Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום נקיתי את המחסן של הבניין כאשר מלמעלה ניתנה הוראה פשוטה: זרוק הכל.

במרוצת השנים הצטברו במחסן מספר זוגות אופניים והרי הם כאן לפניכם.

סיכמתי עם ועד הבית שבמקום להוציא אותם לפינת הרחוב ושילכו לברזל אנסה לחפש מישהו שיבוא לקחת אותם ולהעבירם לנזקקים.

יש במלאי:

2 תלת אופן לילדים קטנים.

3 אופני BMX במצב טוב עד טוב מאוד (זוג אחד נראה חדש לחלוטין).

אופני הרים 24" שזקוקות לאהבה.

אופני כביש (לנער) עם 10 מהלכים במצב סביר ביותר.

למעט התלת-אופנים כל הזוגות צריכים החלפת צמיגים ופנימיות, חלק גם תיקון ברקסים, מושבים רופפים ואופני ההרים נראה שזקוקות לאוברול קצת יותר רציני. אני מאמין שבהשקעה מזערית על כל זוג ניתן לקבל אופניים מצויינות.

מי מתעסק? למי ניתן לפנות? מישהו כאן מכיר מישהו שמכיר מישהו שיהיה מעוניין? הזוגות נמצאים בגני תקווה, ליד קריית אונו.

ולחלק ב' של השרשור.

בשנת 93' קיבלתי זוג אופניי ראלי מקוריות, אופני כביש. האופניים האלה יוצרו באנגלייה ושירתו אותי נאמנה עד שחבר שלי קרע את השרשרת ומאז הן במחסן.

האופניים לא במצב קוסמטי מזהיר כמו שרואים בתמונה אבל בכל זאת - האם הן שוות משהו? יש להן איזשהו ערך וינטאג'י? למסור אותן יחד עם יתר הזוגות? אגב, אני לא יודע איזה מידה הן, אבל הן מתאימות לנער, הן לא אופניים גדולות.

אם מישהו מעוניין בזוגות או מכיר מישהו שיהיה מעוניין - שלחו לי ה"פ.

תודה,

איתמר.

RRR 010.jpg

RRR 011.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

Dibs על זוג BMX אחד (הכחול, לא הוורוד :wink:)

אני מר"ג, קבל ה"פ.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כל הכבוד על הנכונות לתרום, אבל יש כאן בעיה.

הנזקק יצטרך להוציא סכום של כ100 ש"ח לפחות לזוג, אם לא כפול מזה.

אם יש לך זוג במצב עובד, אני יכול להעביר אותם למחסן תרומות.

זוג לא עובד, תמסור למישהו שרוצה לקחת ולתקן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני תוהה האם יש עמותה שמשפצת ומעבירה לנזקקים, סה"כ מדובר בהשקעה זניחה ביחס לתרומה ובטח שיותר משתלמת מרכישת זוג חדש (וסיני).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אשמח לקחת, לשפץ ולהחזיר לך את אופני הראלי 10 ספיד. אני מתעניין באופניים האלו, לצורך העניין, אני אשמח לשפץ, ךמכור ואת הכסף להעביר לתרומה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תודה על הלינק, כבר קיבלתי אותו ועוד כמה בה"פ.

הבעייה עם כל העמותות האלה הוא שהן לא באות לאסוף, יש להביא את האופניים אליהן ולכן זה ירד מהפרק.

האופניים מוצעות למסירה לקהל הפורום הרחב, תיבת ההודעות הפרטיות שלי ממתינה. כל הקודם זוכה.

פורסם

BMX כחולות הלכו.

שני התלת אופנים הלכו.

יאללה, יאללה, רק היום! רק היום! אני הולך!

פורסם

אופני הכביש הגדולות הלכו.

נשארו שני זוגות BMX בגודל 20" (ורוד מטאלי וסגולות, הורודות חדשות לחלוטין!) ואופני ההרים המוזנחות.

רק עד הסופ"ש! מבצע! אחר כך המחיר עולה! אל תגידו לא ידענו לא שמענו! לי זה עולה יותר!

פורסם

אוקיי, עכשיו זה סופי, הוצב לי אולטימטום מועד הבית להעיף את שני זוגות האופניים שנשארו עד הסופ"ש.

נשאר זוג BMX אחד בגודל 20" (נראה לי) בצבע סגול עם צמיגים שחייבים החלפה + גלגלי עזר ונשארו זוג אופני ההרים 24" שזקוקות לשיפוץ.

במידה ולא יהיה להם ביקוש עד הסופ"ש הם יוצאו לרחוב ביום שישי בבוקר, שם אני בטוח שיהיה להם ביקוש :wink:.

איתמר.

• תוכן חדש...