Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוצא"ש האחרון נתקענו עם פנצ'ר מפחיד בעליות סדום בדרך חזרה מאילת לנתניה, כשהגלגל הימני-קדמי שקע לתוך בור של כ-20 סניטמ' על הפס הצהוב המסמן את שולי הכביש.

בקיצור ולעניין, לאחר עבודה מאומצת הוחלף הגלגל לרזרבי, ועד לנתניה, כ-200 ק"מ אני לא עובר את ה-80 קמ"ש.

למחרת בבוקר ניגשתי לטייר-קלאב בנתניה, ולאחר בדיקה נאמר לי שהג'אנט חטף את רוב המכה אך איך בריחת אוויר לאחר החלפת הגלגל ועל פניו זה נראה תקין. אך ליתר בטחון החליף בין האחורי לקדמי.

מאז, לאחר כל פניה או עליה על פס-האטה, אני מרגיש שההגה יותר קל מבעבר. מה הסיבה לכך? יש חשש שנפגע משהו נוסף מעבר לגלגל?

You like the life you living - But you can live the life you like

• ספונסר פורום
פורסם

יכול להיות שהמשולש גם נפגע, יש להגיע למוסך לבדיקה.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון התקלה.

• תוכן חדש...