Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שחיכיתי וכמה שקיוויתי אך לצערי לא טעיתי.. :-(

להלן רשמי היום מכביש עוקף קריות:

בבוקר הורדתי את הילדה בגן באזור כפר ביאליק והתכוונתי לעלות לכביש עוקף קריות.

כך כמובן, כמו בכל בוקר, היציאה לכביש ק.חיים-ק.אתא פקוקה מאוד, כך שלקח לי רבע שעה לצאת מק.ביאליק ולעלות על הכביש.

כמובן שהיום הפקק ביציאה היה גדול יותר בגלל הרצון של חלק מתושבי ק.חיים וק.מוצקין לעלות גם הם על הכביש.

הנסיעה בכביש עוקף קריות עצמו הייתה תענוג, ומרגע שעליתי עליו ועד שירדתי בצומת וולקן לקח לי שלוש דקות לכל היותר.

עם זאת, בסה"כ זמן ההגעה לעבודה לא התקצר משמעותית עקב הפקק הגדול שנוצר ביציאה מק.ביאליק.

ועכשיו לדיווח הבאמת גרוע - כרגע קיבלתי טלפון אשר מזהיר אותי לא לחזור בעוקף קריות עקב פקק עצום של יותר משני ק"מ בירידה הצפונית שלו (מחלף אפק).

כפי שטענתי כבר בשירשור קודם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=444885

הבעיה היא במחלפים עצמם (אם אפשר לקרוא לצומת מרומזרת מחלף) ובכבישים אליהם הם מתחברים (אשר היו פקוקים עוד לפני ההתחברות של עוקף קריות).

להלן ציטוט מהפוסט הקודם:

"המחלפים (לא בטוח שאפשר לקרוא לזה מחלפים, בואו נקרא לזה יציאות/כניסות) לכביש פשוט עלובים!

רמה כזו נמוכה של תכנון והשקעה, פשוט חבל!

אני מנבא שהיציאות יהיו פקוקות בשעות העומס.

כל היציאות/כניסות לכביש וממנו הן מסוג צמתים מרומזרים, זה כולל את היציאה בוולקו, ק.אתא דרום, ק.אתא צפון וק.ביאליק (אפק).

בנוסך, גם הכבישים אשר היציאות מתחברות אליהם הם בעיתיים מאוד.

לדוגמא: אם אני רוצה לצאת לכיוון ק.חיים וק.מוצקין, האופציה שלי זה לרדת ביציאה אתא צפון. שם תמתין לי צומת מרומזרת ראשונה ביציאה מהכביש. לאחר מכן, בכביש ק.אתא-ק.חיים, ימתין לי קטע כביש לא קצר של כביש בעל נתיב אחד לכל כיוון ועוד שלושה צמתים מרומזרים עד לק.חיים. הפקק הצפוי - ג-ד-ו-ל.

עוד דוגמא: אם אני רוצה לצאת לכיוון ק.ביאליק/ק.מוצקין צפון, אני אבחר ביציאה של אפק, שם שוב תמתין לי צומת מרומזרת עם הפקק התורן. לאחר מכן, שוב צריך להזדחל בכביש חד-נתיבי (כמעט כולו) עד לכביש חיפה-עכו, שם ימתין לי אחלה פקק בצומת שהיא בעייתית כבר היום.

בקיצור, גם היציאות עצמן, וגם הכבישים שהן מתחברות אליהם, בעיתיים מאוד, חבל.."

בקיצור, ראו הוזהרתם!

התקווה היחידה שנשארה לי היא שאולי ירד קצת העומס בהסתדרות. :cry:

דיכאון

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהניתי לקרוא. התאכזבתי לשמוע.

תגיד, מאיפה שאתה יושב כרגע, אתה מצליח לשמוע רעש של תקוות וציפיות (ז״א אשליות) מתנפצות?

שלי הרגע התנפצו בקול תרועה רמה.

הכביש נפתח מההסתדרות עד נעמן?

פורסם
נהניתי לקרוא.

