Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

מחפש מסעדת בשרים מומלצת (בעיקר סטייק טוב) באזור ירושלים-רשל"צ

אשמח להמלצות!

תודה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בירושלים אני ממליץ על אל-גאוצ׳ו בנחלת שבעה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חשוב לציין שיהיה פתוח היום.

חייב לציין שאל גאוצ'ו מאוד איכזב בפעם האחרונה

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

LOFT התקלקל. פעם היה שם טעים, ואחרי כמה ביקורים אחרונים, אני לא חוזר לשם.

מיט-בול זה בכלל לא להיט - וזה עוד מחמאה.

אם אתה רוצה לאכול בשר כמו שצריך, תסע עוד 15 דקות לרחובות ולך ל"מו-ומו".

פורסם

בראשון יצא לי לבחון הרבה מסעדות (משרת בבסיס צריפין :lol:)

יש את "רק בשר" - קצת יקר שמה אבל ממש ברמה - זה המקום שאני אמליץ לסטייק.

קאסה - לא משהו בכלל, והשירות ממש גרוע עם מלצרים שעושים טובה שהם עובדים, לא זוכרים מה הזמנת אף פעם ותמיד יש בעיות איתם.

מיטבול - מקום דיי טוב להמבורגרים, לא יותר מזה לפי דעתי.

גם BBB שליד - דיי אותו הדבר, איכותי ופלצני, המקום מעוצב ברמה, אבל לא גרמו לי לרצות לחזור לשמה הרבה..

והכי מפתיע בראשון זה "קינג ג'ורג'" שפשוט הכל שמה כל כך זול וטעים, שירות מעולה, הרגשה של מסעדה איכותית במחיר של שווארמה, לא מקום לסטייקים אבל לארוחה יותר פשוטה הם מקבלים אצלי 10 מתוך 10.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מחיר סביר לדעתי הוא 30-40 שקל ל100 גרם

פורסם

ממתי מיט בול לא להיט? לדעתי הוא לוקח בענק את כל מתחריו(אגאדיר,בלאק ודומיו).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בלק הוא בכלל לא מדד לכלום לדעתי.

אפילו ההמבורגרים של מיט-בול הם בינוניים, וזה עוד לפני שמגיעים למנה יקרה ו"יוקרתית" יותר כמו סטייק.

פורסם

בלק בירושלים התקלקלו - ממש. ההמבורגרים לא משהו (אני עדין), לא מגיעים במידת עשיה כמו שצריך, ושאר הדברים בתפריט לא טובים יותר. חבל, דווקא היה נחמד שם.

לקאזה דו ברזיל אני לא מתקרב יותר בחיים, אחרי שנדפקתי שם מבחינת שירות (מלצרים / טבחים לא מבינים מהחיים שלהם בבשר), איכות (בשר לא משהו, וכאמור לא מגיע במידה הנכונה) ומחיר (שלא מצדיק שום דבר).

באל גאוצ'ו, למיטב זכרוני, מחירו של אנטריקוט / סינטה 300 גרם עולה 75 (אל תתפוס אותי במילה). אוסיף, כהערת אגב שהייתי לא מעט פעמים באל גאוצ'ו, ונכון להיום לא התאכזבתי משום דבר. אולי (אני מאוד מקוה) מעידה חד פעמית.

הבאסה מבחינתי היא כל הסיפור עם הכשרות: מסעדות שאינן כשרות נוטות להיות הרבה יותר טובות מכשרות. לא יודע למה - אבל אני חושב שזה בגלל שלכשרות יש קהל שבוי. מבאס ביותר.

אם יום אחד יהיה אשכול "מסעדות בשרים לא מומלצות", יהיו לי כמה תוספות נחמדות (לצערי הרב) :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בורגריה זה לא ממש מסעדת בשר... אומנם יש שם בשר אבל זה בורגר בסופו של דבר והשד יודע באמת איזה בשר מכניסים לך שם.

BBB אומנם בינוני, אבל היתרון הגדול שלהם (לפחות באזור תעשיה ישן בראשון) זה שהם שומרים על הרמה הזאת באופן קבוע ככה שיודעים מה מקבלים כל פעם מחדש.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

והכי מפתיע בראשון זה "קינג ג'ורג'" שפשוט הכל שמה כל כך זול וטעים, שירות מעולה, הרגשה של מסעדה איכותית במחיר של שווארמה, לא מקום לסטייקים אבל לארוחה יותר פשוטה הם מקבלים אצלי 10 מתוך 10.

+1. לא האוכל הכי טעים שאכלתי אי פעם, אבל בהחלט מחירים טובים ומנות גדולות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...