Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כשמוסד שקיים עוד מלפני קום המדינה עומד לסגור את שעריו, זה עצוב מאוד.

בוודאי לעובדים שמטה לחמם נשבר, אך גם לכלל התושבים, בכל זאת אבן יסוד במדינה.

פורסם (נערך)

טרונצ'ו היקר, שלושה ימים או שלושה חודשים לפני הקמת המדינה... נו.

ידיעות אחרונות והארץ קדמו בהרבה למדינה וכך עיתונים נוספים.

אם כבר, מעריב הוא כבר מזמן בגדר גוויה. למעשה מזה זמן רב מדובר בעיתון מביך ברמתו, עוד לפני הבעלות של בן צבי.

עריכה: הצצתי קצת בערך בויקיפדיה ובמבט זריז ישנם כמה חוסרים ואי דיוקים: הבעלות על העתון בראשית דרכו- לא רק ע"י העתונאים אם כי יש החושבים כך, הסיבות לפרישה מידיעות אחרונות- אלו האמיתיות ואלו המוצהרות[ שעומדות בניגוד לשותפות עתונאי מעריב עם משקיעים- חפש בערך עובד בן עמי, אולי הוא כתוב בצורה מעמיקה יותר]. גם המידע על נמרודי ומקסוול לוקה בחסר וגם גוסינסקי נעלם. כך גם סיבות דמוגרפיות לירידתו ושינויים נוספים.

במבט שטחי, הערך כתוב באופן שטחי.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם (נערך)

ערכתי והוספתי, אתה מוזמן להציץ.

אגב, לא יודע אם הבחינו בערך מויקי בין עתונות בוקר וערב. מסביר עם מי מעריב התחרה.

לא יודע כמה אני צודק... אבל ודאי יותר מויקיפדיה ועוד כמה.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

אף פעם לא היתה לי חיבה מיוחדת ל"מעריב", אישית אני אדם של "ידיעות", אבל עצוב לראות אמצעי תקשורת נסגר, אני יודע שכל פעם שנסגר אמצעי כזה, הדמוקרטיה שלנו חוטפת מכה.

http://sharonraz.wordpress.com/2013/11/01/%D7%93%D7%9E%D7%9E%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%91-%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%A7-%D7%A2%D7%9C-%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%90%D7%91/

• תוכן חדש...