Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש - הונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נהג חדש ואני מחפש רכב ראשון. אחרי הרבה חיפושים, שאלות, קריאה בהמון פורומים, בחרתי ללכת דווקא על ההונדה סייויק 2006 הדגם המיושן. התקציב עומד על 50-60.

הבנתי שיש 3 תתי דגמים ששונים אך ורק באיבזור שלהם. השאלה שלי האם זה משנה בשבילי כנהג חדש איזה תת דגם לקחת.

ואם אפשר לפרט קצת יותר על כל אחד מהם.

עוד שאלה הבנתי שביטוח על ההונדה יקר להחריד, האם זה נכון ? ואם כן על איזה סכום מדובר (לעומת מזדה 3 2008 לדוגמא) והאם הוא שווה את העובדה שזוהי הונדה. ( משום שהמשפט "הונדה זה הונדה" עבר דרך אוזני דיי הרבה פעמים).

עוד דבר, צריכת הדלק שלה היא בינונית באותה קטגוריה יש אפילו כאלה שאומרים שיותר טובה. אמינות הבנתי בשמיים.

לעומת כל היתרונות האלה, רציתי לדעת על עוד 2-3 דגמים מאותה קטגוריה : בעלי אמינות גבוהה, טיפולים לא בשמיים, צריכת דלק בינונית, ביטוח שירחם על הכיס שלי,לא צרפתיים או גרמניים, ולא מאזדה..וכמובן רכב שמתאים לנהג חדש בתקציב הנ"ל. (אוטומט).

תרחמו עליי.. בכל זאת נהג חדש חח:oops:

פורסם
שלום, אני נהג חדש ואני מחפש רכב ראשון. אחרי הרבה חיפושים, שאלות, קריאה בהמון פורומים, בחרתי ללכת דווקא על ההונדה סייויק 2006 הדגם המיושן. התקציב עומד על 50-60.

הבנתי שיש 3 תתי דגמים ששונים אך ורק באיבזור שלהם. השאלה שלי האם זה משנה בשבילי כנהג חדש איזה תת דגם לקחת.

ואם אפשר לפרט קצת יותר על כל אחד מהם.

עוד שאלה הבנתי שביטוח על ההונדה יקר להחריד, האם זה נכון ? ואם כן על איזה סכום מדובר (לעומת מזדה 3 2008 לדוגמא) והאם הוא שווה את העובדה שזוהי הונדה. ( משום שהמשפט "הונדה זה הונדה" עבר דרך אוזני דיי הרבה פעמים).

עוד דבר, צריכת הדלק שלה היא בינונית באותה קטגוריה יש אפילו כאלה שאומרים שיותר טובה. אמינות הבנתי בשמיים.

לעומת כל היתרונות האלה, רציתי לדעת על עוד 2-3 דגמים מאותה קטגוריה : בעלי אמינות גבוהה, טיפולים לא בשמיים, צריכת דלק בינונית, ביטוח שירחם על הכיס שלי,לא צרפתיים או גרמניים, ולא מאזדה..וכמובן רכב שמתאים לנהג חדש בתקציב הנ"ל. (אוטומט).

תרחמו עליי.. בכל זאת נהג חדש חח:oops:

יש 3 דגמים

דגם בסיסי ביותר LS מגיע עם ריפוד שחור ופסי קישוט בצבע שחור ולא בצבע של הרכב. (אבל לפעמים זה תלוי בהזמנה של הבנאדם, לא מחייב שיהיה ריפוד שחור לפעמים גם אפור כנ"ל לפסי הקישוט).

דגם הנפוץ ביותר ES מגיע עם פסי קישוט בצבע רכב, ריפוד אפור/בז', ומראות חשמליות.

והכי מפואר EX- מגיע עם סאנרוף, ג'נטים מקוריים וריפוד בז'.

לדעתי תיקח מה שנכנס לך בתקציב, אם אתה אוהב סאנרוף תיקח EX.

צריכת דלק הבנתי פחות מהמתחרות.

ביטוח ביררתי ולנהג חדש וצעיר אמור לעלות חובה 2100-3000 (תלוי בחברת ביטוח) מקיף 4000-6000 (תלוי בחברה).

קיבלתי של 2100 ו 4000.

דגמים מומלצים ברמה של הסיוויק זה, ניסאן אלמרה (ממש אמינה), טויוטה קורולה, סובארו אימפרזה ומיצובישי לנסר קלאסיק.

לדעתי לך על ההונדה, אמינה, טובה, וסחירה.

פורסם

ב-60 אלף שקלים יכנס גם הדגם החדש יותר עם מנוע 1.8.

הדגם הישן מ-2004 ועד 2006 כבר לא הגיע עם פסי חיכוך שחורים מבחוץ ובפנים רוב הרכבים הגיעו עם ריפוד בצבע בז' למעט כאלה שהן בצבע לבן או כסף שהגיעו עם ריפוד אפור.

ב-2005 הייתה מתיחת פנים קלה שניפחה את הפגושים מעט.

EX לא מגיע עם סאנרוף כסטנדרט, זאת הייתה תוספת אופציונאלית בכל הדגמים.

לדעתי המאזדה 3 עדיפה על ההונדה ברוב התחומים למעט נוחות נסיעה שקצת נוקשה יותר במאזדה. ההונדה מרגישה מול מיושנת, רכב מדי, זויות הגלגול בסיבובים מאוד מורגשות (הרכב נוטה הצידה בחדות), תא הנוסעים פשוט ומאוד פלסטיקי. אם הונדה זה הונדה כמו שאתה אומר אז מאזדה זה מאזדה וטויוטה זה טויוטה, הגיוני לא?

לדעתי לנהג חדש יהיה עדיף רכב קטן יותר, סופר מיני, בתקציב שלך תוכל לרכוש יונדאי I20 פרטית ומאובזרת מ-2009, דייהטסו סיריון 2010 יוצאת ליסינג, סוזוקי סוויפט מ-2008-9 או הונדה ג'אז מ-2006-7. כולן יהיו חסכוניות יותר מרכב משפחתי, הן חדשות יותר, ליונדאי ציון של 5 כוכבים במבחני ריסוק ואבזור בטיחותי מלא, הוצאות אחזקה וביטוח יהיו זולות יותר ואני אישית לא רואה סיבה למה לא לבחור באחת מאלה ולקנות משפחתית ישנה יותר שאין לך צורך בה.

בהצלחה.

פורסם

באמת למה דווקא הונדה סיוויק? למה דווקא רכב מקטגוריה C ("משפחתית")?

מצטרף להמלצה על I20, רכב נאה, בטיחותי, מאובזר היטב, נעים לנהיגה.

• תוכן חדש...