Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ebay.com/itm/Universal-14-Chrome-ABS-Plastic-Hubcaps-KT998-14-/160842884039?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2572fba3c7&vxp=mtr

זה מתאים לי למידה, אך אני חושש מ2 דברים:

1)האמת שאני מחפש משהו שיהיה בהיר ונוצץ, שיראו את זה יפה מבחוץ ושגם אני אתלהב, לפי הצבע זה ככה כנראה.

2)מצד שני, זה נראה מאוד כהה ואני לא יודע אם זה ישתלב יפה עם הגלגלים והג'אנט השחור המקורי, מה דעתכם?

חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי משהו למידה 14, ואם כן, אז דגם אחד ולא לטעמי.

אם אתם יודעים או יכולים לעזור אני אשמח מאוד!.

(וכן, אני יודע שמגנזיום תמיד עדיפים, אך בבקשה זהו לא הנושא).

פורסם

מחיר המשלוח הוא יותר מפי שלוש ממחיר המוצר .

לפי התמונות, לא מדובר בניקל מבריק, אבל עדיין, ניקל זה ניקל והוא ימשוך את העין - אני מניח שזה מה שאתה מחפש.

לדעתי, גודל המרווחים בטאסה עצמה, די גדול ולכן זה לא יראה מושלם על הג'אנטים עצמם, אבל לא יכער את המכונית.

פורסם

קודם כל, תודה על התגובה.

לגבי מרחבים, דווקא עכשיו יש לי טסות שיש מרחבים נורא קטנים ודווקא ככה זה לא ממש יפה, אני אוהב דווקא את הטסות עם המרחבים אז אין לי בעיה עם זה.

דבר שני, אתה מתכוון ניקל פחות מבריק כי זה יותר "סטייל חום" מאשר ניקל כסוף?ניסיתי לחפש משהו מבריק וכסוף יותר אבל לא מצאתי משהו מעניין.

לגבי המחיר, אתה צודק מאוד, בסופו של דבר גם מכאן וגם מעוד חנות אחרת מאיביי יוצא לי בסביבות ה200 ומשהו.

וBLACK JOKER, אני דווקא מחפש טסות שאני אוהב אותן ולא שימשוך כל כך עיניים,זה בדיוק כמו מגנזיום, בדרך כלל ליופי ולאו דווקא למשיכת עין או משהו אבל אני לא מתנגד לכך:wink:.

פורסם

העדפה של דגם, זה כבר עניין אישי ואם הדוגמא מצאת חן בעינייך, זה מצויין.

ניקל מושך עיניים, במיוחד כשהוא נוצץ ואותי, אישית, זה די מעצבן ולא מלהיב, אבל זה לא חדש שיש כאלו שמחפשים את תשומת לב הקהל :).

לפי התמונות, נראה שלא מדובר בניקל נוצץ. בכל מקרה זה רק צבע ואחרי כמה חודשים של לכלוך ייאבד מהברק שלו.

אגב, גם לי יצא לחפש טאסות קצת אחרות מאשר נמכרות בארץ, אפילו לא הייתי נעול על דוגמא מסיימת, אלא רק על צבע - שחור.

בכל מקרה, 15 דולרים זה ממש לא נורא למחיר מוצר, אבל תחפש משלוח זול יותר, בסביבות ה-25 דולרים.

פורסם

לא יודע אחי המחיר קצת יותר מידי יקר בשביל טסות

הייתי ממליץ לך לחפש בארץ סטות ניקל יפים כי גם פה יש כמו שכבר אמרתי לך, צריך רק לחפש.

באיבי המחירים מוגזמים ביותר, מצאתי טסות ניקל הכי יפים בעולם אבל המחירים מגיעים למחירים של גאנטים

לא חסר גאנטים יפים גם ל 14, הכל עניין של חיפוש

הינה גאנט ממש יפה והוא 14 למשל

mzoglj1yigui.jpg

ותראה את הטסות האלה, מחירים של גאנטים באיביי.

