Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לכל הבהמות למינהן שלא מסוגלים לשלוט על עצמם. עוד החמרה על האלכוהול.

בארה"ב אגב אסור להיראות בציבור עם אלכוהול בכל שעות היום. אסור אפילו לשתות מפחית על החוף במידה ויש לך מרפסת שפונה אל הכביש ואל הציבור אסור לך אפילו לשתות על המרפסת שלך. מה הלאה? אולי כמו באמריקה התרת שתיית אלכוהול רק מגיל 21 ומעלה?

עוד אגב, אסור באמריקה למכור אלכוהול בסוף השבוע, כלומר ביום ראשון.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/382/360.html?hp=1&cat=402&loc=77

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שטויות. הרי כבר קיימים כל מיני חוקים מגבילים,

וזה לא מונע מקטינים להשתכר ב-2 בלילה.

אני שואל: ואיפה ההורים?

אחריות מתחילה מהבית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חוק מצויין. הלואי וירחיבו אותו לכל הארץ.

אם אתה רוצה לשתות תשתה אצלך בבית או במקום סגור. אתה לא חייב להפריע לכל העולם ואשתו ואחר כך להקיא להם גם על האוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כל הכבוד לכל הבהמות למינהן שלא מסוגלים לשלוט על עצמם. עוד החמרה על האלכוהול.

בארה"ב אגב אסור להיראות בציבור עם אלכוהול בכל שעות היום. אסור אפילו לשתות מפחית על החוף במידה ויש לך מרפסת שפונה אל הכביש ואל הציבור אסור לך אפילו לשתות על המרפסת שלך. מה הלאה? אולי כמו באמריקה התרת שתיית אלכוהול רק מגיל 21 ומעלה?

עוד אגב, אסור באמריקה למכור אלכוהול בסוף השבוע, כלומר ביום ראשון.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/382/360.html?hp=1&cat=402&loc=77

על איזו אמריקה אתה מדבר?

יש חופים שמותר לשתות בהם.

מותר לך לשתות במרפסת שלך, על החצר הקדמית זה כבר תלוי באיזו מדינה אתה גר.

מוכרים אלכוהול בכל יום מימות השבוע, בין אם בבר או בחנות משקאות.

לגביי שעות, אחרי שעה מסויימת, נדמה לי שזה 2 לפנות בוקר, אי אפשר לקנות הארד ליקר בחנויות נוחות סטייל סופר-פארם.

בירות מוכרים בכל שעה.

ברצינות, מעולם לא אמרו לי - אי אפשר למכור לך, בעצם רק פעם אחת כי שכחתי את הת"ז בבית.

haters will hate

פורסם

אולי במקום כל השטויות האלו פשוט ישנו את החוק שיאסור שתיה של משקאות אלכוהולים על קטינים, במקום המצב כיום שאוסר רק על מכירה לקטינים.

אבל כמובן ששס והמפלגות החרדיות יתרפדו את זה...

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תפסיקו להאשים את האלכוהול בכל תחלואינו.

נער שתוקף אדם ללא סיבה כשהוא שיכור, יעשה את זה גם כשהוא לא שיכור (ואגב, הוא עשה זאת בעבר).

מי שאלים עם אלכוהול, אלים גם ללא אלכוהול.

מי שעושה שטויות שמסכנות את החיים שלו עם אלכוהול יעשה את זה גם ללא אלכוהול.

אין דרך אמיתית לאכוף איסור שתייה על קטינים. מי שרוצה להשתכר, יעשה זאת. אלא אם מתכוונים לשים שוטר על כל 500 מ"ר במדינה ושכולם יסיירו כל הזמן.

אפשר להגביר באופן מהותי את הענישה והאכיפה לגבי נתינת אלכוהול לקטינים. שנת מאסר אוטומטית למי שמוכר או נותן שתייה לקטינים תעשה את העבודה. קטינים שיגנבו אלכוהול מהבית שלהם - את אחד ההורים להכניס לשנת מאסר. לא יהיה הורה אחד שיחזיק אלכוהול בבית שלא מאחורי מנעול סגור ובטוח.

