Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום מותקנים ברכבי IBIZA 2012

דאבלדין BLAUPUNKT NY-800

2רמקולים קדמיים מקוריים BLAUPUNKT (שומעים טוב מפתיע, האחוריים נותקו האיכות שלהם הרבה פחות טובה)

זוג HERTZ 6X9 DCX690 במגש

מגבר BOSS 1000w C650 (4x100rms)

סאב INFINITY REF1260W

סט חיווט ROCKFORD

*את הציוד קיבלתי מחבר שמכר את רכבו בכמה מאות בודדות.

אני לא הכי מרוצה מהסאונד של הHERTZ כרגע הוא נשמע לי לא הכי נקי ולא מנצלים אפילו חצי מהכח שהמגבר מוציא,

אני שומע בעיקר HOUSE או HIPHOP עמוסי באס והסאב עושה את העבודה כמו שצריך.

המתקין שלי המליץ לי על INFINITY KAPPA 6X9 אבל אין לי את ה1400שקלים שהוא דרש להשקיע.

האם יש רמקולים בטווח המחירים של +- 500שקלים שיתנו תמורה מספיק טובה למחיר ויעשו את העבודה כמו שצריך? (לא פוסל גם יד שניה אם מישהו מוכר או ראה)

כרגע מתלבט בין הדגמים:

Tempo 6x9 Morel

REF9633I Infinity

T1693C Rockford

מחפש סאונד כמה שיותר נקי אבל עוצמתי (אני אוהב לשמוע חזק מאד שכל האוטו סגור, בדרך ללימודים בפקקים בלי זה אני לא מתעורר)

אני קורא המון פה בפורום ולא מצליח להחליט באמת מה עדיף לכן אין טוב יותר מעצה טובה ממישהו שמבין בתחום יותר ממני :-D

מודה מראש, KippeR

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

ותר על האחוריים.

הסאב מוציא כבר את הנמוכים. תתקין קומפוננטים מקדימה שיתנו לך עוד קצת נמוכים מקדימה ועוד גבוהים מהטוויטר(מקדימה), כך תיצור במה קידמית טובה והשלמה של הנמוכים מאחורה.

ככה צריך לשמוע מוזיקה.(בלי 6*9 אחוריים). תשמע אצל אנשים אחרים שזה מותקן ככה ולא תתחרט.

קומפוננט מקדימה וסאב מאחורה.

בקשר להמלצה.. מורל טמפו 6 יכנסו לך בתקציב. וייתנו לך צליל רך נעים וחזק.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

דווקא הבעיה כרגע שהסאב בולע אותם.

SPEED OF SOUND אשמח לקבל המלצות נוספות שאינם המלצות הנובעות מאינטרס פרסומי כלכלי של מכירה.

פורסם

+1 לקומפוננט קדמי עם סאב בלבד.אחוריים רק הורסים את הצליל. אחרי שינוי כזה יקח קצת זמן להתרגל, אבל זה בהחלט שינוי הכי טוב

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
+1 לקומפוננט קדמי עם סאב בלבד.אחוריים רק הורסים את הצליל. אחרי שינוי כזה יקח קצת זמן להתרגל, אבל זה בהחלט שינוי הכי טוב

ממה שהבנתי הדלתות של האיביזה החדשה בעייתיות מאד וצריך שם קומפוננטים דקים שעולים יחסית הרבה כסף. (המתקין שלי טוען שINFINITY KAPPA לדוגמה יכנס למרות שהם יקרים מאד, ד"א יש לי פה בבית INFINITY REF6020CS הוא טען שהם לא יכנסו לי בדלת)

כרגע אחרי שלצערי הוצאתי סכום מופרז על התקנות (ללא ספק לא אחזור לשם), רכשתי מגבר וסאב לא נשאר לי יותר מדי כסף לשנות עוד דברים (אני מתחיל את הלימודים בשבוע הבא וזה אומר להפסיק לעבוד באופן סדיר והכסף שנשאר ילך על דלק וצרכים קיומיים)

מה שאומר שנשאר בערך 500שקלים +-

פורסם

דיברתי עכשיו עם המתקין שלי,

הוא אמר לי לשים את ה JBL GTO938 ולא את המורל טמפו! הוא אומר שהמגבר שלי מאד חזק והגדיר את הטמפו כבעלי צליל מעט "מתכתי" שנעלם בווליום מאד גבוה ביחס לGTO.

מה אתם אומרים?

פורסם

Kipper המתקין ימליץ לך גם על תאילנדי עם תוף מרים מאחורה אם על זה יש לו אחוזי רווח גדולים יותר.

מוראל וצליל מתכתי זה ממש לא משתלב.

אבל הכי טוב שתלך למתקין תיקח איתך דיסק שאתה רגיל לשמוע ותבקש ממנו לנסות את שני הסטים ככה תוכל לבחור לפי טעמך האישי ולא המלצות.

פורסם

גם לי היה נשמע הזוי.. במיוחד שהוא ניסה לדחוף לי סט של אינפיניטי ב1400שקל..

בכל מקרה כבר אמרתי שאני לא סומך עליו יותר מדי,

מצאתי TEMPO יד שניה ב300שקלים מבחור מהפורום נשמע אותם בחמישי אם ישבו טוב ניקח :]

פורסם

אני יודע שבאופן כללי רוב חברי הפורום לא בעד אחוריים ואני מסכים עם זה.

אבל בכל מקרה לפי הדרישות של פותח השירשור אני לא רואה את המורל כמתאימים כ"כ.

לדעתי הוא מחפש רמקול אגרסיבי יותר, למורל יש באמת צליל טוב אבל הם ממש לא אגרסיבים לטעמי.

הרוקפורד לעומת זאת הרבה יותר חד ואגרסיבי (הגירסא של הT) וגם הVIBE SLICK בכלל לא פראיירים ויצא לי לשמוע אותם ברכב של חבר.

שימו לב לזה שכרגע מורכב אצלו הרץ והוא לא מרוצה עליהם מבחינת עצמה, אני באופן אישי ממש לא הייתי הולך על מורל במצב הזה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ההרץ נשמעים פשוט אטומים כאלה ולא מוציאים סאונד נקי, האיכות סאונד שלהם גם בעוצמה נמוכה יחסית חלש ולכן במגבר הם על מתח מאד נמוח.

אני מחפש סאונד נקי אך גם חזק יחסית. רק שאני נוסע לבד באוטו אני מסוגל לשמוע ככה.

אני יודע שכולם ממליצים על קומפוננטים מקדימה אבל זה לא נכנס לי בתקציב בכלל, גם אם אני יוסיף עוד 500שקל על קומפוננט טוב יד שניה ועוד 200שקל התקנה זה עדיין יותר מזוג אחוריים - TEMPO או T1693C יד שניה ב300שקל (ד"א את ההרץ החזרתי למוכר תמורת כספי בחזרה ככה שיש לי בול 300 ליד שניה)

פורסם

אני אישית הייתי ממליץ לך על הרוקפורד הרבה יותר מאשר על המורל (בהתאם לדרישה שלך).

אופצייה נוספת שהייתי בודק למרות שבאופן כללי אני לא בעד המלצות ממתקינים אבל הVIBE SLICK באמת רמקול אגרסיבי.

אני עברתי לא מזמן לעבודה עם קידמיים בלבד, עד לא מזמן הייתי עובד עם אחוריים של FLI שזאת אותה חברה כמו הVIBE , ומבחינת עוצמה הם מאוד חזקים.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...