Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנסה להסביר במילים כי כמות ההודעות שלי לא עולה על 20, לכן אני לא יכול להעלות קישורים.

נתקלתי באיביי בהארכה לפילטר אויר ע"י צינור אלומיניום עבה המתחבר בצינור גומי דק למנוע. הייעוד לצינור אלומיניום הוא בעצם לאפשר לפילטר לקבל אויר קר הרחק מאזור פעילות המנוע (תקנו אותי אם אני טועה).

מספר שאלות, האם השיפור הנ"ל ישים בהתקנה ביתית?האם הוא פותר את בעיית אויר החם לפילטר?האם יש צורך בפירוק הטמבון לצוךך ההרכבה?איך השיפור הנ"ל מתבטא כלפי החוק(אני מודע לכך שפילטר מכותנה אינו חוקי).

האביזר מתומכר ב 95$ באיביי מה אתם חושבים?

תודה גדולה מראש,8)

פורסם

אני יכול להגיד לך דבר אחד

מהנדסים חשבו וחשבו איך לבנות את הפילטר שלך ואיפה ניכנס הכי פחות האוויר חם

ואתה רוצה לקחת פילטר של גג 500 שקל ועוד התקנה בבית ולקבל תמורה יותר טובה

אצה שלי וותר על הרעיון סתם אוכל עוד דלק ולא מוסיף שום דבר

מנסיון.

פורסם

יש משהו בדבריך, אבל אל תשכח שמה שעניין את המהנדסים של יונדאי זה לא דווקא ביצועים מקסימלים.

וזה נכון לגבי כל רכב לפני שכל בעלי הוולוסטר יקפצו עלי. :-P

בכל אופן, עוד כ"ס לא תקבל מזה ויש הטוענים שגם ירידה בהספק.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

ראשית תודה על ההתייחסויות, אך תוכלו להתייחס ספיציפית לשאלות ששאלתי ופחות באופן כללי..

אשמח לעוד התייחסויות..

פורסם
יש משהו בדבריך, אבל אל תשכח שמה שעניין את המהנדסים של יונדאי זה לא דווקא ביצועים מקסימלים.

וזה נכון לגבי כל רכב לפני שכל בעלי הוולוסטר יקפצו עלי. :-P

בכל אופן, עוד כ"ס לא תקבל מזה ויש הטוענים שגם ירידה בהספק.

מסכים איתך

אך שינוי באופן ביצועי הרכב יפגע באמינותו בלאי וכו'

ברכבים אטמוספרים, אין מה לגעת שום דבר לא ישנה את הספק המנוע אלה רק יכול להקל אליו

צנרת זרימה חופשית,הפחתת משקל כ'ו

במקום ראם אייר אפשר לשים פילטר אינבוקס של K&N כדי לעזור למנוע לנשום יותר טוב

ואולי לקבל תגובת מצערת יותר חדה(רק אולי)

פורסם
400 ש''ח לצינור? תוסיף לזה עוד סכום מסויים ותקנה ראם אייר אם ברצונך לעשות משהו.

אני מנסה להבין למה משם אתה מתכוון.

בדיוק למוצר מספר 2 ו3. אם תשים לב בסרטון של הרם אייר הכחול הוא מגיע כמעט לתחתית הטמבון.. האם יש צורך בפירוק הטמבון?האם יש אפשרות להתקין באופן ביתי?עד כמה השינוי מורגש?מה אתם חושבים?

תודה

פורסם

סלח לי, אך עדיין אני לא מבין מדוע אנשים עדיין חושבים שצעצוע מאייביי טוב יותר ממיטב המהנדסים שפיתחו במשך שנים כל רכיב ברכב, יש גם בדיקות המוכיחות שזה בזבוז כסף - במיוחד ברכב אטמוספרי.

חבל על הכסף, תחסוך לשיפור מורגש אחר.

gCi2yo4UqPI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בכל מיקרה תהנה מהרכב :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הפוך גוטה, הפוך.

המנוע צריך לקבל אויר כמה שיותר קר. אויר יותר קר זה אויר יותר דחוס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אז למה צינור של אויר חם מהמנוע מחובר לאיזור שממנו נכנס האויר?

בישביל שמתי שהאוטו קר אז הוא לוקח אוויר חם יותר [ולא מתקרר מהאוויר הקר] ואז מגיע מהר יותר לטמפ' עבודה

אני חושב:?:

• תוכן חדש...