Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני פותח את הנושא הזה כדי לייעץ לכולכם להתרחק מסוכנות קיה בת"א (סניף המסגר)

אני במהלך חודש אוגוסט רכשתי קיה ריו חדשה דרך המבצע של חבר. במעמד ההתחייבות הובטח לי ע"י סוכן המכירות

שהרכב יגיע סוף חודש אוגוסט\תחילת ספטמבר ואפילו נצליח להתחמק מהעליית מע"מ שהתרחשה תחילת חודש.

כמובן שהרכב לא הגיע בסוף חודש אוגוסט או בתחילת חודש ספטמבר, ההפך הוא הנכון, הרכב עדיין לא עלה לספינה בחודש ספטמבר.

סוכן המכירות וגם מנהל המכירות של סניף ת"א החליטו שזה לא מענייני ואם לא הייתי שואל ומתעניין גם לא היו מעדכנים אותי.

אחרי הרבה צעקות והרבה עצבים נאמר לי שהרכב יגיע במהלך ספטמבר. כמובן שגם זה לא יקרה.

כדי למרוח אותי אמר הסוכן שהוא יחזיר לי תשובה במהלך השבוע ביום שני או שלישי והוא לא חזר אליי.

היום דיברתי עם הסוכנות, שבמהלך השיחה התבשר לי שהרכב לא עלה בכלל על הספינה ולא יגיע בכלל במהלך החודש וספק חודש הבא.

אחרי שנאמרו הדברים אמרתי להם תודה רבה להחזיר לי את המקדמה ולהתראות.

במהלך כל ההתנהלות גם הסוכן מכירות וגם המנהל מכירות היו אנטיפתים, כאילו לא אכפת להם, וכאילו הם מעודדים אותי לבטל את העסקה.

ממליץ לכולם להתרחק מסוכנות קיה בת"א (שדרך אגב היא הסוכנות הראשית) כמו אש בשדה קוצים.

פורסם

קיה הפך למותג מצליח. נדמה שההצלחה עלתה לראש.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

דאגת לתעד את ההבטחות על מועד האספקה המובטח?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לקיה יש בעיה רצינית של אספקת רכבים מהיצרן, שברוב הדגמים פשוט לא עומד בעומס ולא מצליח לספק ליבואן את כל הרכבים שהזמין. כנראה שזה גם המצב במקרה הזה. אני בטוח שאם הייתה להם אפשרות לספק לך את הרכב, היו מספקים. לאף אחד אין אינטרס לעקב לך את הרכב סתם ככה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לקיה יש בעיה רצינית של אספקת רכבים מהיצרן, שברוב הדגמים פשוט לא עומד בעומס ולא מצליח לספק ליבואן את כל הרכבים שהזמין. כנראה שזה גם המצב במקרה הזה. אני בטוח שאם הייתה להם אפשרות לספק לך את הרכב, היו מספקים. לאף אחד אין אינטרס לעקב לך את הרכב סתם ככה.

אני מאמין שהתלונה לא על העובדה שהרכב לא התייצב בחניה במועד שנקבע, אלא שהקונה לא קיבל התנצלות ועדכון שהמועד עשוי להדחות. חברה שמתקשרת ללקוחותיה ואומרת ״אנו מתנצלים אך ייתכן עיכוב במשלוח עקב סיבה X ו-Y״ תקבל תגובות

הרבה יותר חיוביות, למרות ההמתנה הארוכה למוצר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זה לא קשור לסוכנות ספציפית זו או אחרת של קיה.

ליבואן יש בעיה שנקראת too much of a good thing

הוא יכול למכור מראש את כל המלאי שקיה יכולה לשלוח אליו.

מנסיוני הוא לא תמיד יודע אילו מכוניות בדיוק עלו לאוניה (ובמיוחד איזה צבע). הוא יודע מה הגיע רק כאשר האוניה נפרקת.

פורסם

לקיה אין בעיות אספקה בעולם, אז על אחת כמה וכמה בישראל.

בכל פעם שלא מספקים רכבים בזמן, מציינים שהיבואן לא יכול לקבל את הכמות שהוא דורש. בולשיט!

פורסם

איזו החלטיות... אתה יושב במקרה בחבר המנהלים של קיה העולמית?

לידיעתך, קיה סובלת מבעיות אספקה ומלאי בכל העולם. מדובר בהחלטה מודעת של היצרן שהחליט לייצר פחות רכבים ממה שהוא צופה שימכרו כדי שלא להיתקע עם מלאים. גם בארצות הברית יש בעיה להשיג דגמים מסוימים, כמו קיה אופטימה היברידית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חוזר על שאלתי הקודמת - האם תעדת את ההבטחות לגבי מועד האספקה?

חייבים ללמוד להיות צרכנים חכמים. כל עסקה משמעותית חייבת לכלול מסמך חתום שכולל את כל פרטי העסקה המשמעותיים.

זה לא מקרה ראשון שאנחנו נחשפים לכך שהגדולים מועכים את הקטנים.

יש לצרכנים חלק מסויים באשמה.

אבל, האינטרנט הפך לבמה משמעותית שתכה באותם אלו שמזלזלים בנו. זה לא קורה ביום אחד, אבל יש כיוון...

כל הודעה כזו שנצפית ע"י מאות או אלפים, תגרום להם לעשות את העסקה שלהם חכם ונכון יותר. והעסקים המזלזלים נפגעים...

פורסם

מאז הצלחת הפיקנטו טלקאר נמצאים בשאנטי של "עזבו אותנו בשקט, אתם לא רואים שאנחנו עסוקים בלמכור קיה?"

הם לא צריכים להילחם על כל מכירה, גם ככה יש להם רשימות המתנה באורך הגלות על כל דגם.

אז בסופו של דבר לא ממש אכפת להם שביטלת, מישהו אחר יקבל את הרכב שלו יותר מוקדם.

הגישה אמנם קצת שגויה אבל בגדול אי אפשר להאשים אותם, כשתהיה להם טבלת מסירות כמו של אבארט' ההתנהגות תשתנה, עד אז? אלוהים גדול.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

את ההבטחה של הסוכן מכירות לא תיעדתי, וחבל שכך

כמו שציינו פה התלונה היא לא לגבי העיכוב של הרכב התלונה היא עצם העובדה שמוכרים חתול בשק.

במידה והיו אומרים לי שהרכב מתעכב, אין בעיה. ננשך את השפתיים קצת אבל הכדאיות של העסקה תשאיר אותי בציפייה

העובדה שהייתי צריך לרדוף אחרי הסוכנות, ואחרי הכל לקבל יחס מזלזל זה היה הקש ששבר את גב הגמל

בסופו של דבר כל עכבה לטובה, אני אפנה לחברת רכב שכן מוכנה לקבל את הכסף שלי :lol:

אני את עסקיי עם קיה סיימתי

פורסם
את ההבטחה של הסוכן מכירות לא תיעדתי, וחבל שכך

פעם הבאה תלמד שמה שחשוב לך והובטח לך ירשם ויחתם

אני את עסקיי עם קיה סיימתי

never say never

האם תעניש עצמך ברכב שאינו בדיוק מה שאתה רוצה, רק בגלל פרנציפ? תעשה איתם הסכם כמו שצריך...

את שכר הלימוד כבר שילמת :wink:

אם יפשלו מול מסמך חתום - תקרע להם את הצורה !

• תוכן חדש...