השאלה היא אם זה מה שרוצים שיקרה? לא רק שזה יהפוך את החיים של רובנו לסיוט, זה לא יפחית את האלימות במיל'.

פורסם
אולי במקום כל השטויות האלו פשוט ישנו את החוק שיאסור שתיה של משקאות אלכוהולים על קטינים, במקום המצב כיום שאוסר רק על מכירה לקטינים.

אבל כמובן ששס והמפלגות החרדיות יתרפדו את זה...

צודק בהחלט, המצב הוא אבסורדי היום. שוב פעם אמריקה, שוטר יכול לקנוס עסק על כך שמכר לקטין סיגריות אבל לא עושים שום דבר לקטין. כמו כן, שוטר לא יכול לעשות שום דבר לקטין שמעשן מולו. החוק אוסר מכירה אבל לא אוסר שימוש.

אני אנטי ביותר כאשר זה מגיע למכירת סיגריות לקטינים. לבני 18 ומעלה ניחא אבל לקטינים בהחלט אסור. כמו שיש בישראל את הביטוח של הפול שמורכב בעצם מכל חברות הביטוח ככה צריך להיות אירגון של חברות הסיגריות והשתייה שכל חברה שרוצה למכור סיגריות או שתייה חייבת להזרים כסף לאירגון הזה. כל פעם שקטין מתחת לגיל 18 נתפס מעשן או שותה המדינה תקנוס את האירגון הזה במישרין שבעיקפין ממומן על ידי חברות האלכוהול והטבק. כמה כסף כל חברה תתן? תלוי בגודל המחירות שלה בשוק. כלומר וודקה מתוצרת X שנמכרת הכי הרבה בארץ החברה תשלם את הסכום הכי גבוה וכיוצא בזה.

רק ככה חברות האלכוהול והטבק יבינו עד כמה זה כואב לראות קטין שותה או מעשן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אצלינו בעיר כבר כשנה הופעל איזה חוק עזר עירוני שמחייב כל בעל עסק להיסגר עד השעה 12,חוץ מחנויות הנוחות בתחנות הדלק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• חברי המעגל הראשון
פורסם
צודק בהחלט, המצב הוא אבסורדי היום. שוב פעם אמריקה, שוטר יכול לקנוס עסק על כך שמכר לקטין סיגריות אבל לא עושים שום דבר לקטין. כמו כן, שוטר לא יכול לעשות שום דבר לקטין שמעשן מולו. החוק אוסר מכירה אבל לא אוסר שימוש.

אני אנטי ביותר כאשר זה מגיע למכירת סיגריות לקטינים. לבני 18 ומעלה ניחא אבל לקטינים בהחלט אסור. כמו שיש בישראל את הביטוח של הפול שמורכב בעצם מכל חברות הביטוח ככה צריך להיות אירגון של חברות הסיגריות והשתייה שכל חברה שרוצה למכור סיגריות או שתייה חייבת להזרים כסף לאירגון הזה. כל פעם שקטין מתחת לגיל 18 נתפס מעשן או שותה המדינה תקנוס את האירגון הזה במישרין שבעיקפין ממומן על ידי חברות האלכוהול והטבק. כמה כסף כל חברה תתן? תלוי בגודל המחירות שלה בשוק. כלומר וודקה מתוצרת X שנמכרת הכי הרבה בארץ החברה תשלם את הסכום הכי גבוה וכיוצא בזה.

רק ככה חברות האלכוהול והטבק יבינו עד כמה זה כואב לראות קטין שותה או מעשן.

אז בוא נתן קנסות ליצרניות רכב כל פעם שיתפסו נהג בלי רישיון...

כשתופסים קטין מעשן או שותה אלכוהול צריך לקנוס את ההורים הדפוקים שלו שלא מחנכים אותו.

זה הכל מתחיל ונגמר בחינוך, מתי יקלטו את זה פה כבר?!

