Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO T1R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן גם לי נמסר שהוא יקר יותר מR1R (לא בהרבה), באותו מידה, גם הראו לי את המחירון - לא שהוא משקף משהו, אבל בכל אופן ההבדל במחיר שהופיע שם היה.

פורסם
כיוון גלגלים=כיוון פרונט.

לגבי ההחלפה של הT1R בT1S-אין לי מושג,אם כן אולי לפחות חיזקו את הדופן העלובה שלו...

בוודאי שבלי כיוון פרונט, ממתי עושים פרונט כשמחליפים צמיגים?

בד"כ המחיר כולל איזון והרכבה. פרונט עולה 200 ש"ח וצפונה לבדו.

פורסם

עושים גם עושים פרונט.

אם לפנצריה יש גם עמדת פרונט אז תקבל בד"כ דיל משולב.

קיבלתי במחיר הצמיגים גם כיוון גלגלים מלא שנעשה לשביעות רצוני המלאה באמצעות מכשיר מתוצרת "הנטר" לפי מיטב זכרוני.

פורסם

T1S הוא לא צמיג חדש בשוק והוא גם לא מחליפו של ה T1R. לפי טויו ל T1S ביצועים טובים יותר מה T1R.

ככל הידוע לי הייצור של ה T1R עדיין נמשך ולא צריך להאמין לכל מילה של פנצ'רמאעכר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השבוע רכשתי רביעית toyo t1R בציר פברואר 2012

מידה 18.

מסקר שוק מקיף ניתן למצוא אותם החל מ- 600 ש"ח כולל המע"מ וההרכבה.

The Beauty & the Beast

בסיפור הזה היפה היא גם החייה

פורסם
T1S הוא לא צמיג חדש בשוק והוא גם לא מחליפו של ה T1R. לפי טויו ל T1S ביצועים טובים יותר מה T1R.

ככל הידוע לי הייצור של ה T1R עדיין נמשך ולא צריך להאמין לכל מילה של פנצ'רמאעכר.

איתמר.

אני שמעתי שה T1S מיוצר מאותו החומר כמו ה T1R , רק של R יש דפנות חזקות יותר. ( וכן , הן עדיין רכות .. הזוי , במקום להקשיח הם החלישו )

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני נוהג על לאון עם t1r, מרוצה מהצמיג נוהג הרבה בהרבה מקומות, עכשיו שהצמיג לקראת סופו הוא קצת יותר רועש בסיבובים אבל עדיין אחלה אחיזה (מנפח במקום 35 40) בחורף הצמיג היה טוב עכשיו לקראת החורף אני מחליף את הצמיגים לפדרל 595 rsr שניתן לרכוש בארץ באוטוסטור.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מה אתם רוצים מהדופן ???

תנפחו 10-15% מעל המלצות היצרן והצמיג פשוט פצצה.

או שתבחר צמיג מחברה אחרת שאין לו את בעיית הדופן, צמיג כדוגמת S.Drive שבמעט עולה על ה T1R

קובי

:-)

• תוכן חדש...