Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי זה לא משנה בכמה הסמדינה קנתה אותם. גם אם זה ב200 אלף.

עצם זה שהם נוהגים על רכב שעולה כמעט חצי מיליון שקל בזמן שכולם נוסעים על פחיות חסכוניות בדלק שעולות עשירית מהבמו שלהם, זה לא נכון וגרוע!

למה שלא ינהגו על סופרב, מונדאו, אקורד וברמות האלה. ורצוי דיזל.

לא מבין בשביל מה במו סדרה 5 כאילו הם באמת צריכים את זה...

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני דווקא חושב שהם כן משלמים שווי שימוש. לפני מלא זמן נתניהו פרסם את התלוש משכורת שלו, ואם הזכרון שלי צודק היה שם סעיף (די נכבד) על שווי שימוש של הA8 המשוריינת שלו

לפי מה שכתוב בYnet, הם אכן משלמים שווי שימוש על הרכב, ועל הבמוו הם יצטרכו לשלם יותר.

זה כבר משנה את כל התמונה לדעתי.

שר צריך להתנייד ברכב מכובד, ואם בכל מקרה הוא משלם מכיסו על שווי השימוש, אז זה לא אמור להפריע לאף אחד.

פורסם

הרשו לי לחרוג ממנהגי ולהיות אטום ולא הגיוני לרגע.

לא מעניין אותי אם הרכב נמכר במחיר הפסד.

לא מעניין אותי אם שווי השימוש יורד להם מהתלוש.

B.M.W סדרה 5 מנקרת עיניים ומשדרת ניתוק מוחלט מהעם, בדיוק כמו ברק במגדלי אקירוב.

לפעמים (רק לפעמים) נבחרי ציבור צריכים להזכר שהם נבחרי הציבור ולנסות להתנהג בהתאם.

עריכה:

נא בחר את התשובה הנכונה:

א. ח"ח לשטייניץ.

ב. עוד ספין של שטייניץ.

ג. א' וב' נכונות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אל תמהר לחזל"ש את הסיפור. אל תשכח שמדובר במדינת ישראל, עוד יומיים יודיעו ב"צער" כי המכרז כבר נסגר ואי אפשר לבטלו.

בישראל אלופים בבחינת מקרים בדיעבד.

פורסם

הרכב סתם ינקר עיניים כמו שאמרו בכתבה בחדשות 2, לדעתי לא יבחרו בו בסוף.

דרך אגב, סליחה על ההתעלקות, אבל מדוע אין אף מכוניות יפניות לשרים?הכל גרמני, סקודה וכו'.

בבקשה נא לא להתחיל לומר שהגרמנים שווים יותר מהיפניות כי זה לא נכון, לפחות לא בהכל זה בטוח ולא חסר ליפניות מותגי יוקרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רגע, אז עכשיו יכול להיות מצב שבו מישהו בעולם התחתון ינסה לחסל יריב ותהיה לו טעות בזיהוי?

ואללה, אולי הידיעה שהשרים יסעו ברכב הזה היא דווקא ידיעה משמחת...

או! הנה אחד שתמיד רואה את חצי הכוס המלאה. כל הכבוד על החשיבה האופטימית :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תעצרו שניה עם הקללות.

המכונית מחליפה את אודי A6 שיש להם עכשיו.

האודי לא יותר זולה, אז מה כול הרעש?

הם לא יעברו מA6 לסיטרואן C1 ודלק מוטורס התאמצו יותר שהשרים יקבלו את המכונית שלהם.

יש לכם רעיון יותר טוב באותו טווח מחיר?

אייל

פורסם

עוד לא ראיתי תגובות בנוגע למוצאה של הגרמניה...

בכל אופן, מבחינתי שיודיעו בצער כי כבר לא ניתן לבטל את המכרז, לבריאות.

בעיניי, לעשות רעש בקשר לב.מ.וו הזו, שקול ל-לצעוק ולהלחם בסימפטומים של הרקבון ולהתעלם מגורמיו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מה הבעיה במוצאה?

אנחנו יכולים לקנות מהם צוללות מלחמה אבל לא רכבים?

או שאולי היינו צריכים להגיד להם "לא תודה" כשהם מימנו לנו חצי מהכור בדימונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף לקסוס היברידית לא נכנסת בתקציב?

פורסם

SlowRide, זה בדיוק מה שרציתי לרשום מתחילת השרשור!

מה יהיה רע לשרים לנסוע ברכב היברידי שעלויות התחזוקה שלו יהיה נמוכות? ואם כבר הולכים על כל הקופה כשלא מסתכלים על צריכת דלק אז למה לא לקחת מכונית אמריקאית כתודה לארה"ב שעוזרת לנו?

קקטוסולר ידנית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה גם מה שמפריע לי. רשמתי לפני כמה הודעות שלא מפריע לי שיהיו להם רכבי פאר, כי הם צריכים להיות ייצוגיים.

אבל למה שאני יזדרגג בטסט על זיהום אויר ברכב שנת 92 והם יזהמו חופשי במכוניות עם 6 צילינדרים חדשות?

מהכתבה האחרונה:

במפתיע, במכרז שתוצאותיו פורסמו היום ניתן משקל נמוך יחסית לפליטת מזהמים - נושא אותו מנסה המדינה לקדם בקרב הציבור הרחב. בשקלול נתוני הביצועים בתוצאות המכרז, זכו נפח המנוע ונתוני ההספק והמומנט המרביים, למשקל של 20% כל אחד. מנגד, לדרגת זיהום - המחושבת על-פי פליטת המזהמים של כל מכונית - נקבע משקל של 10% בלבד - זהה למשל לנתון קיבולת מיכל הדלק, ואף פחות מזה שהוענק לרדיוס הסיבוב - נתון חשוב לתמרון הרכב.

כנראה שמה שצריך לעניין אותנו לא באמת מעניין אותם. רק בגלל הנראות הציבורית החליפו לסיטרואן. שום מילה על איכות הסביבה.

פורסם
תעצרו שניה עם הקללות.

המכונית מחליפה את אודי A6 שיש להם עכשיו.

האודי לא יותר זולה, אז מה כול הרעש?

הם לא יעברו מA6 לסיטרואן C1 ודלק מוטורס התאמצו יותר שהשרים יקבלו את המכונית שלהם.

באותו מחיר לא, במחציתו בהחלט. ולא צריך לחפש רחוק, מספיק להסתכל על המכונית השניה שנבחרה שהיא גם נוחה יותר בנסיעה ומרווחת יותר מאחור והלא שם צריך כבוד המיניסטר לשבת, לא ליד ההגה. בכלל נראה לפי הבחירה שמדובר באיזו קומבינה של נהגי השרים, הם ללא ספק המרוויחים הגדולים כאן.

פורסם

אני בוהה לי בידיעות אחרונות ממש ברגע זה ויש פה השווה בין קרטריונים שונים של הבאוורית והצרפתיה.

תחת "למה לא" לב.מ.וו רשום "יקרה מאוד ומנקרת עיניים" לסיטרואן "לפעמים האמינות דומה לזו של הפליטיקאים".

נו באמת! עיתון מספר 1 בישראל בתפוצה ארצית וזה מה קהם מצאו לכתוב תחת חסרונות?!

אני מקווה שהיבואן כבר מתכנן איזו תביעה.

• תוכן חדש...