Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור עם הפלסטלינה הוא בגלל שנהג הגרר לא הסכים להעלות על הגרר את הרכב שנטף דלק, אז ב"דרכים" (שעובדת עם ביטוח ישיר) אמרו שאני צריך לדאוג לשאוב את הדלק קודם. התווכחתי, אז הם התרצו ושלחו מכונאי כשאני נושא בעלות של 150 ש"ח על הקריאה למכונאי (כבר לא היה לי כוח להתווכח על זה, אבל אדרוש מהם לא לחייב אותי).

המכונאי לא הצליח לשאוב דלק עם צינור, כי לדבריו יש מעצור במיכל הדלק שמונע גניבת דלק ואז ניסה לסתום את החור, רק בשביל שיהיה אפשר להעלות את הרכב על הגרר. גם זה לא צלח, אז הוא העלה אותו על ג'ק כל פעם בצד אחר, כדי שהרכב יקבל זווית והדלק ינזל.

בסיכומו של דבר, היה טרטור לא קטן, אבל העלות של 1200 ש"ח למיכל דלק משומש (אנא תקנו אותי אם אני טועה) נראיית סבירה ואין טעם לרוץ עכשיו בין פירוקיות כדי לחפש מיכל.

המוסך אמר שאין סיכוי לתבוע את זה במסגרת האחריות כי זו פגיעה.

כשקניתי את הרכב הוא בהחלט עבר בדיקה (גם במכון בדיקה מטעם הליסינג וגם במכון בדיקה מטעמי), כך שאני לא יכול לבוא בטענות.

דיברתי עם הביטוח וההשתפות העצמית היא אלפיים ש"ח, כך שגם אם מתעלמים מאובדן הנחת היעדר תביעות, לא שווה להפעיל את הביטוח.

פורסם

אם אתה מפעיל ביטוח ב2K, ולא תיהיה שום תוספת (הגלדת פוליסה או מה שלא יהיה) ואתה מקבל מיכל חדש זה די שווה.

1.2K למיכל משומש זה גם שווה, קח בחשבון שמיכל זה חלק מאסיבי מאוד ברכב, אולי אחד לכמה מיליונים נפגע המיכל.

כל אופן, גם אני לא הצלחתי לשאוב דלק. (ב406).

במקום כל האלטורים וכל ההמצאות, פשוט אפשר לנתק את הצינור שהולך לפילטר דלק, אבל אז רצוי להחליף גם פילטר דלק (כמה עשרות שקלים).

פורסם

איתן, לך על המיכל המשומש וסגור את הסיפור (רק תדאג שינקו אותו היטב לפני ושהמשאבה וכל המכלול הפנימי ישאר מהרכב שלך).

מיכל דלק זה חלק "טיפש" שלא רואים ואין סיבה ללכת על חדש ובטח שלא להפעיל ביטוח בשביל אחד כזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...