Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שתי שאלות לגבי פורד פוקוס החדשה:

1) אם אני יחבר מאריך/מפצל ל-USB שלו , הכבל לא יתקע את התא כפפות ועדיין יהיה ניתן ליסגור אותו(כלומר יש איזה מרווח שמיועד לזה- כי הרי יש שם גם יציאת AUX) או שהוא יהיה תקוע והכבל יפריע לו?

2) למי שיש טלפון אנדרואיד- האם ניתן לחבר מפצל ל-USB ובאחד לחבר דיסק-און-קי ובשני את הטלפון (באנדרואיד יש אפשרות לבחור מצב של טעינה בלבד בלי העברת נתונים) שרק יטעין אותו או שזה ישבש את פעולת המערכת(היא בטח לא תדע לעבוד עם שתי USB)?

תודה

פורסם

אין בעיה לחבר כבל, אצלי מחובר שם דיסק און די שהוא יותר בולט מקונקטור של כבל בלי בעיה.

אל תבנה על חיבור הUSB לטעינה, בטח לא של שני מכשירים במקביל.

היציאה הזאת לדעתי מוציאה 0.5A, שזה תקן USB רגיל, לאייפון למשל צריך 1A.

אצלי האייפון נטען מחיבור למצת בנפרד, שמספק 1A, את המוזיקה אני מנגן מDOK או דרך בלוטות'.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה על התגובה, בלוטות' אני מעדיף לא להפעיל ברכב מכיוון שאני בטוח שאני ישכח לכבות אותו כשאצא-ולדבר בטלפון עם בלוטות דולק זה מאוד מזיק למוח. אבל לא רציתי לתפוס את יציאת ה-USB לשירים בלבד אלא גם למפצל, ולכן בדקתי את האפשרות למפצל, אבל לפי מה שכתבת עדיף לי לוותר על זה.

• תוכן חדש...