Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ למחיר אחרי טיפול

gil0026
שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

עשיתי היום טיפול ראשון לרכב חדש - טיפול 15 אלף לסקודה פאביה 1.4 ידני.

המחיר של הטיפול יצא 690 ש"ח אחרי מע"מ שזה כלל:

עבודה - 256.5

חלפים - שמן 507 5ליטר - 223

מסנן שמן - 100

פקק לאגן - 17

(המחירים לפני מע"מ).

באתר של מחירון המוסכים רשום שזה אמור לעלות 390 :

http://driver.winwin.co.il/SearchResults.aspx?search=Tipul&car=2&manu=26&model=461&subm=534&engine=1

אני אשמח לשמוע את הדעה שלכם בקשר למחיר.

ד"א זה היה המוסך המרכזי של סקודה.

תודה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השמן מחירו בסדר. מסנן ןפקק לאגן נראה דיי יקר. לגבי מחיר העבודה אני מניח שעבדו על הרכב נטו 30 דקות אז אין לי מושג על מה גבו 250 שח. אבל זה מורשה שאצלם זה הגיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השמן מחירו בסדר. מסנן ןפקק לאגן נראה דיי יקר. לגבי מחיר העבודה אני מניח שעבדו על הרכב נטו 30 דקות אז אין לי מושג על מה גבו 250 שח. אבל זה מורשה שאצלם זה הגיוני.

זה בטח כמו בחניון. שעת עבודה "או חלק ממנה". חוליערס...

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה כבר נפגע אחד מהפורום,שהלך לאחד המוסכים "המדהימים" של דרייבר ונעשה לו נזק לא קטן ברכב,שאם רון יצליח לסדר אותו,עדיין הנזק יעלה סכום לא מבוטל.

קשה לי להאמין,שבטיפול שעולה 390 ש"ח ישימו שמן מנוע איכותי לפי דרישות היצרן.

לגבי מחיר העבודה ששילמת- לא זול בכלל/מופקע בדיוק כמו מחירי מסנן השמן פקק ריקון (לוקחים עליו גג 10 ש"ח בכל מוסך אחר)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מחיר הטיפול יקר מידי. המחיר שגבו ממך בעבור העבודה הינו על שעת עבודה מלאה. לפי מה שאני הבנתי, ברשת מוסכי צ'מפיון הטיפול מתומחר כך שהקטן ייערך כחצי שעה וייגבו עליו בערך 125 ש"ח והגדול ייארך כשעה וייגבו עליו 250 ש"ח. תתקשר למוסך באופן "אנונימי", תאמר שאתה מעוניין לבצע טיפול קטן לפאביה שלך (כשישאלו מה מספר הרכב תאמר שהוא חדש ואתה לא זוכר את המספר וצריך לרדת למטה בשביל זה, אבל כן "תזכור" דגם מנוע כדי שיוכלו לענות לך כראוי) ותברר מה העלות ואורך העבודה. מניסיון, בגולף אצלנו גבו 125 ש"ח על העבודה של טיפול קטן שכמו שאמרו מעליי - לא אמור להיערך יותר מחצי שעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...