תמיד יהיה מאיפה להשיג אלכוהול, סיגריות וסמים. איסור על מכירת אלכוהול רק יגביר את הפשיעה. אתם רוצים שיהיו פה מברחי משקאות מאורגנים כמו בארה"ב בשנות העשרים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מישהו (ישה) יכול לעזור למצוא את לשון חוק העזר העירוני בנוגע לחוק הספציפי הזה.

משום מה יש נטייה לפקחים ולשוטרים בעיר הזו לפרש את החוק כפי שהם רוצים (כפי שהתקשורת מציגה את זה) ולכן אני רוצה לקרוא את לשון החוק ולא את הפרשנויות של התקשורת.

תודה

פורסם

לדעתי גיל 18 הוא מבוגר מידי להתחיל לקחת אחריות על מעשיך,

שישנו את גיל השיפוט כבגיר ל 14שנה, כש"ילדים" יתחילו לקחת אחריות על מעשיהם חלקם יחששו להתנהג כמו חלאות אנושיות.

בכל מקרה עד גיל 18 גם ההורים צריכים לקבל בראש וחזק, כשהילד של השכנה שלי בן אולי 4 צורח ב 1:00 בלילה בחניה "בת-זונה, בת-זונה" על אמא שלו אני לא מצפה ממנו לשום דבר טוב כשהוא יהיה בן-עשרה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יכולים לחוקק עד מחר חוקים, כל עוד לא יאכפו אותם, הם לא שווים את הנייר עליהם הם נכתבים.

אם היו אוכפים כמו שצריך את החוק של מכירת אלכוהול לקטינים, התופעה היתה יורדת מאוד.

אם היו תופסים את כל הנבלות שקונים אלכוהול עבור קטינים ומעבירים להם אותו, ומ*%$ים להם

את הצורה על זה, התופעה היתה פוחתת.

לגבי האלכוהול עצמו, שאתה שותה עד אובדן חושים, אתה לא שולט במעשים שלך, במיוחד אם

הבסיס שלך הוא לא משהו...

בזמן שהייתי ילד, אני זוכר שהתחלנו לשתות בגיל 15-16, ולא היה שום איסור על זה.

אבל היינו שותים בירה, אולי שתיים וזהו. לא זכור לי שהחברים שלי, או מי שסבב אותם היה

שותה עד אובדן חושים, בטח שלא היו מקרים של מוות, כמו הילד המפגר ששתה בקבוק ויסקי

בלגימה ומת.

זה הכל עניין של מנטליות, חינוך, ואכיפה. צריך את השילוב של כל הדברים. אבל בהעדר

שני הגורמים הראשונים, אין ברירה, וחייבים להחמיר את האכיפה.

אם הורה היה מקבל פעמיים קנס של 1000 שקל בגלל הבן/בת שלו, פעם שלישית הילד לא

היה יוצא מהבית.

פורסם

בגרמניה מוטלות הגבלות לפי גיל - כלומר לנוער מותר להסתובב ללא ליווי מבוגר בשעות הערב רק מעל גיל מסויים, והשעות מוגדרות במדרגות גיל. כך גם בבילויים - ילידים מתחת לגיל מסויים אסור לצפות בסרטים בקולנוע אחרי 8 או 9 בערב, אח"כ יש מדרגה בסביבות 11 בלילה ורק מעל גיל 18 ההגבלות מוסרות.

ד"א - גם גיל המינימום לקבלת רישון נהיגה הוא 18 ויום אחד.

יאיר אתה צודק - ולמעשה יש מדרג של הטלת אחריות שמתחיל בסביבות גיל 13-14 ומושלם בגיל 18.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
על איזו אמריקה אתה מדבר?

יש חופים שמותר לשתות בהם.

מותר לך לשתות במרפסת שלך, על החצר הקדמית זה כבר תלוי באיזו מדינה אתה גר.

מוכרים אלכוהול בכל יום מימות השבוע, בין אם בבר או בחנות משקאות.

