Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוזן שלך לא יודע למדוד נפילות מתח.

אני מבטיח שמעל 13 וולט אתה בהחלט לא מחזיק.

אני עם מונו מוצהר 2300 וואט באוהם ואני בהתנגדות סופית של 0.7 אוהם מה שבפועל אמור להוציא כבר 3300 ואין לי הבהובי אורות או נפילות מתחת ל13 וולט. נחש מה - אין לי קבל.

פורסם

אז במצב שלך קבל זה לא פתרון בכלל. חיזוק של כל המערכת חשמל ואולי גם מצבר נוסף. קבל לא פתר את הבעייה אלה החליק את הקפיצות עקב תכונות שלו וזה עשה תחושה שהבהובים נהיו קטנים יותר

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יש לי רכב שנת 2000 המצבר הן 5~6 שנים ככה שאני חושב שהוא כבר עבר את הבימים הטובים שלו אבל כל יעוד הוא מתניעה לי על הפעם הראשונה אני חושב שהוא בסדר. וגם יש מצב האלטרנטור לא מחזיק (בכל זות עברו 12 שנה כמעט 13)

פורסם

מצבר ישן זה בעייתי, אולי עכשיו האוטו מתניע בנגיעה עכשיו, אבל בוקר אחד תגלה שהוא מת לגמריי.

תעשה לעצמך טובה תחסוך כאב ראש ותקנה מצבר חדש עם אחריות, ותבצע שדרוג שלושת הגדולים.

הקבל כרגע לא עוזר למצב בכלל, וזה יגמור לך את המצבר אפילו יותר מהר.

פורסם

הוכחות בבקשה, כי אתה מדבר שטויות.

יש מצברי AGM ואלטרנטורים מחוזקים בשביל לטפל בבעיית נפילות מתח, לא קבלים.

אם יש לך זוג מגברים שצורכים אלף וואט כל אחד והמערכת חשמל שלך מסוגלת לספק רק 1000 וואט (מערכת טעינה ממוצעת) אז סליחה חבר - שום קבל בעולם לא יפתור לך את הבעיה.ס

פורסם

אין לך הבהובי אורות אולי, אבל יש לך נפילות מתח. תאורה של הרכב זה לא מדד. תבדוק את זה עם מולטימטר.

אני נוסע קבוע עם זוג שעוני מתח, אחד על המצבר הקדמי ואחד על המונו והמצברים האחוריים. יש לי נפילות מתח, אין לי הבהובי אורות ואין לי קבל!

אתה לא מסביר את עצמך כמו שצריך. קבל לא פותר נפילות מתח - זה הוכח מדעית ופיזית. זה לא מצבר, זה רכיב פסיבי שכמו המזגן, האורות, ניהול מנוע ומערכת השמע - הוא צרכן. דורש הספק כדי להטעין אותו. תחשוב שהוא נטען ונפרק אלפי פעמים בשניה, הוא מושך זרם ומתח בצורה מתמדת.

הידעת שגם בתוך הבגברים שלך יש בנק קבלים שכמעט שווי ערך לקבל החיצוני שלך?

• תוכן חדש...