Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפואה סינית-אפקטיבית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עקב בעיה רפואית שצצה לי לאחרונה( הירך רדומה לי כבר שבוע), נלחצתי מאוד, עשיתי בדיקות, וכרגע הרופאים משערים שמדובר בפגיעה מקומית בעצב של הירך, כנראה מדלקת באחת החוליות בגב.

אני לוקח כדורים אנטי דלקתיים, ומקבל זריקות של B12 (כואב בטירוף).

אני מקווה שהשערת הרופאים נכונה, אבל שום דבר לא בטוח וכן הייתי רוצה לבצע סיטי\MRI אבל רופא המשפחה שלי שאיתו אני נמצא בקשר טוב ,כרגע לא ממליץ לי לבצע את הבדיקות הללו, הוא אומר שלא כדאי לי לספוג את כמויות הקרינה האדירות והוא ממליץ לי להתחיל אצלו טיפולים מהרפואה הסינית(דיקור וכו..) ואם זה לא יעזור, רק אז לבצע את אותן בדיקות.

את הטיפולים הסיניים הוא הציע לי ללא עלות עקב אותו קשר טוב שאיתו אני נמצא.

השאלה שלי היא כזאת, תמיד הייתי סקפטי בקשר לרפואה הסינית, ואף פעם לא האמנתי באפקטיביות שלה, אני פוחד לבזבז זמן שאולי יהיה יקר עם ביצוע הבדיקות.

למישהו יש ניסיון עם הרפואה הסינית? לטוב או לרע.

שמע מחברים? משפחה? ידע בנושא? עוזר? אפקטיבי? פסיכולוגי לגמרי?

אודה לכל תשובה, תודה.

פורסם

גם זה הופיע בעבר באחד מוויכוחי הפורום...

בשורה התחתונה, דיקור סיני מסורתי על פי "מפה" מדויקת

יעיל בדיוק כמו דיקור רנדומלי בכל מיני מקומות בגוף

ולמרבה ההפתעה שניהם עוזרים להקל על הכאב... באופן מוכח.

אתה כמובן רשאי לקבל עוד חו"ד מרופא אחר, זה מעוגן בחוק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפקט הפלצבו של הדיקור הסיני יעיל יותר מהדיקור עצמו.

דבר שני, בדיקת CT כוללת הקרנות, בדיקת MRI לא(מעניין למה הרופא המשפחה שהוא במקרה גם עוסק בדיקור סיני, לא אמר לך?)

פורסם

אפקטיבי מאוד!!!

ללכת רק למישהו תותח ולא לכל השרלטנים הרבים שמסתובבים ברחוב.

אם הוא מוכן לעשות לך חינם אז לא בטוח שהייתי עושה אצלו.

מניסיון זה יותר מעוזר!

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

זה עובד!

לא משנה אם פסיכולוגית או פיזית, זה עובד!

אני הגעתי לטיפול עם גב תפוס בטירוף. (בעיית שרירים ולא בעיית שלד).

יצאתי מהטיפול עומד, הולך וכואב הרבה פחות!

בדרך כלל אני הולך לכירופרקט שעושה פלאים!

אך בפעם הזאת, בגלל שזה היה קשור יותר לשרירים, הכירופ' לא ממש הצליח להקל על הכאב. (לפחות לא בטיפול אחד.)

החלטתי ללכת לחבר שהוא מטפל. והתוצאה הייתה באמת מפתיעה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני גם הייתי מאוד סקפטי לגבי הדיקור אבל הלכתי בגישה של לא יועיל לא יזיק וזה מאוד הועיל בכמה מקרים.

באשפוז ארוך בגלל חום שלא ירד מתחת ל38 עם אופטלגין דיקור הוריד את החום תוך שעה (מחט בגודל של צלצל באוזן. כואב בטירוף אבל יעיל).

מעבר לזה גם בשיקום אחרי המחלה (חודש וחצי אשפוז ו 20 קילו פחות) המשכתי בטיפול בדיקור ואחרי שבועיים חזרתי לאנרגיה כמעט רגילה.

גם אחרי התאונה שלי טופלתי בדיקור ולמרות שתחזית הרופאים היתה שנה עד שאחזור ללכת אחרי חצי שנה השתחררתי מהקביים כמעט לחלוטין.

בשני המקרים האחרונים אין לי מושג אם הדיקור עזר במשהו או שזו התאוששות רגילה אבל בראשון זה היה די מובהק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...