Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי והערכת שווי מטבעות רומיות מתקופת 1608

asafay1
שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

ממש סיפור מוזר ,קיבלתי ממכר די מבוגר אוסף מטבעות לטענתו רומיות משנת 1600 ,סיפר לי ששם ידו עליהם כשהיה ילד בתקופת השואה.מעבר לזה לא סיפר לי כלום מלבד זה שאמר לי שהמטבעות האילו יעזרו לי קצת בעתיד!!??!!??

אין לי מושג מה לעשות איתם ואיך לברר עליהם יותר מדיי פרטים כמו באמת על התקופה והשנה מהם באו ואת מי הם שימשו ומה הערך הכספי שלהם כיום ומה אפשר לעשות איתם.

היום והמכר חולה אלצהיימר ,אין לי יותר מדיי אפשרויות לדובב אותו ואני גם לא רוצה להציק לו בשאלות .

אשמח לקבל חוות דעת מה אפשר לעשות עם המטבעות .

תודה מראש.

2012-07-29 13.09.06.jpg

2012-07-29 13.09.35.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האימפריה הרומית והאימפריות היורשות (המערבית - גרמנית והמזרחית - קונסטנטינופול) שלה חדלו להתקיים הרבה לפני 1600, אז הסיפור נשמע תמוה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום והמכר חולה אלצהיימר ,אין לי יותר מדיי אפשרויות לדובב אותו ואני גם לא רוצה להציק לו בשאלות .

תודה מראש.

האם המכר מספיק עירני כדי להבין את המשמעות של המתנה שהוא נתן לך?

מה יחס הקירבה שלך אליו, והאם יש קרובי משפחה בעלי קירבה יותר קרובה?

אם המכר, לא מספיק עירני לסביבה ו/או שיש קרובי משפחה בעלי קירבה קרובה יותר, אתה עלול למצוא את עצמך במאבק מכוער.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק בכמה דברים דומים נמכרים באיביי. לא מזמן חיפשתי פסל של אוסיריס בשביל מקדש שאני מקים בסלון וראיתי שם מלא דברים מעניינים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לך לקחת מספר מצומצם של מטבעות מכל סוג שברשותך, ולתאם מראש ביקור במוזיאון רציני, לדוגמא מוזיאון ישראל, כדי לקבל חוות דעת במה המדובר.

בכל מקרה, עקב מצבם של המטבעות כדי לשמור עליהם בנפרד אחד מהשני ובמקום חשוך ויבש.

כמובן שאין קשר בין האימפריה הרומית לבין המאה ה-17.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

ממש סיפור מוזר ,קיבלתי ממכר די מבוגר אוסף מטבעות לטענתו רומיות משנת 1600 ,סיפר לי ששם ידו עליהם כשהיה ילד בתקופת השואה.מעבר לזה לא סיפר לי כלום מלבד זה שאמר לי שהמטבעות האילו יעזרו לי קצת בעתיד!!??!!??

אין לי מושג מה לעשות איתם ואיך לברר עליהם יותר מדיי פרטים כמו באמת על התקופה והשנה מהם באו ואת מי הם שימשו ומה הערך הכספי שלהם כיום ומה אפשר לעשות איתם.

תודה מראש.

האם יש כיתוב על המטבעות? האם אתה יכול לקרוא?

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקשיש בשנות ה80 לחיין ,ממה שידוע לי,אין לו קירבה אחרת מלבד בת יחידה שגרה בחו"ל מזה 20 שנה ולא בקשר איתו,הוא עלה ארצה מאושויץ יליד פולין,התחתן בארץ ללא משפחה או אחים ,אישתו ז"ל ניפטרה מדום לב לפני כ6 שנים,חי מרנטה וביטוח לאומי.אני מכיר אותו עוד מתקופה בריאותית טובה יותר כשעוד הייתי ילד [שכן שלו כ17 שנים] ותמיד בתור ילד הייתי אדיב אליו ואל אישתו ,עזרתי להם המון בכל מה שהיה ביכולתי לעזור.

ולפני שבוע כשבאתי לנסוע הוא הפתיע אותי בחניה עם שק קטן והמטבעות,פשוט נתן ואמר לי שזה יעזור לי.יש לציין שיום למחרת ישבתי אצלו לשלומו ושוב הוא הביא לי כ 5 אלבומי בולים ממש ישנים [יצא לי לראות בול מ1860 שם]ושוב אמר לי שזה יעזור לי ואין לו צורך יותר בהם?!?.

גם אני הייתי בשוק האמת ואת האמת אתמול דפקתי בדלת ואין שם אף אחד [בדרך כלל יש לו מטפלת]

ניסיתי לקרוא את הכתוב על המטבעות ,יש לציין שרובם במצב לא ממש מדהים ורואים סימנים כמו אותיות לטיניות על כמה מטבעות אבל לא ממש ברור בכל זאת המטבעות האילו עברו שנים טובות .

אולי באמת שאתפנה קצת אנסה לברר עליהם משהו וערך.ובעיקר גם על האוספי בולים שהם במצב די שמור ומדהים ורובם מסודרים כסריות.

הינה תמונה טובה יותר:

האיכות של גלקסי מצטער מראש.

2012-07-30 11.26.07.jpg

2012-07-30 11.26.19.jpg

2012-07-30 11.47.57.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף, לגבי המטבעות שלחתי לך הצעה לפעולה בפרטי.

לגבי הבולים, אני לא מכיר אספנים לצערי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לך ,כשיתפנה לי זמן,אתפנה לבדוק.

וגם ניכנסתי לאתר "לידרמן",ובהחלט ניראה לי שכשיהיה לי יום שאהיה במרכז אקח את המטבעות והבולים לשם.

אני באמת מקווה שערכם יהיה חשוב וכמו כן ערכת הכלכלי יהיה גבוה,בהחלט יעזור לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח בחשבון שלגורם בעל עניין מסחרי יהיה אינטרס להמעיט בערך החפצים שברשותך כדי לרוכשם ממך בזול.

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...