Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני קנייה של פיקנטו חדשה, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות של הרכב.

ישמש בעיקר לנסיעה עירונית, לאדם צעיר בדרך כלל נוסע עם 2-3 אנשים גג.

מחפש חיסכון ונוחות לא כוח ולא פוזה.

השאלה היא כמה היא טובה יחסית לשאר הסופר מיני בשוק?

פורסם

הפיקנטו בטיחותית ומאובזרת יותר מהדגמים המקבילים. צריכת דלק אמורה להיות קצת פחות טובה. לי באופן אישי הפריע עוד משהו קטן - העדר מדף שמסתיר את תכולת תא המטען מגנבים.

פורסם

אם מדובר על הדגם האוטומטי לדעתי אופציה מעולה,המנוע 1250 הכי חזק בקטגוריה,למאט יונדאי I10 בעלת אותו מנוע אך היא יקרה יותר,מאוד מאובזרת ובטיחותי בקטגוריה,קצת רועשת.

הידנית איפשהו באמצע מבחינת החיסכון בין המיני,לכן השאלה מה הכי חשוב לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר על הדגם הידני.

ודויד תמיד חשבתי שסופר מיני זה הקטגוריה של הקטנות, אם זה לא סופר מיני אז מה כן :shock:

פורסם

יונדאי I20, פאביה, איביזה, פולו, סוויפט, שברולט סוניק ועוד = סופר מיני.

פיקנטו, יונדאי i10, שברולט ספארק, סוזוקי אלטו = קטנות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מדובר על הדגם הידני.

ודויד תמיד חשבתי שסופר מיני זה הקטגוריה של הקטנות, אם זה לא סופר מיני אז מה כן :shock:

סופר = גדול .

יש מרקט (מכולת) ויש סופרמרקט .

יש מיני ויש סופר מיני.

בכל אופן שביקרתי בכל סוכניות הליסינג והטרייד אין - כל אנשי המכירות התווכחו איתי שסופר מיני קטן ממיני...

פורסם

הפיקנטו רכב טוב מאוד, ונותן מענה מצויין כרכב עירוני.

אנחנו בעלים של הפיקנטו האוטומטית מזה כשנה ומרוצים מאוד.

אם אתה רוצה לקנות רכב ידני חדש, הייתי דווקא פוזל לקטגוריה של הסופר מיני שהוזלה מאוד בחודשים האחרונים, ובתוספת מחיר ממש לא גדולה אתה יכול למצוא רכבים מעולים כמו הפאביה, ריו והפיאסטה, שעולות על הפיקנטו ברוב התחומים.

אם צריכת הדלק בראש מעייניך ולא כוח / פוזה - הייתי דווקא הולך לכיוון ה-107/C1/אייגו.

בהצלחה

פורסם

רנצוק - יש לי מבצע עכשיו של חבר 59 אלף לפני האגרה.

61 אלף אני מעלה אותה לכביש, השאלה אם היא שווה את הכסף?

פורסם

לדעתי האישית היא שווה את הכסף, אבל אני חושב שהיא נופלת בקריטריונים מסוימים מחלק ממכוניות הסופר-מיני הידניות, השאלה היא אם הקריטריונים האלה חשובים עבורך.

אם רוב הנסיעות שלך עירוניות הפיקנטו תספק את צרכיך. אגב, היא נוסעת כמו גדולה גם בכבישים בינעירוניים, אבל זה לא מרחב המחייה הטבעי שלה.

אני חוזר ואומר שאם אתה מחפש בעיקר חסכון בדלק - אולי כדאי שתחכה למבצע של חבר עם לובינסקי כדי לקנות 107 או C1 למרות שההבדל בעיני איננו משמעותי.

יש לציין כי האלטו חסכונית מאוד בדלק אבל היא משמעותית פחות טובה בעיני מיתר המתחרות בקטגוריה.

בשורה התחתונה - במחיר הזה (סביב 60 אלף ש"ח) אין לדעתי לפיקנטו הרבה מתחרות, ואם הנסיעות שלך עירוניות ברובן, היא תהיה בחירה מצוינת.

פורסם

יש ב 62 אם איני טועה את הפנדה החדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...