Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מירוץ דראג מעאפן?

כבר שנים שמתלוננים שאין פה ספורט מוטורי ראוי,

סוף סוף עושים צעד ענק בכיוון הנכון ורק מתלוננים.

כל הכבוד על היוזמה ועל הפעילות המבורכת, הגיע הזמן.

הייתי שמח להשתתף במירוץ הראשון כצופה ובהחלט אשתתף במירוצים הבאים כנהג אם יתברר שהכל שם כשורה... (5-0 וכולי...).

בהצלחה לכל המשתתפים ויישר כוח! הגיע הזמן!

:lol:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא משנה מה יעשו פה, תמיד יהיה מי שיתבכיין.

מה עדיף? שלא יעשו כלום? זו התחלה טובה ומפה זה יכול רק לצמוח ולגדול.

אני בתקווה שלאט לאט זה יתפתח ויורשו להכניס גם רכבים בנויים, כי לדעתי זו עיקר התחרות בדראג, להתחרות בכלי שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נשמע לי בכל אופן עלות מאוד גבוהה למשתתף והתירוץ של עלות טורבו\מצמד\סעפת לא מחזיק מים, גם מטוס ג'מבו עולה כמה מליוני דולרים ועדיין אתה תשלם על טיסה בו פחות מ-1000$.

לי נראה שמישהו שלא מגיע מהסצנה, לא ממש יכול להגיב בנידון. אה, והדוגמה שלך מעאפנה.

כאשר אדם משקיע עשרות אלפים על המכונית, ישקיע גם אלף שקל בשביל להתחרות.

לגבי כל הספקנים של מי יתחרה ומי לא,

בואו ניתן לבדיקות הטכניות במוסכים לראות אם הם מאשרים משופרות או לא.

שהרי אתם לא יודעים, וגם אני לא יודע. אין לי היכולת לחזות את הנולד. ובינינו, אתם יודעים מה אומרים למי ניתנה הנבואה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

על איזה GTR אתם מדברים בכלל?

גם אם יהיה שם איזה מישהוא עם GTR, עדיין הוא רק יריח עשן אגזוזים של פיאט משנות ה 70, סיירות משנות ה 80 וסובארו משנות ה 90 (ויש גם איזה 911 עם כבוד).

קודם כל, בהחלט יכול להגיע לשם מישהו עם GTR. מעבר לזה - אל תבנה על זה שהוא יריח עשן אגזוזים של ענתיקות משופרות. נכון, יש מכוניות חזקות בארץ אבל GTR היא לגמרי לא פראיירית. מדובר על מכונית שעושה פחות מ-11 לרבע מייל עם לאונצ' קונטרול וזה מספר שקשה גם למפלצות עם 700 כ"ס תיאורטיים לנצח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא יודע כמה מכם שמדברים פה טרחו לעשות קורס נהיגה ספורטיבית.

א - בוחנים טכנים של הרשות אלו לא בוחנים טכנים של המשטרה.

ב - בבדיקות טכניות בודקים צמיגים ודברים כמו חגורות, כלובי התהפכות (במידה וצריך). לא פותחים מכסה מנוע ומפשפשים. במידה והרכב תקין, לוקחים את המספר הצהוב ושמים מספר אפור. בסוף התחרות, עורכים בדיקה שהמכונית מסוגלת לנסוע מבחינה בטיחותית ומנהלתית. אם הרכב עובר, מקבלים חזרה את המספר הצהוב.

ג - אם יארבו בוחנים לכל המכוניות אחרי המירוץ, זה יהיה פיאסקו אחד גדול, וגם הממשלה תפסיד כסף שהשקיעה בכל החוק המבאס הזה. בשביל שיהיו בוחנים משטרתיים, הם צריכים לקבל הוראות ממישהו למעלה להתייצב מחוץ למסלול ולחכות - והמישהו הזה בד"כ קשור לממשלה.

שיהיה בהצלחה לכל הדריפטרים והדראגיות. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם הייתי יכול הייתי בא עם איזה HOT-ROD סטייל פורד מודל T (או דומה):

HomeHotRod1.jpg

109598291.s9BKPVXq.HotRodHoedownhotrod01.jpg

0611rc_59_z+goodguys_hot_rod_nationals+1936_ford_pickup.jpg

גם C10 הולך:

1969-chevy-c-10-ac.jpg

sport_truck_wallpapers%2525252525252525252B1964_chevy_pickup_s.jpg

0611cl_17_z+goodguys_great_american_nationals+1973_chevy_c10.jpg

0710tr_01_z+1972_chevy_c10+right_side_view.jpg

flat,550x550,075,f.jpg

אגב, לא יודע איזו מכונית תוכל ל12 צילידר הזאת:

pissdoffpete1.jpg

(חולה על HOT ROD סורי :-P)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אל תבנה על זה שהוא יריח עשן אגזוזים של ענתיקות משופרות. נכון, יש מכוניות חזקות בארץ אבל GTR היא לגמרי לא פראיירית. מדובר על מכונית שעושה פחות מ-11 לרבע מייל עם לאונצ' קונטרול וזה מספר שקשה גם למפלצות עם 700 כ"ס תיאורטיים לנצח.

