Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיהטסו אפלאוז 97 אוטומט ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

כפי שידוע לכם יש לי דיהטסו אפלאוז שנת 93 אוטו לא מאכזב בכלל חזק מושקע וידני .. אבל יש בוא שני חסרונות מציקים שהם חוסר ההגה כוח והמזגן .

אחרי מעבר בכמה מוסכים ובדיקת מחירים ובמיוחד ההמלצות שלכם בפורום החלטתי לעלות קצת בשנים ולקנות אחת יותר מאובזרת.

עברתי 4 אפלאוזים שהם יד 1 , שתים מתוכם עברו הורדת קילומטרז' כי המנועים שלהם נראים גמורים וגם האוטו מבחוץ . ואחד שעבר תאונה רצינית כל האוטו צבוע .

בסוף הגעתי לאוטו האידיאלי מבחינתי אפלאוז שנת 97 עברה 137 אלף ספר טיפולים מלא וגם רואים שהאוטו חיי ולא מעשן .

עשיתי לו כמה בדיקות התפוחים בהגה תקינים , המזגן תקין , שסי תקין , כל החלקים מקורים חוץ מפגיעות קטנות בטמבון שאני יתקן , שמן תקין , מים ירוקים , ורואים שהאוטו עובר הכל בזמן ונמצא במצב טוב מאוד .

הבעיה היא שהוא אוטומט ואין לי מושג איך לבדוק את תקינות הגיר , היה להורים שלי בעבר 3 אפלאוזים ואצלי זה הרבעית וכולם היו ידניות כך שאין לי מושג איך הגיר צריך לעבוד ועד כמה הוא טוב ..

אפלאוז גם ידוע כאוטו חזק לפחות ממה שידוע לי בידני . האוטמט עדיין שומר על הכוח של האוטו ?או שהכוח נפגע?.

אשמח לעזרה והצעות מה לבדוק לפני הקנייה .

פורסם

ממליץ לך לא לקנות רכב זהה למה שיש לך עכשיו, גם אם הוא חדש ומאובזר יותר.

אתה לא תרגיש שום התקדמות משמעותית. מה גם שמדובר בדגם שהיה מוצלח בזמנו, אך היום הוא מיושן ולא אטרקטיבי בכלל.

ואם אתה לא מעוניין בגיר אוטומטי, אז פשוט אל תקנה אוטומטי.

היו בעבר לא מעט אנשים, שהחליפו סובארו לאונה 86 ב 89 ולאחר מכן ב 92, וב 1994 התאכזבו כשהפסיקו למכור אותה.

אף פעם לא הבנתי אותם.

האם לא בא לך להתקדם קצת ולא להישאר תקוע בשנת 1990?

בכל מקרה, מעביר לפורום יעוץ ברכישה.

• תוכן חדש...