האם אפשר להוריד את זה עם חומר מסוים באופן עצמאי או שזה משהו רציני וחמור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אנסה לנקות את הגג עם חומר שמנקה חלונות, הרי גג פנורמי זאת זכוכית. יש למישהו המלצה לחומר שמנקה זכוכית מסוג זה וגם אופן הניקוי? תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה להגיד שמאתמול שהעלית את הנושא ועד עכשיו לא ניסית לנקות בצורה הפשוטה של חומר לניקוי חלונות?

אתה די מצחיק. תסכים שזה קצת מגוחך להעלות נושא כמו "האוטו שלי התלכלך מה עושים?"

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רוצה להגיד שמאתמול שהעלית את הנושא ועד עכשיו לא ניסית לנקות בצורה הפשוטה של חומר לניקוי חלונות?

אתה די מצחיק. תסכים שזה קצת מגוכח להעלות נושא כמו "האוטו שלי התלכלך מה עושים?"

כמו שכבר הסברתי בהתחלה, ניקיתי את הרכב אחרי זה והכתמים לא ירדו. לכן זה נראה כלכלוך לא רגיל. לא ידעתי מה זה ולכן לא רציתי לגעת בזה ולגרום לעוד יותר נזק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

...נו? ו...?

ניסית כבר לנקות עם חומר לניקוי שמשות?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...