תגיד, מאיפה שאתה יושב כרגע, אתה מצליח לשמוע רעש של תקוות וציפיות (ז״א אשליות) מתנפצות?

שלי הרגע התנפצו בקול תרועה רמה.

האמת שכן!

אומנם תקוות וציפיות לא היו לי בחודשיים האחרונים (עת אני השתמשתי בכביש וראיתי את בשורת היציאות הבעייתיות) אך בהחלט רציתי להאמין.

לצערי התבדתי, ואישתי ככל הנראה תמשיך לסבול בדרכים כל יום בחזרה מהעבודה (מבת-גלים עד ק.ביאליק כשעה). :-(

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפקק שהיה היום נגרם בגלל שאיזה טרקטור עלה על קו מתח והרמזורים הפסיקו לתפקד (זה לפחות מה שסיפרו בעבודה)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הפקק שהיה היום נגרם בגלל שאיזה טרקטור עלה על קו מתח והרמזורים הפסיקו לתפקד (זה לפחות מה שסיפרו בעבודה)

שיספרו לסבתא :wink:

הפקק עדכני לעכשיו, ולא, זה לא בגלל טרקטור שקר כלשהו.

הפקק התחיל להיווצר כבר בשעות הצהריים המוקדמות וכאשר הגיעו שעות העומס הוא תפח בהתאם.

אגב, כבר בשעה 08:00 היה עומס דיי גדול ביציאה זו (אני מדבר על היציאה הכי צפונית, ליד אפק).

פורסם

חברים, כלל האצבע שלי הוא:

מי שמפתח ציפיות, בסוף נושך כריות.

לא לצפות ליותר מדי, לא תתאכזבו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סיום חוזי של הפרויקט הוא בעוד שנה כמעט (13.08.2013), תנו צ'אנס.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חברים, כלל האצבע שלי הוא:

מי שמפתח ציפיות, בסוף נושך כריות.

לא לצפות ליותר מדי, לא תתאכזבו.

וגם מי שמפתח ציפיות, בסוף יצטער שהוא לא פיתח אפליקציות לסמארטפונים במקום. :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
סיום חוזי של הפרויקט הוא בעוד שנה כמעט (13.08.2013), תנו צ'אנס.

וזה מגיע בזמן שהאוצר מעוניין להקפיא פרויקטי תחבורה. אני בספק שמשהו הולך להשתנות שם. ה ל ו ו א י שאני טועה!

30 שנה לקח להם להגיע עד הלום.

הימורים על כמה שנים עוד ייקח כדי שזה ייתבצע כמו שצריך - אצלי.

דרך אגב - לא הבנתי. הכביש נפתח במלואו מההסתדרות עד נעמן?

פורסם

האוצר אכן מעוניין לעצור פרויקטים אבל פרויקט שכבר יצא לשלב הביצוע לא עוצרים.

מישהו באמת חושב שלקח 30 שנה לתכנן ולבצע את הפרויקט הזה? אולי תפסיקו לכתוב שטויות?

למי שלא יודע, מע"צ הוקמה מחדש ב-2005 עם 30 עובדים. במע"צ החדשה כשפרויקט מתחיל יודעים בדיוק מתי יסתיים ועל כל יום איחור הקבלן נקנס במינימום של 5,000 ש"ח (תלוי בגודל הפרויקט ובתקציבו) בפרויקטים הקטנים. בפרויקט מהסוג הזה הקנס הרבה יותר גדול לכל יום איחור.

וכמו שרשמתי אומנם הכביש נפתח לתנועה אך זו רק אחת מאבני הדרך לאורך חיי הפרויקט. יש עוד כמעט שנה עד מועד הסיום לפי החוזה שנחתם עם הקבלן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כשאחי התחיל ללמוד בביה״ס לקציני ים בעכו 1990)) התחילו לדבר על סלילת כביש מחיפה לעכו כתחליף לכביש 4.

גם אני לא זכיתי לסיים את אותו בית הספר עם אפשרות לנהוג בתחליף לכביש 4.

• תוכן חדש...