לגביי שעות, אחרי שעה מסויימת, נדמה לי שזה 2 לפנות בוקר, אי אפשר לקנות הארד ליקר בחנויות נוחות סטייל סופר-פארם.

בירות מוכרים בכל שעה.

תלוי באיזו מדינה...

בג'רזי אחרי 23:00 אי אפשר לרכוש שום אלכוהול, בשום מקום. גם לא בירות.

כנ"ל בטקסס...

ברצינות, מעולם לא אמרו לי - אי אפשר למכור לך, בעצם רק פעם אחת כי שכחתי את הת"ז בבית.

בקשר לנושא השרשור עצמו, חוק עזר מבורך, הלוואי ויכנס קצת שכל לחברי הכנסת כך שיחוקקו חוק דומה בקנה מידה ארצי.

רוביק דנילוביץ' התראיין קודם בטלוויזיה ואמר דבר נכון,

לפני 5 שנים הוא קידם באמצעות ח"כ מרגי מש"ס אם איני טועה הצעת חוק שתשלים את האיסור הקיים,

ולפיה קטינים מתחת לגיל 18 לא רק שלא יוכלו לרכוש אלכוהול,

אלא גם לא יוכלו לצרוך אותו ע"פ חוק.

ההצעה עברה טרומית, אך לאחר מכן טרפדו אותה כל מיני עמותות וארגונים למיניהם.

ראוי שיחוקקו חוק כמו שניסה לקדם -

האיסור על המכירה לכשעצמה \ השתייה במרחב הציבורי בלבד אינה מספיקה -

במידה והקטין ישתכר בביתו הוא עדיין יוכל לצאת ולפשוע,

ועד השנייה שבה פשע החוק נותר אימפוטנט וחסר אמצעים למניעת הפשע הכמעט בלתי נמנע

(כשבני נוער בעלי חינוך קלוקל, מסתובבים שיכורים גמורים, ומשתעממים למוות תוך כדי, זה מתכון וודאי לצרות)

לכן, צריך להקדים תרופה למכה ולמנוע את הפשע בשלב מוקדם בהרבה של התהוותו.

או שיאסרו לחלוטין על קטינים לצרוך אלכוהול,

או שיחוקקו חוק בדומה לקיים בחלק מהמדינות בארה"ב אם לא כולן,

שלפיו במידה ואדם משוטט שיכור ברחוב הוא צפוי להסתבך בצרות.

ולאכוף את זה, לא בכאילו.

אם ניידות משטרה היו עושות בדיקת ינשופון להולכי רגל ויושבי קרנות בשעות הקטנות של הלילה,

כשכל קטין שנמצאה כמות אלכוהול מספקת בדמו יענש,

אולי בצורת עיכוב בתחנת משטרה ל 24 שעות כדי לוודא שהוא התפכח,

וכמו כן יקבל קנס שמנמן, אולי יתחילו לחשוב פעמיים.

את הבעייתיים באמת שום דבר בסגנון הזה לא יעצור,

המקרים ה"אבודים" נופלים כתוצאה מחינוך סופר קלוקל שהועבר ע"י ההורים,

אבל אולי זה ימגר במקצת את מימדי התופעה.

אם אי אפשר למנוע מהם לשתות,

שימנעו מהם לצאת כך מהבית, ככה אם מישהו יפגע "בטעות" זה לא יהיה מישהו תמים על לא עוול בכפו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כמו שכבר אמרו פה, ובצדק: לקנוס את ההורים. יש פה בעיה של בעיתיות בענישה כלפי קטינים והורים מחורבנים. את הענישה אפשר לתקן בקלות (מצידי שיתנו להם 200 שעות עבודות ציבור בתור מנקי רחובות) אבל החינוך הוא בעייתי יותר. לכן, מאחר וההורים לא מוכנים (או לא אכפת להם בכלל...) לחנך את הילדים שלהם, שידעו שיש לכך השלכות. הילד נתפס שיכור? "שלום לך דו"ח 500 שקל"; הילד היה מעורב בקטטה? "שלום לך דו"ח 1000 שקל" וכו' וכד'

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...