יש לי הרגשה שאתה הולך להיות מופתע.

כמו שאמרת, ה-GTR לא פראיירית, ולמעשה לא קרובה לזה אפילו, אך מכוניות שנבנו לעניין, עם שני שליש משקל, ועוד חצי מההספק, וכמובן עם לאונץ' קונטרול, בהחלט יסיימו לפניה. היתרון של ה-GTR הוא בעיקר בתיבת ההילוכים הסופר-מתקדמת שלו שמשאיר את המנוע בשיא ההספק יותר מכל תיבה אחרת, ועדיין, היא לא תחצה את קו ה-402 מטרים לפני הבנויות לכך.

אבל היי, בשביל זה בדיוק יש מירוץ דראג, לא?

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

דבר ראשון בהצלחה והלוואי וזה תקדים לבאים אחריו ...

עדיין לא הבנתי אם כן יהיו משופרות או לא ?, ולמה שבעלים של רכב משופר יתן לבוחן רכב כול שהוא להציץ לו מתחת למנוע ? הרי הם מחפשים את הקהל הנ"ל בנרות ?

ולגבי הקהל, גם אם האירוע בהרצה אני חושב שהיה אפשר לקחת סכום סימלי ולתת לאנשים להגיע, אני בטוח שכמות האנשים שהייתה מגיע הייתה גורמת מינוף הענף וחיזוקו מול הגורמים/משקיעים הנכונים.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
יש לי הרגשה שאתה הולך להיות מופתע.

כמו שאמרת, ה-GTR לא פראיירית, ולמעשה לא קרובה לזה אפילו, אך מכוניות שנבנו לעניין, עם שני שליש משקל, ועוד חצי מההספק, וכמובן עם לאונץ' קונטרול, בהחלט יסיימו לפניה. היתרון של ה-GTR הוא בעיקר בתיבת ההילוכים הסופר-מתקדמת שלו שמשאיר את המנוע בשיא ההספק יותר מכל תיבה אחרת, ועדיין, היא לא תחצה את קו ה-402 מטרים לפני הבנויות לכך.

אבל היי, בשביל זה בדיוק יש מירוץ דראג, לא?

:wink:

לפני אי-אילו שנים חלק מהמכוניות הללו היו a lot of show, but no go. בוא נראה מה השתנה מאז...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מי לעזאזל טוען פה שדראג זה מעפאן?

אולי אלו אותם אנשים שחושבים שרייסים עם מאזדה 3 זה מגניב.

יש רכבים בארץ עם 800+ כו"ס, שמאיצים מ-0 ל-100 בתוך קרוב ל-2 שניות ונשמעים כמו זאוס בכבודו ובעצמו.

רק אני מנסה להבין למה בוחן רכב אמור להיות במקום שכזה.

פורסם

בוחני הרכב לא קשורים למשרד התחבורה.

אלה בוחנים אשר הוכשרו ע"י הרשות כדי לבדוק את הרכבים המשתתפים שהם אכן כשירים לעלות למסלול.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

א - בוחנים טכנים של הרשות אלו לא בוחנים טכנים של המשטרה.

ב - בבדיקות טכניות בודקים צמיגים ודברים כמו חגורות, כלובי התהפכות (במידה וצריך). לא פותחים מכסה מנוע ומפשפשים. במידה והרכב תקין, לוקחים את המספר הצהוב ושמים מספר אפור. בסוף התחרות, עורכים בדיקה שהמכונית מסוגלת לנסוע מבחינה בטיחותית ומנהלתית. אם הרכב עובר, מקבלים חזרה את המספר הצהוב.

בוחני הרכב לא קשורים למשרד התחבורה.

אלה בוחנים אשר הוכשרו ע"י הרשות כדי לבדוק את הרכבים המשתתפים שהם אכן כשירים לעלות למסלול.

אכן, הבדיקה באה לוודא שהרכב עומד בתקנות הבטיחות ובתקנות הקטגוריה.

לפני שנים השתתפתי במרוץ ביער בן שמן, היה לי במיני איזה צינור מים פתוח שהיינו חייבים לסתום אז דחפנו לתוכו מצת של מיני, שמנו בנד מסביב ועבד מעולה.

לפני העליה הייתה לי בדיקה טכנית וכמעט שפסלו אותי כי אין אישור ל"הזרקת מים". :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...