Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שהכביש יתחבר למנהרות העומס ירד משמעותית לכיוון דרום. מנגד, כנראה שיעלה לכיוון צפון.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש דווקא ביקורת חיובית- יום חמישי- אחד הימים העמוסים בשבוע על הכביש,נסיעה ממחלף אתא דרום לחיפה בשעה 17:00 ארכה 8 דקות בלבד עד הכניסה לעיר במהירות של 90 קמ"ש,כביש ריק כמעט לחלוטין.

מה שמוזר ולא ברור בכביש הזה: האם בדרך חזרה מחיפה למחלף אתא דרום הסימונים בכביש הם של קווים מרוסקים או פס לבן רצוף.אבא ששלי טוען,שהוא התבלבל וחצה פס לבן מה שלי לא הסתדר אבל באמת הסימון של הנתיבים מוזר עד מאוד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קולאוטי - אין בעיה בנסיעה דרומה. כל הבעיה מתרכזת ביציאה בקרית ביאליק.

לגבי הסימונים על הכביש - ביום ו' נסעתי בשני הכיוונים ולא התרשמתי משום סימון מבלבל. אולי יש משהו ברמפות הגישה והיציאה, עליהן לא נסעתי. גם השילוט נראה לי בסדר גמור.

אני לא מצליח להבין איך אותו רכב שעלה במחלף ידין פנה נגד כיוון התנועה - כל העליות לכביש הן התמזגויות מסודרות. המקום הבעיתי היחיד הוא היציאה בידין לבאים מחיפה, שבה הנתיב הימני משמש גם כנתיב האטה. שם יש צורך להוסיף נתיב שלישי של 200 מ' על מנת שהיציאה תהיה מנתיב האטה ולא מתוך נתיב ראשי - אבל בעיה זו מוכרת כבר די הרבה שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור אחד שגר בקרית אתא, הנסיעה מדרום הקרייה לחיפה מדהימה, מנסיעה של 25 דק' זה התקצר ל4 דק' הייתי בהלם אתמול.

מה שמבאס זה המחלפים, במקום לעשות משהו דומה לכביש 6 פשוט תקעו רמזורים שגורמים לפקקים.

אגב הכביש מאוד מסוכן אתמול בלי לשים לב גמעט הגעתי ל160 בנסיעה, הכביש סלול מדהים והאוטו מושך כלפי מעלה.

לגבי הנסיעה דרומה, ברגע שיפתחו את כביש עכו כל הבאלגן עם ביאליק יגמר.

פורסם

אתה לא יכול להשוות את 22 ל-6, יותר ל-20. גם רוב היציאות מכביש 20 מרומזרות - הרי מדובר על מעבר מכביש מהיר לכניסות לערים. תביא בחשבון שבניית מחלפים שלמים (עם לולאות כניסה ויציאה, או גשרים מרובים במחלפי יהלום מלאים) יקרה מאוד ובעיקר מצריכה שטחי קרקע גדולים שלא כל כך קל לגייס לאורך כביש 22.

כביש 79 בעייתי מימים ימימה, ויעידו הפקקים בפניה מערב בצומת סומך והנסיעה האיטית עד צומת אפק. הבעיה היא צואר בקבוק של נתיב בודד באזור גשר האצ"ל לכיוון צומת אפק, וכמובן ההשתלבות הלא מסודרת של כלי הרכב משני נתיבים לאחד.

לגבי הנסיעה צפונה - אני שמח על האופטימיות שלך לגבי פתיחת הכביש עד כפר מסריק, אבל אי עדיין פסימי לגבי היציאה לקרית ביאליק. נראה לי שלפחות בתקופה הקרובה אחזור לכביש 4 בכיוון צפון, ואמשיך ב-22 בדרך דרומה. אם יתברר כי הפקק ביציאה לקרית ביאליק מתפוגג, ובמיוחד לאחר שיושלם החיבור בין 23 ו-22 יתכן שאבחן שוב שימוש ב-22 צפונה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אגב הכביש מאוד מסוכן אתמול בלי לשים לב גמעט הגעתי ל160 בנסיעה, הכביש סלול מדהים והאוטו מושך כלפי מעלה.

זה לא מדד לכביש מסוכן, אם כבר אז ההיפך. אם מבלי משים הגעת למהירות גבוהה, כנראה שזו נראתה טבעית ונכונה בנסיבות העניין. ולא מסוכנת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למי שלא יודע, מע"צ הוקמה מחדש ב-2005 עם 30 עובדים. במע"צ החדשה כשפרויקט מתחיל יודעים בדיוק מתי יסתיים ועל כל יום איחור הקבלן נקנס במינימום של 5,000 ש"ח (תלוי בגודל הפרויקט ובתקציבו) בפרויקטים הקטנים. בפרויקט מהסוג הזה הקנס הרבה יותר גדול לכל יום איחור.

אכן, מע"צ החדשה מתנהלת אחרת לגמרי... :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה לא מדד לכביש מסוכן, אם כבר אז ההיפך. אם מבלי משים הגעת למהירות גבוהה, כנראה שזו נראתה טבעית ונכונה בנסיבות העניין. ולא מסוכנת.

כן הניסוח לא היה נכון לעניין. הבעיה היא שאם מישהו יחליט לשים מצלמות בכביש משטרת ישראל תחלק מתנות מאוד יפות לחגים..

פורסם

ואז הוא באמת יהיה כביש מסוכן :lol: :lol: :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מסכים. הכביש "מזמין" אפילו יותר מכביש 6. גם אני הופתעתי מקריאת מד המהירות לאחר איזה 10-15 שניות של תשומת לב לכביש :-D

פורסם

אני מאמין שעם הזמן יפתחו עוד יציאות/כניסות וכך גם הפקקים יהיו פחות עמוסים,ואם כבר פקקים,אז נסבלים איכשהו

מקווה מאד.

עוד לפני הפתיחה כששמעתי שפותחים יציאות וכניסות בודדות ידעתי שיהיה לחץ

נקווה לטוב,הבנתי עוד שבועיים נפתח עוד קטע כביש...

פורסם

היציאות היחידות שצפויה להפתח הן בכפר מסריק בכיוון צפון, ויציאה צפונה בוולקן. שאר המחלפים שלמים (חוץ, כמובן, מהחלק הצפוני של ביאליק, אבל הוא לא ישפיע על התור ביציאה לבאים מדרום).

פורסם
הבעיה היא שאם מישהו יחליט לשים מצלמות בכביש משטרת ישראל תחלק מתנות מאוד יפות לחגים..

נדמה לי שמישהו העלה כאן תמונות בת'רד אחר של הכביש לפני פתיחתו,והיו פסי דריכה (הכנה לגאטסו).

אל תדאג,ככה או ככה הממשלה תמיד חושבת עלינו :mm_mad:

נ.ב אני לא ממש מתמצא באיזור,וכל פעם שאני מגיע לקריון או יס פלאנט בהמשך,אני נוסע מצפון (צומת יאסיף) עד צומת עכו מזרח שם פונה שמאלה לכביש 4 - יש שינוי עכשיו? קיצור כלשהו עם הכביש הזה? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בשלב זה תמשיך באותה דרך. נכון לעכשיו הכביש מחבר בין כביש 79 (כמה מאות מטרים ממזרח לקריון) לעיר התחתית בחיפה, עם איזה 6 יציאות בדרך, עוד אחת בביצוע וכמובן הסיום בעיר התחתית. בעוד מספר חודשים צפוי להתחבר לכביש 4 ליד כפר מסריק (וכאשר אתה עובר שם אתה רואה את העבודות בדרך).

• תוכן חדש...