Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון קדמי פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נוהג בפורד פוקוס האצ'באק 2012. כמעט כל פעם שאני נוסע בה החלון הקדמי מתחיל לצבור אדים ותוך 10 דקות לא רואים שום דבר. הווישרים עוזרים במעט אבל אחרי 10 דקות הם גם לא עוזרים.

הפתרון היחיד הוא כמעט כל 10 דקות, לפתוח את כל החלונות, לכבות את המזגן ולשים את המפשיר אדים(על חום) ב MAX כוח.

האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה הזאת? איזשהם הגדרות של המזגן? חיפשתי בהוראות של המכונית ועברתי על כל הכפתורים וזה עדיין קורה. תודה רבה לעוזרים.

*אם זה מתאים למקום אחר בבקשה להעביר. תודה

פורסם

מוזר מאד מה שאתה מתאר, יש לי את אותו רכב ולא נתקלתי בזה.

זה קורה גם ביום ? והמזגן פועל על קירור ? אם כן נראה שיש תקלה, אולי במייבש של המזגן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בעקרון ביום האוטו נמצא בחנייה בעבודה של אמא שלי, אבל כן היא אמרה לי שגם כשהיא נוסעת חזרה ב 6~5 בערב נוצרים אדים.

המזגן פועל על קירור 20 מעלות.

פורסם

אין קשר, קודם כל ברירת מחדל זה אויר מבחוץ, וגם על סירקולציה זה לא קורה.

בטח שלא בקיץ כשהמזגן פועל ואמור לייבש את האוויר.

לדעתי יש בעיה במייבש.

אגב - האם האויר שיוצא מהמזגן לא מרגיש לח ? או טחוב כזה ? טיפה מסריח כמו סמרטוט ישן ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם כניסת אוויר מבחוץ תפתור את זה אני יהרוג את עצמי..הבקרה על המזגן מאוד מסובכת אז יכול להיות פספסתי את זה.

אני יבדוק היום, אם זה ימשיך אני יתקשר מחר למוסך.

אני יעדכן על התוצאות.

עריכה:

לא שמתי לזה לב אבל אני לא חושב, היום בערב אני יבדוק.

פורסם

סליחה על העיכוב, הבעיה הייתה שהכפתור הזה:

siz . co . il/my/jcmb1dnm1lnm.jpg

פעל. כמה בעיות הכפתור הזה עשה לי...העיקר שזה נפתר. (למחוק רווחים)

אפשר לנעול.

• תוכן חדש...