Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

ברשותי סיאט איביזה 2010 SC 1600

ורציתי לדעת איפה ניתן לקנות משענת יד לאוטו שהבנתי לחצי מבעלי הסיאט נשברה

והאם ניתן לקנות רק תחלק העליון שנפתח ולא את כל המשענת בחברה רוצים סביב ה2K וזה סתם לפרנס אותם

אשמח לעזרה

תודה

פורסם

אתה לא לבד. גם אני קורבן של המשענת, מה גם שהפלסטיק אצלי מסביבה מתקלף.

נסה לחפש בפירוקיות, או להסירה לגמרי (אשמח אם מישהו יסביר איך לעשות את זה).

ויש גם את EBAY -

http://www.ebay.com/itm/Mittelarmlehne-Seat-Ibiza-6J-Original-Armlehne-Schwarz-/230655273095?pt=DE_Autoteile&hash=item35b4202887#ht_3147wt_929

פורסם

מדהים שמצאת את זה באי ביי , אני שלחתי מכצב ליצרן בטענה שבסוכנות לא מחליפים לי ... נראה מה יהיה

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אני עובד בצ'מפיון מוטורס חברים והחלק עולה 1700 ש"ח לא מוכרים רק תחלק העליון שנשבר שזה אבסורד בשביל מה צריך את כל המשענת וגם בתור עובד זה עולה לי 1550 באסההההה

פורסם
אתה לא לבד. גם אני קורבן של המשענת, מה גם שהפלסטיק אצלי מסביבה מתקלף.

נסה לחפש בפירוקיות, או להסירה לגמרי (אשמח אם מישהו יסביר איך לעשות את זה).

ויש גם את EBAY -

http://www.ebay.com/itm/Mittelarmlehne-Seat-Ibiza-6J-Original-Armlehne-Schwarz-/230655273095?pt=DE_Autoteile&hash=item35b4202887#ht_3147wt_929

דילר מצויין. קניתי ממנו כבר פעמיים.

אפשר ורצוי לבקש ממנו להפחית את ה-VAT שזה עוד 20% פחות. פונים אליו בהודעה פרטית ואין שום בעיה עם זה.

פורסם

ראיתי שיש לו את המראות הכסופות של ה fr ... יהיה ממש פתאטי להזמין ולהרכיב את זה על האיביזה הרגילה ? ( עכשו במיוחד שיש את הרמת הגימור fr , זה לא יראה מוזר ...)

אוטו-מאניה :-)

פורסם

ממליץ לבקש מצ'מפיון לתקן באחריות. שנה שעברה החליפו לי את כל המשענת כשהמכסה נשבר. אני מבין ששנה שלישית יש אחריות "רצון טוב", שווה לנסות. הייתי בסניף קרית גת.

116i

פורסם
פורסם

עדיין לא ניסיתי, אצלי זה היה על סף להישבר כמה חודשים ורק אתמול נשבר סופית. אחרי שהלכתי כמה פעמים לצ'מפיון בקשר לכמה דברים שרציתי שיתקנו במסגרת האחריות וקיבלתי שטרונגול, הבנתי שאין עם מי לדבר. לצערי התעצלתי ולא הזמנתי לפני ועכשיו אני מצטער על זה.

לשאלתך, לפי החיפוש שלי זה אכן מתאים.

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...