Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני פונה לקהילת האספנים שהרכב שלהם קרוב לליבם בהתייעצות הייכן להחנות את רכבי לשנה שלמה.

ישנם כמה אפשרויות:

1} ליד הבית בו אני גר, חנייה בצידי כביש, לא ראשי.

היתרון: ניתן לראות את הרכב בוקר -בצאתי לעבודה, וערב ולראות שהכל תקין.

2} ליד בית הורי - חניה ברחוב ללא מוצא.

היתרון: אימא בבית כל הזמן, איך לא תמיד יכולה להיות ב100% לראות שהכל תקין ולא מנסים לגנוב את הרכב ולא מפרקים ממנו.

3} חנייה אצל אחותי במושב ליד נתב"ג. אין חנייה סגורה עם שער, יש בית פרטי בנחלה של איזה דונם.

4} חנייה תת קרקעית סגורה לדיירי הבניין בלבד זאת אומרת שמדובר בקומת חנייה לדיירי הבניין , קומה -4 ,וכל שלושת הקומות שמעל הם לשימוש הקניון. ברגל ניתן לרדת לשם, ברכב ללא שלט לפתיחת השער לא. אצל חבר.

החיסרון: החנייה שוממת רוב היום ומי שירצה לפרק חלקים יעשה זאת בניחותה כי אני אגיע לבקר את הרכב פעם בחודש~.

איפה אתם הייתם שמים את הרכב?

אין לי בעייה להחליף צמיגים לישנים יותר, להוריד להם את האוויר, לפרק מצבר ולהוציא חוטי הצתה.

כמובן שיהיה ניתן לגנוב עם גרר, אבל הפחד הוא יותר מוונדליזם וגניבת חלקים עם הזמן. {פה פגוש,שם מראה ואפילו שבירת חלונות הרכב}

תודה למייעצים.

{לא נתייחס כאן לנקודה של טסט וביטוח חובה}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

באמת?

למרות שאתה תבקר את הרכב שלך פעם בחודש?

ומי שיחמוד לצאן יוכל לפרק בכייף ובשקט ללא כל הפרעה כל חלק שיחפוץ ברכב?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
באמת?

למרות שאתה תבקר את הרכב שלך פעם בחודש?

ומי שיחמוד לצאן יוכל לפרק בכייף ובשקט ללא כל הפרעה כל חלק שיחפוץ ברכב?

זאת דעתי.

ליד הבית ניתן לפרק חלקים במשך היום כשעם ישראל בעבודה.

ליד ההורים - כנ"ל.

במושב נשמע טוב אבל אין שער ו/או מחסום כלשהוא ( סכנת גניבה של כל הרכב ).

פורסם

אתה יכול לאולי לסגור עליו באיזה דרך, אצל אחותך במגרש.

מקסימום מספר ברזלים, רתכת, קצת מלט חול וחצץ ומנעול, וסגרת את הפינה.

ממש לא מסובך, ורצוי גם לכסות את הרכב, אם יש עצים בסביבה בנוסף עוד יותר טוב.

שאני היתי בחו"ל תקופה, השארתי את הרכב אצל אבא שלי בעבודה, העסק סגור ונעול לגמרי בלילות.

אך בכל זאת סגרתי עליו עם 2-3 משטחים של 1.5 טון עם המלגזה.

גם אני חושש מעט מהחניונים האלו.

בכל מקרה תדאג שהאוטו היה נקי, בסוף מי שיאסוף אותו זה שודדי מתכות שחושבים שאף אחד כבר לא יחפש את הרכב הזה.

פלג_

פורסם

מניסיון של חיים שלמים במושב זה לדעתי הפתרון הכי בטוח , כמובן להגן בצורה מתאימה בעיקר מרכבים שנוסעים בחצר

פורסם
אתה יכול לאולי לסגור עליו באיזה דרך, אצל אחותך במגרש.

מקסימום מספר ברזלים, רתכת, קצת מלט חול וחצץ ומנעול, וסגרת את הפינה.

ממש לא מסובך, ורצוי גם לכסות את הרכב, אם יש עצים בסביבה בנוסף עוד יותר טוב.

שאני היתי בחו"ל תקופה, השארתי את הרכב אצל אבא שלי בעבודה, העסק סגור ונעול לגמרי בלילות.

אך בכל זאת סגרתי עליו עם 2-3 משטחים של 1.5 טון עם המלגזה.

גם אני חושש מעט מהחניונים האלו.

בכל מקרה תדאג שהאוטו היה נקי, בסוף מי שיאסוף אותו זה שודדי מתכות שחושבים שאף אחד כבר לא יחפש את הרכב הזה.

פלג_

מצטרף מאוד להמלצה של פלג, על החניה בבית ואצל ההורים לא הייתי הולך על זה כי זה באמצע הרחוב רד מזה בחניון התת קרקעי גם לא הייתי הולך על זה בחניונים האלה מסתובבים הרבה מחפשי ההפתעות לך ותעשה מה שפלג רשם לך כאן תחנה את הרכב אצל האחות במושב זה כבר מקום יותר בטיחותי! לפי דעתי תכסה אותו! וכך כמה ברזלים עם רתכת ותבנה סוג של חניה.

פורסם

טוב שלא אמרת מרתפי הפנטאגון,

שאני הולך למילואים הרכב היה בא איתי, אחרי הקטיושות של 2006 הרכב חונה בחניה סגורה ומקורה

של הדודה היקרה שלי (שדרך אגב, מכינה קוסקוס מעולה) פעם אחת שמתי אותו בתוך חטמ"ר מנשה

חוץ מכמה עטלפים מזורגגים אף אחד לא נגע בו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...