Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור ירוק, הפעם נגד הערבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לי זה נראה שנהג הרכב צילם את הטרקטורון עם המצלמה\טלפון ביד בזמן נהיגה?

אני מבין שזה מותר רק לנהגים של אור ירוק לנהוג עם יד אחת על ההגה ועם היד השניה לצלם וידאו :evil:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבל שלא תפסו אותם מצלמים.

היו עושים מהישבן שלהם שווארמה פרגיות :lol:

רואים באחת השניות באמצע הסרט שאחד הנערים מסתכל טוב לכיוון המצלמה.

אז הם שמו לב.

והבעיה שאור ירוק שאנשים שלא מבינים ברכב ובמצלמות או דברים כאלה חושבים שזאת עמותה טובה שמונעת תאונות דרכים ואז הם תורמים להם.

פשוט בושה מה שהם עושים.

פורסם
אני כבר לא זוכר, אבל טרקטורון לא קיבל מזמן אישור נסיעה בכביש?

צודק בהחלט, רשאי לנסיעה בכביש עירוני בתנאי ש:

*קיימת קשת התהפכות

*קסדה על הרוכב

*ביטוח

*הגבלה ל40 קמ"ש לכלי

אמנם הרוכב לא עומד בתנאים אבל הכלי עקרונית רשאי בכל מקרה, עזוב, למה להיתפס לקטנות, כל הכתבה הזאת מטומטמת..

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
צודק בהחלט, רשאי לנסיעה בכביש עירוני בתנאי ש:

*קיימת קשת התהפכות

*קסדה על הרוכב

*ביטוח

*הגבלה ל40 קמ"ש לכלי

אלו בכל מקרה התנאים לרישוי טרקטורון, כביש או לא כביש. אמנם החוק דורש קשת והגבלה ל40 קמ"ש, אבל מאחר וזה חוק שהומצא בישראל בקומבינה כזו או אחרת ולא קיים בשום מקום בעולם - שם טרקטורון הוא כלי פנאי לגיטימי - מבחינתי אפשר להתעלם מהם לחלוטין. לא כל נפיחה של המחוקק צריכה להיות אורים ותומים.

לגבי ביטוח, אני לא מצליח להבין מהצילום אם יש לו או אין לו ומאחר ובאי חבישת קסדה הוא מסכן את עצמו (ואת נוסעו) בלבד, מבחינתי הוא יכול לסוע לשלום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי, אני מסכים איתך ב100%, רק ציינתי מה התנאים לנסיעה חוקית על טרקטורון בין אם בעיר או בשטח.

באופן אישי, אני חושב שהסרטון הזה כל כך ריק מתוכן ומיותר שהוא מוציא את אור ירוק בצורה בזיונית. מילא, היו תופסים צילום שהוא מתפרע באמת, אבל בצורה שהוא נוסע אפשר אפילו לשבח את הבן דוד על נסיעה - יחסית - רגועה למקובל במגזר. :lol:

מה שאי אפשר אגב להגיד על הצלם של אור ירוק - ללא ספק רואים שהצילום נעשה מהמושב השמאלי ושלא יעבדו על אף אחד.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
כן, כל ערבי מתפרע?

התאונות רק מהמגזר?

תבקר בסוף שבוע בשטחים פתוחים, במקומות שבהם רוכבים טרקטורונים ותראה יפה יפה גם איך לא ערבים מתפרעים.

זה לא נכון להגיד שרק ערבים וערסים עושים את זה.

לא כל ערבי מתפרע,

אני לא אוהב להכליל אבל כן!

עובדתית הרבה ערבים שמים ז*ן על החוק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
לא כל ערבי מתפרע,

אני לא אוהב להכליל אבל כן!

עובדתית הרבה ערבים שמים ז*ן על החוק.

אולי. אבל כאן אני לא רואה אף אחד שמתפרע ומה ערבים עושים בדרך כלל לא רלוונטי לדיון הזה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אולי. אבל כאן אני לא רואה אף אחד שמתפרע ומה ערבים עושים בדרך כלל לא רלוונטי לדיון הזה.

פה אתה לא רואה שאף אחד מתפרע,

אבל שניה אחרי בטח כבר הוא היה ב120 קמ"ש עם 2 גלגלים למעלה

פורסם
פה אתה לא רואה שאף אחד מתפרע,

אבל שניה אחרי בטח כבר הוא היה ב120 קמ"ש עם 2 גלגלים למעלה

ושניה אחרי שאתה כותב את ההודעה הזו אתה אתה הולך להקיז את דמו של גור חתולים.

פורסם

מפתיע אותך? ילד בן 15 עם שם המשתמש "Anarchy" שיושב מול המחשב בשעות כאלו. הייתי כמעט מופתע אם לא היית עושה דבר כזה, באמת. כמעט כמו אם ערבי על DS650 לא היה עולה לווילי ב120 קמ"ש*

(* כן, יש כאן מוסר השכל)

פורסם

אחלה,

אני קורע את עצמי כל השבוע משמרות של 9-10 שעות.

ישן ב10-11, קם ב6.

לומד ועובד קשה רק בשביל שלא יסתכלו לי על תאריך לידה.

והנה אתה, שאין לך שום מושג מי אני, אם אני שותה מעשן או מקיז דם של חתולות.

מכליל אותי בסטיגמות חסרות בסיס...

אני מבקש; אם אתה אומר משהו, לפחות תכיר את הבן-אדם לפני שאתה מכליל.

Anarchy= הפקרות, לא אנרכיסט.

אז אם אני קורא לעצמי בפורום בשם הפקרות.

אני לא חושב שאני מופקר... זאת מטרתו של כינוי, לא להיות השם האמיתי

פיני.

פורסם

אין מילים...

העיקר שהם מאמינים לעצמם.

אני לא חושב שנסיעה בתוך עיר גם אם היא ללא קסדה נחשבת להתפרעות

התפרעות לדעתי זה לחפור כבישים בתוך רחובות בפול גז על הילוך חמישי בלי לשים על אם יעבור ילד או לא

ולנסות להרים בתוך עיר או בכבישים בין היתר אבל שיהיה, מדינה עיוורת ומפגרת

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מכליל אותי בסטיגמות חסרות בסיס...

אני מבקש; אם אתה אומר משהו, לפחות תכיר את הבן-אדם לפני שאתה מכליל.

המשורר התכוון שזה מה שאתה עשית לערבי, אז הוא עשה את זה לך כדי שתבין את הטעות שלך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אמנם בסרטון עצמו רואים טרקטורון עומד בפקק כמו כל מסכן אחר שנתקע שם, אין שום אינדיקציה לגבי 2 הדקות הקודמות שבהן הוא תפס את תשומת הלב של הירוקים.

גם בחדרה זה קיים; בצומת הוא עומד כי אי אפשר לעקוף מהשול\בין רכבים, זה לא טוסטוס, אבל ברגע שיש לו כביש פתוח ישר מרים גלגל, עושה פניות פרסה עם זריקת תחת וכו'.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...