Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התחילו לדבר על סלילת כביש מחיפה לעכו כתחליף לכביש 4.

 

על אותו משקל את כביש מכבית 471 התחילו לתכנן ב1980.

 

זה נשמע לך רציני?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, אני מהמאוכזבים בכיוון אחד ומרוצה מאוד בכיוון ההפוך:

בבוקר עליתי על כביש 22 בוולקן, נסיעה של דקות בודדות עד ההתפצלות לנתיבי היציאה באפק. משם - המתנה של 24 דקות ברמזור, ועוד כמה דקות בצואר הבקבוק של כביש 79. סה"כ 35 דקות או קצת יותר מוולקן עד החניה בקריון. עד כה, בכביש 4, היה מדובר על כ-12 דקות. הבחירה בעתיד ברורה.

לעומת את בדרך הביתה - 15 דקות מהקריון עד שער הטכניון. אז נכון שהרמזורים שיתפו פעולה, אבל בכל זאת מדובר בחסכון של לפחות 10 דקות בהשואה לזמן הרגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

זה באמת תלוי כיוון. מגשר פז לאפק לקח לי פחות מ-7 דקות בבוקר, לרדת מהכביש לקח קרוב לרבע שעה. הדרך חזור, מן הסתם, הייתה תענוג צרוף (עד הירידה המעצבנת בעיר).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

shocking :roll:

 

מי האדיוט ששם צמתים מרומזרים בירידה מכביש מהיר, זה היה ברור מההתחלה שזה מה שיקרה. טוב נו זה עדיין עדיף על כלום.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

עדיף על כלום? מאד תלוי. אם ניקח את כל כביש 22 כמכלול, הוא די לקוי בשלב זה. הגשר של צומת לב המפרץ הוא חצי עבודה - אם אני מגיע מיגור ורוצה לנסוע על כביש 22 לקריות אני צריך לנסוע עד גשר פז ולחזור - טמטום מס' 1. אם אני נוסע העירה (הדרך היומית שלי למשרד) - אני צריך לעמוד בפקק, כי הירידה מתנקזת לנתיב אחד - טמטום מס' 2. הירידות המטומטמות ופתיחת הכביש בשלב חצי עבודה (רק עד אפק) ואי-הסדרת הכבישים הסמוכים - טמטום מס' 3. וזה רק בשליפה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

טוב אז ככה, אם חשבתם שהמצב רע אז הוא לא, הוא מאוד מאוד רע.

החל משעה ארבע-חמש [שעות העומס] הפקק החל כבר מצומת וולקן, כלומר בערך כל קטע הכביש שנפתח היה פקוק לכיוון צפון.

או במילים אחרות כ-9 ק"מ של פקק אחד ארוך של מכוניות עומדות, לא נסיעה של 30 קמ"ש, אלא פשוט עומדות במקומן.

זה ללא ספק הפקק הכי גדול שהיה באזור אי פעם.

חברה שלנו איחרה לאסוף את הילדים שלה מהגן לאחר שלקח לה כמעט שעה וחצי להגיע לצונת וולקן לגן הנמצא בכפר ביאליק [ירידה במחלף אתא צפון. היא הגיעה עם דמעות בשעה רבע לשש לאסוף זוג תאומים בני שנה וילדה בת שנתיים וחצי. לא מאחל לאף אחד. :x

 

לאלו שחושבים ש-35 דקות מצומת וולקן לקריון זה מאכזב, החיים שלכם דבש, אני מניח שעשיתם את הדרך בשעות הבוקר כנגד כיוון הפקקים. אם הייתם עושים דרך זו בשעה 16:00, היה לוקח לכם לפחות פי שלוש מזמן זה.

 

אני גם לא רואה עתיד ורוד באופק, כאשר יסתיים הפרויקט, זאת מאחר ואין כל תוכניות לטפל בכבישים המחברים לעוקף קריות.

מי שלא מתמצא באזור, הכביש המחבר בין ק.חיים לק.אתא, אותו כביש אשר מהווה יציאה מרכזית ראשונה לקריות של עוקף קריות, הינו כביש בעייתי עוד הרבה לפני העומס שנוסף לו מעוקף קריות. כל בוקר נוצר בו פקק של מספר ק"מ מק.אתא ועד צומת הצריף.

את הפקק הזה לא ניתן לפתור מאחר וגם אם יוסיפו עוד נתיבים, ישנו צוואר בקבוק של נתיב אחד לכל כיוון שלא ניתן בו להוסיף נתיבים.

 

נמשיך הלאה ליציאה הבאה, היציאה של אפק, שוב מדובר על כביש סואן כאשר גם היום בשעות העומס יש בו עומסים כבדים מאוד [עוד לפני פתיחת הכביש]. גם בכביש זה יש צוואר בקבוק אשר לא ניתן לפתוח ככל הנראה.

 

בנוסף, כפי שטענתי כבר מקודם, היציאות הן צמתים מרומזרות, בעייתי מאוד כאשר מדובר גם ככה בכבישים סואנים שעוד לפני פתיחת הכביש היו פקוקים. את זה אין כל סיכוי לסדר, זו עובדה בשטח וזהו.

 

התיקווה היחידה היא שכאשר ישלימו את קטע הכביש עד כפר מסריק [קרוב לעכו] אז העומס על המחלף של אפק ירד.

לדעתי אלו חלומת בהקיץ, אין שום סיכוי שזה יביא לשיפור המיוחל.

