Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בעוד 18"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שמצחיק זה שלמרות שאני מבסוט מיליון אחוז מהסאב החדש, והוא באמת נשמע טוב לדעתי - זה עדיין לא מספיק חזק בשבילי.

לדעתי שלב הבא זה יותר הספק.. נעלה כבר לאיזור ה3.5+ קילוואט.

.

דיוויד,זה השלב הבא שלך.תיזהר!

http://www.ear.org.il/

ליאור

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש בצעצוע חדש ))

לגבי זוג, דאבל 18 אולי ימלאה את החוסר באס ? ))

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

תתחדש ותהנה, מפלצת אמיתית . אני מכיר את ההרגשה שאתה מתרגל לבאס ורוצה לשדרג ( ואתה בשלבים הרבה יותר מתקדמים ממני איך שזה ניראה) אבל ניראה לי שבמקרה שלך כדאי שתפסיק לשדרג כי זה כבר עכשיוגורם לך נזק לשמיעה שתרגיש עוד כמה שנים.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אסיף,

תחסוך את המאמץ שלך - אתה נמצא בפורום "לי זה לא יקרה" במובן הSPL

זה כמו עם מעשנים כבדים.

אתה יודע, אם עישנת כבד במשך עשרות שנים ועדיין לא חלית בסרטן - זה לא אומר שאין לך זפת בריאות.

בקיצור - זה באחריותו של הבחור ולמען האמת - האחד הזה, לא טיפש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי נזקי שמיעה - זה נושא שההשלכות אינם חד משמעיות.

כן מוזיקה חזקה יכולה להזיק לשמיעה שלנו, אך עם זאת יש אנשים שכבר 10-20 שנה פלוס מתעסקים בתחביב הזה והם שומעים מאה אחוז.

אם יש משהו שמזיק, זה טוויטרים והורנים, ולא סאבים שמנגנים מ50 הרץ ומטה.

כרגע זה ממש לא מדאיג אותי, אבל תודה על הדאגה.

פורסם

עדכון קטנטן, לא משהו משמעותי אבל דיי מגניב לדעתי.

לא היה לי יותר מידי זמן להתעסק במערכת, הסלסטרה עדיין מונחת על המושב האחורי, צריך לסדר את כל החיווט מאחורה ולטפל במגש האחורי - אך כל זה יקרה בבוא הזמן.

בנתיים ביום שלישי החלטתי לעשות קישוט קטן לתיבה. ממש אהבתי איך שיצא!

A068359A-EA2E-4ED5-A467-027D34B27732-453-0000001BD62DBAD8.jpg

ADAC6317-09EB-4DA2-97A3-7EA636CE8DD9-453-0000001BC70E2FD8.jpg

ועדכון שני היה השחרת שעוני המתח. באור יום כשיש שמש בתוך הקבינה מאוד קשה לראותאת המספרים על הצג, ובלילה זה עושה לי דיסקוטק באוטו. החלטתי להשחיר את השעונים.

השוואה בין מושחר לרגיל

336C9C59-5CE9-4624-A640-24C325445839-453-0000001B8EEB65FE.jpg

7688B64B-6B8F-4BE4-8C59-2ADF7EA03FA0-453-0000001B99FCDD67.jpg

ושתי השעונים עם השחרה

327FD05F-AD2A-45DD-9F12-394DBD548236-453-0000001BB3F390F0.jpg

לכל מי שתוהה למה יש שתי שעונים : אחד מודד את המתח בכניסה למונו ומצביע על מתח המצברים האחוריים.

ואחד על המצבר הקדמי שמודד מתח באלטרנטור/מצבר.

יש הפרשים בין שתי הנקודות תחת עומס. לדוגמא 13.7 מקדימה ו 13.1 מאחורה.

הסיבה היא בגלל התנגדות של הכבלים, ואלטרנטור שלא עומד בקצב העומס (100 אמפר מקורי).

דרכים כדי להשוות את ההפרש זה הוספת הרצה נוספת של פלוס ומינוס וכמובן שדרוג אלטרנטור.

דיוויד.

פורסם

כן מוזיקה חזקה יכולה להזיק לשמיעה שלנו, אך עם זאת יש אנשים שכבר 10-20 שנה פלוס מתעסקים בתחביב הזה והם שומעים מאה אחוז.

