Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר סופש בטבריה שהאוטו היה מונע על ניוטרל יחסית הרבה בשביל מוסיקה בדרך חזרה האוטו התחיל לרעוד בצורה מפחידה הסלד משתגע ביןן 500 ל 1000 יש לציין שהמנוע לא התחמם היה כרגיל ולא נדלקו נורות אבל אי אפשר לסוע יותר מ 30 קמש מחוסר הסיחבה מה יכולה להיות הבעיה האם הראש מנוע הלך? לא בטוח שיהיה לי זמן השבוע להגיע למוסך בגלל צבא אז לפחות בנתיים לדעת מה יכולה להיות הבעיה איזה הוצאה כספית הולך להיות

פורסם

ראשית הכי חשוב זה להיות רגוע ללא לחץ. יכול להיות בעייה במערכת ההצתה כמו סליל הצתה שנידפק או משהו בסיגנון. תרים מיכסה מנוע ותתחיל בביקות השיגרתיות של שמן ומיים שהם במצב תקין ללא חוסרים או עודפים מיותרים. משם תעבור להיסתכל על חוטי ההצתה תראה שהם יושבים כמו שצריך על הפלאגים. לאחר מיכן הנע את הרכב בניוטרל וספר מה קורה עם הטורים במצב עמידה. כמו כן מתי נעשה טיפול לאחרונה ומה בדיוק בוצע בטיפול? יש מנורה כל שהיא שדולקת בלוח השעונים שלא אמורה לדלוק שהרכב מונע?

פורסם

סל"ד קופץ ולא יציב בניוטרל/רמזור/עמידה גם יכול לנבוע ממנוע צעדים בלוי שעלות עם עבודה כמה מאות ש"ח (עד 450).

בלי מזגן הסל"ד ברכב הזה צריך להיות יציב על 800 סל"ד.

פורסם
סל"ד קופץ ולא יציב בניוטרל/רמזור/עמידה גם יכול לנבוע ממנוע צעדים בלוי שעלות עם עבודה כמה מאות ש"ח (עד 450).

בלי מזגן הסל"ד ברכב הזה צריך להיות יציב על 800 סל"ד.

מדובר על חוסר סחיבה וטורים שלא יציבים בנסיעה כך שאני לא חושב שיש קשר למנוע הצעדים. בכל מיקרה נישמח לאינדיקציה כאשר הרכב במצב עמידה בסרק ועל כמה אז עומד הסלד.

פורסם

הסלד נע בין 500-800 עולה ויורד והמנוע ממש רועד

יש לציין שלפני 3-4 חודשים הוחף כוהל הצתה חוטים ופלאגים הכל מקורי

מה שכן המצבר גמור לגמרי והאוטו לא מתניע עכשיו התנעתי עם חבר עם כבלים אחרי זה ניתקנו ניסיתי להתניע לבד ולא הלך יש שמן יש מים טיפול 20 צריך לעשות עוד אלף קילומטר ולא יוצא עשן לבן מהאגזוז

פורסם

קרוב לוודאי חוט הצתה. צילינדר אחר כנראה לא קיבל ניצוץ והרכב רועד קשה. ואפשר להגיע מעל 30 קמש אבל ברור שהרכב בקושי יסחוב.

בדוק חוטי הצתה.

פורסם

גם אני חושב שלא כל הצילינדרים עובדים קשורה. צריך לבדוק הייטב את מערכת ההצתה וזאת יכול להיעשות בדרך טובה ע"י חיבור הרכב לסורק תקלות. ישנם גם שיטות ידניות ועצמיות לבדוק זאת אך מעדיף שאם אין לך את הידע הבסיסי שלא תתעסק בזה וגם כדי שלא יאכלו אותי פה. :)

פורסם

האוטו במוסך והמוסכניק אמר שזה רוב הסיכויים הממיר הקטליטי שהוא סתום וסותם תמנוע

האם הגיוני שבגלל זה הסלד משתגע והאוטו לא סוחב?

פורסם

בדרך כלל ממיר תקול מדליק נורת תקלה בלוח המחוונים. במידה ולא הדליק נורה שכזו, האם המוסכניק חיבר את הרכב למחשב לפני שהגיע למסקנה זו? ניתן לבדוק אם זה הממיר על ידי ניתוקו מסעפת היניקה ואז להניע את הרכב למרות הרעש הנורא שהוא יפיק לבדוק אם הטורים יציבים. זה יהיה עוד מדד אם זה אכן הממיר.

• תוכן חדש...