צריך להבין ששתי היציאות העלובות [אפק וק.אתא צפון] אמורות לשמש את תושבי ק.חיים, ק.אתא, ק.מוצקין, ק.ביאליק, גבעת רם, גבעת טל, שפרעם ועוד.. כלומר עשרות אלפי כלי רכב אשר אמורים להתנקז לשני כבישים בעיתיים מאוד.

סליחה, אבל אני לא אופטימי.

 

עם זאת, המצב ככל הנראה לא יהיה גרוע כפי שהיה היום, זאת מאחר שהיום היו הרבה "סקרנים" אשר השתמשו בכביש ללא צורך אמיתי. כמו כן, יהיו הרבה משתמשים אשר ילמדו את הלקח ולא ינסו את מזלם בשנית בכביש זה.

 

אגב, בשעה 19:30 עדיין היה פקק בירידה הצפונית של הכביש.

 

הכי מצחיק זה שהכביש הישן [חיפה-עכו] היה ריק, בערך כמו שישי בצהריים. :shock:

לקח לי המש דקות להגיע לצומת מוצרט מוולקן.

אגב, באותו הזמן שמעתי דיווחי תנועה של רדיו חיפה על עומסי תנועה כבדים בין צומת וולקו לצומת ק.אתא ועד לצומת הצריף.. :shock: אך כמובן ששום מילה שאמורה להזהיר לא לעלות על כביש עוקף קריות.

 

העיקר שביום שלישי ביבי גזר את הסרט בטקס חגיגי על הכביש ומסר כי הוא מביא לנו את המהפיכה. :roll:

 

איזה ביזבוז של כביש.

הלוואי שאני טועה, אך רק פעם אחת בחיים טעיתי, זה היה שחשבתי שטעיתי ואז הסתבר שצדקתי. :lol:

 

לדעתי זה יום עצוב לתושבי האזור, בטח שיום עצוב בשבילי [לא ציני כלל]. :-(

IMG_0104.jpg

IMG_0105.jpg

IMG_0110.jpg

IMG_0108.jpg

פורסם

"זכיתי" היום לנסוע 3 פעמים על הכביש. פעם ב11:00 בבוקר מההסתדרות לביאליק ליד הקריון (המחלף האחרון שפתוח כעת)- הנסיעה עצמה דקות בודדות. ואז-25 דקות ברמזור לפנות שמאלה.

כשעה וחצי לאחר מכן- עלייה בקריון על הכביש וירידה באתא- 3-4 דק' נסיעה. מצוין, ואז מתחברים לפקקים שם.

והשוס הגדול:

עלייה על הכביש בהסתדרות ב-18:11, 4 דק' נסיעה ומגיע לפקק, ענק. עצום.

התנועה בקושי זזה. בשעה 19:40 יוצא בשעה טובה מהכביש שמאלה לכביש 79.כנראה להרבה זמן....

3 ק"מ בכביש שזה יומו הראשון, ללא רמזורים, שווים שעה וחצי. ה ז ו י .

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

איך יתכן שבכביש שרק הורחב יש יותר פקק? אולי אנשים פשוט לא רגילים (למרות שאני מפקפק בזה בעוד אני כותב, בד"כ כשפותחים כבישים טובים המצב משתפר מיידית, ע"ע המנהרות בחיפה...)?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

לא מדובר בכביש שהורחב אלא בכביש חדש לגמרי - הבעיה היא שהמוצא שלו הוא לתוך כביש שפקוק כבר הרבה שנים, עם צואר בקבוק שלא טופל (ולא בטוח שניתן לטיפול), ועם רמזור שעדיין מצריך תכנות לפי העומס האמיתי (ולא הצפוי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אתמול בלילה הרוג ראשון בכביש עוקף קריות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4281432,00.html

 

לגבי הטרקטור שפגע המערכת הרמזורים ביציאה של ק.אתא דרום [צומת ק.אתא].

התקלה אירעה בבוקר ותוקנה דיי מהר, לא זו היא הסיבה לפקקי הענק שהיו אחה"צ.

פורסם
אתמול בלילה הרוג ראשון בכביש עוקף קריות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4281432,00.html

 

לגבי הטרקטור שפגע המערכת הרמזורים ביציאה של ק.אתא דרום [צומת ק.אתא].

התקלה אירעה בבוקר ותוקנה דיי מהר, לא זו היא הסיבה לפקקי הענק שהיו אחה"צ.

 

רק שהכתב לא ציין שמחלף ידין נפתח כבר לפני 5 או 7 שנים, ממש לא אתמול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
לא מדובר בכביש שהורחב אלא בכביש חדש לגמרי - הבעיה היא שהמוצא שלו הוא לתוך כביש שפקוק כבר הרבה שנים, עם צואר בקבוק שלא טופל (ולא בטוח שניתן לטיפול), ועם רמזור שעדיין מצריך תכנות לפי העומס האמיתי (ולא הצפוי).

כן, אבל עדיין מדובר על עוד כביש שמוביל לאותו כיוון (אם אני מקביל, אז המנהרות שבאות במקום הכביש של פרויד...). אולי כולם פשוט הפציצו את הכביש. ואולי מדובר בטעות תכנונית כי זו מדינת ישראל :?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

המנהרות הן הצלחה גדולה - הורידו הרבה מאוד עומס מפרויד, במיוחד בשעות אחר הצהריים כאשר עובדי מת"מ עולים לכרמל. אישית חוסכות לי כ-10 דקות בבוקר מספר פעמים בשבוע, ואני צופה שיחסכו לי עוד יותר כאשר יחוברו לכביש 22 בעוד שנה וחצי - שנתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 


×
×
  • תוכן חדש...