גם יש אנשים שעישנו 50 שנים ולא מתו מבעיה הקשורה לעישון , לצערי המקרים האלו הם מאד נדירים , להגיד לי זה לא יקרה , לא כ״כ עובד

מה שכן אני ממש מבין את הכיף שבשדרוג המערכת , וההתעסקות עם רכיבים חדשים , ואולי אתה מחפש עוד , רק בשביל להשאיר את ההובי בחיים?

SCANSPEAK

פורסם

אני לא רואה את זה כהובי, זה כבר נהיה חלק מהחיים שלי לפני כמה שנים, ובשנה האחרונה זכיתי להזדמנויות שנתנו לי לפתח עוד יותר את הגשמת החלום שלי.

אני יודע שכולם מקשרים את הSPL לדבר חוליגני, רעשני שלא שמים על אף אחד. אבל זה ממש לא ככה, וזה המטרה שלי. להוכיח שיש בזה המון הנאה ואפילו עוד יותר רכישת ידע במספר תחומים, והכי חשוב - האנשים שחולקים איתי את התשוקה הזאת גם פה בארץ וגם בעולם, הם אנשים שאוהבים לעזור, לייעץ, שם כדי לענות על כל שאלה ומפרגנים המון.

בסופו של היום הרבה דברים בעולם יכולים להזיק לגופנו, בין אם זה תנאי עבודה, זיהום האטמוספרה, האוכל שאנחנו אוכלים. זה חלק מהחיים וזה הדבר האחרון שיגרום לי לרדת מהתחום. וכמובן שאני שומע מוזיקה בשכל, הסקאלה לא תמיד על מלא.

עריכה:

ואם תשים לב, לא רשמתי את המשפט ״לי זה לא יקרה״ רק אמרתי שזה לא מדאיג אותי.

פורסם

מה זה הורנים ? הכוונה לתיבה שופרית ?

פורסם

דיוויד

אני מקווה ששמת לב שרשמתי שאתה לא טיפש.

זה תחביב נהדר!

כל עוד שומרים עליו בתחומים של התנהגות אנושית.

כל עוד שאתה לא עושה את זה ליד גינה ציבורית אחרי שעות שאנשים אוהבים להרגע בהן - תהנה ורק תהנה.

זה תחביב שיש בו המון מדע, מקום אין סופי להשקעה ולאתגרים ואם זה לא מפצה על איבר קטן ונסיון כושל להרשים בחורות אז זה גם נראה כמו שצריך וההיסטוריה של הפורום מראה בצורה ברורה מאוד -

מי נמצא שם מהסיבות הנכונות ומי לא.

יצא יפה הלוגו!

איך השחרת את השעונים - עם PLASTIDIP? (מציע לך לחפש כאן בפורום וגם ביוטיוב)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה זה הורנים ? הכוונה לתיבה שופרית ?

הכוונה הוא לטוויטרים שופריים. כמו שיש ברמקולים במועדונים. אלה הורגים את השמיעה.

אדי, שמתי לב למה שכתבת :)

והאנשים שמתעסקים בזה פה בארץ, החברים שלי - גם רוצים לישון ולהירגע בלילה. לכן אנחנו בחיים לא עוצרים בגנים ציבוריים ובאיזורי מגורים ומפציצים בווליום. יש כבוד לציבור הכללי.

פורסם

אחת הסיבות שברחתי ממרכז גוש דן לעיר שקטה יותר היא הרעש האורבני הבלתי נסבל.

אחת התופעות הכי שכיחה בחולון, לא משנה איפה גרתי שם היתה רכבים חולפים עם מערכת בפול ווליום, עד היום אני מקבל סלידה בכל פעם שאני נכנס למרכז עיר צפופה.

אולי בתוך הפורום הזה יש קצת תרבות ולאלו שהם החברים שלהם אבל המצב הכללי הוא עגום.

למה בעצם לא ריפדת את התיבה? או שזה בגלל החיכוך שהיא תקבל בכל נסיון להכניס או להוציא אותה מהרכב?

Pioneer TS-X150

פורסם

א׳ אני אוהב את המראה של תיבת עץ גלויה.

ב׳ מישהו בארה״ב עשה מליון ואחד ניסויים עם התיבה שלו ואחד הממצאים היה שהוא איבד 0.5 דציבל מהעוצמה לאחר שהוא ריפד את התיבה :lol:

ג׳ זה חלקית מהסיבה שציינת, שהוא יתחכך עם הפח/דיינמאט.

• תוכן חדש...