$(KGrHqJ,!lIE5cMpMYBHBOfvTZ1R7!~~60_35.JPG

$(KGrHqR,!hQE5oQosg3TBOfvJ-k66!~~60_35.JPG

$(KGrHqR,!iYE5olJRvPBBOfvJ-GyTQ~~60_35.JPG

$(KGrHqV,!l8E5hkrK,VKBOf825GRMQ~~60_35.JPG

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
כן, אבל בארץ בקושי מחזיקים דברים כאלה, זה ממש קשה להשיג.

מה הגאנטים או הטסות?

שמע תילך בדרך כזאת, אם אתה חושב שאתה הולך להחזיק את האוטו שלך לעוד זמן של לפחות כמה שנים, ואתה באמת אוהב אותו אז קנה כבר גאנטים.

אם אתה חושב שאתה הולך להחליף אותו בקרוב או שאתה לא הכי רוצה להשקיע בו מסיבות אחרות, אז לך על טסות.

השיקול שלי הוא כזה, שהאוטו שלי שאומנם אני מאוד אוהב אותו, אבל אם היו מציעים לי מחירון הייתי מוכר, וקונה רכב חדש יותר, אבל בגלל שאני לא ממהר למכור ועדיין נהנה עם הרכב אז אני משקיע בו בקטנה..

טסות במקום גאנטים, מדבקות (למי שאוהב כמובן לא בהגזמה ובטעם) עשיתי קרבון למראות צד, דברים קטנים כאלה לכייף, אני לא הולך עכשיו להוסיף טורבו ולהחליף מושבים לספורט או להחליף פגושים ולעשות לו צבע באלפי שקלים, ברור שלו, אבל אם זה היה האוטו שאני הכי מאוהב בו בעולם אז כן הייתי משקיע בו מאוד.

אבל אוטו ישן יש קצת מכות קטנות כמו של פתיחת דלתות, הפלסטיקה ישנה, המחירון יורד למחירים מצחיקים, ביטוחים וכל זה כבר צריך לחשוב אם זה משתלם בכלל להשקיע באוטו ישן כשברגע שתרצה למכור אותו אז את אף אחד זה לא יעניין שהשקעת בו ואתה רק תפסיד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא תקנה טאסות שנראות לך יפות בארץ, ותצבע אותם בספריי ניקל?

M93697315220103117146.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה לא תקנה טאסות שנראות לך יפות בארץ, ותצבע אותם בספריי ניקל?

M93697315220103117146.jpg

אין מה לנסות אפילו, זה ממש ממש לא יראה ניקל, אני ניסיתי כבר קניתי טסות חדשות לגמרה, אמרתי יאללה חבל רק אם הם היו ניקל זה היה סוף..

קניתי ספרי ניקל וזה היה ניראה טוב לפחות בהתחלה, לא כמו ניקל מקורי אבל עדיין ניקל כסוף יפה כזה, לאחר שבוע כבר הכל ירד וזה לא החזיק.

אלה הטסות שלי עכשיו ואלה בידיוק עברו צביעה של ניקל עם הספרי הזה.

72902_412238608796197_480158809_n.jpg

ואלה הקודמים שמגיעים כבר צבועים עם ניקל מקורי.

424049_365384470148278_2099933327_n.jpg

פורסם

SLOWRIDE, גם לך תודה, אבל נראה לי שבאמת הספריים האלה רק עושים רושם וכנראה אחרי כמה זמן זה יתקלף או יירד לגמרי. (סביר להניח שטסה שהיא עם ניקל היא כמו כל ניקל שמגיע, מיוצר עם זה ולכן זה יכול להחזיק המון זמן כניקל).

הונדה 97, יש לך רכב יפה, הניקלים אחלה.

בעיקרון בתמונה לא רואים כל כך את הניקל מהטסה, יכול להיות שבמציאות זה שונה לגמרי, בכל מקרה כן רואים הבדל מהתמונה הרגילה לתמונה עם הניקל טסות.

פורסם

האלה עם הניקל ממש נוצצים בעיקר בשמש שבאה עליהם, יש כאלה שחשבו שזה גאנטים עד שראו את זה מקרוב, זה יפה זה מוסיף אבל לא מחזיק לעד כמו גאנטים.

אלה עם הניקלים יושבים אצלי במחסן יש עליהם קצת שריטות והם כבר לא ניראים כמו שהיו בהתחלה.

• תוכן חדש...