Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים שהיא חדשה, אבל משהו בה מרגיש ממש כמו בישנה. היאריס החדשה אולי חדשה, אבל שומרת על המתכון הישן והמוכר של

טויוטה - מכונית קטנה, זריזה, חסכונית ובעיקר קלה לנהיגה.

אלירן חושב שלמרות שהיא לא הכי מרווחת, לא הכי גדולה ולא הכי זולה, היא עדיין רלוונטית מאוד בשוק הסופר-מיני. ואתם? ספרו לנו

מה אתם חושבים כאן או בעמוד הפייסבוק שלנו.

טויוטה יאריס החדשה - מבחן דרך

Yaris-2.jpg

Yaris-8.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהבתי לקרוא את המבחן. אשמח להתיחסות נוספת לגבי הרעשים.

בקשר לרעשי רוח מכיוון המראות האם במהירויות שיוט זה ממש מטרד או אפשר לחיות עם זה?

מבחינת שאר הרעשים כמו מנוע וגלגלים, האם היא הרבה יותר רועשת מרכבים משפחתיים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי הספיק לשבת פעם אחת ביאריס ולהבין שכזאת - אני לא רוצה.

איכות החומרים היא בדיחה. הרכב מרגיש זול, חומרים שלא הייתי מצפה למצוא ביונדאי מאמצע שנות ה-90. ממש מעליב.

רכב בינוני, שלא עושה שום דבר באופן מרשים, לדעתי I20 טובה ממנו משמעותית בכל פרמטר - אבל בכל זאת הרכב הזה יצליח.

יודעים למה? כי יש לו מקדימה סמל של טויוטה.

פורסם

Nakamichi, היתרון של יאריס הזאת זה גיר רציף ולפי המבחן יוצא שיש לה צריכת דלק טובה. על פניו יחסית למחיר של 100K, צריכת דלק שאני מאמין אפשר להוציא טובה יותר הרכב מתחרה ראוי לסגמנט שלו. כך שמבחינת שיקול של צריכת דלק אני מאמין שיש לה יתרון על היונדאי. כמו כן בגלל שזה טויוטה היא תשמור כניראה מחירון גבוה. תיראה באילו מחירים מוכרים יאריסים מתחילת שנות ה2000. לא יואמן אבל יש אנשים שקונים במחיר הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

alexk, יש בהחלט רכבים שעולים יותר בגלל השם שלהם. אבל יאריס לא עולה יותר מהמתחרות האסיאתיות, היא עולה כמו יונדאי/קיה אבל מציעה גיר שכניראה עדיף ואני מאמין גם צריכת דלק.

פונטו רובוטית עם מנוע חלש עולה כ92K, פיג'ו/סיטרואן 207/C3 עולות 102K עם מנוע בנזין אומנם 1.6 120 סוסים, אבל גיר 4 הילוכים מתקופת המנדט וצריכת דלק בהתאם (אפילו שזה "טיפטרוניק" בסגנון פורשה).

כך שמחיר סביר בהחלט יחסית לקטגוריה. איכות חומרים לפי מה שאני מבין מבאסת, אבל מנוע 1.3 עם 100 סוסים חזק יחסית.

פורסם

משהו לא מובן לי בשיטת הניקוד שלכם,

איך זה שהרכב קיבל ציון כללי 4 אם ברוב הפרמטרים הוא מקבל 2 ו-3.. :?

'כללי' בדרך כלל אמור להיות שקלול של כל הפרמטרים האחרים.

ranks-Yaris.gif

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
לי הספיק לשבת פעם אחת ביאריס ולהבין שכזאת - אני לא רוצה.

איכות החומרים היא בדיחה. הרכב מרגיש זול, חומרים שלא הייתי מצפה למצוא ביונדאי מאמצע שנות ה-90. ממש מעליב.

רכב בינוני, שלא עושה שום דבר באופן מרשים, לדעתי I20 טובה ממנו משמעותית בכל פרמטר - אבל בכל זאת הרכב הזה יצליח.

יודעים למה? כי יש לו מקדימה סמל של טויוטה.

בזמן שהרכב הגרמני שלך עם הפלסטיק הרך ו"האיכותי" יתפרק ויתקלף היאריס עם איכות החומרים בדיחה תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע ועוד קצת תיסע.

פורסם

באותו מחיר אפשר לקנות אוטומטית מעניינת יותר, אפילו קיה ריו לצורך העיניין. אבל בעיקר הזוי בעיניי שאנשים מוכנים להוסיף כ 25 אלף ש"ח בשביל היאריס הזאת מול פאביה (סקודה היא בעיניי המקבילה האירופאית של טויוטה).

נכון, הפאביה ידנית, אבל ההפרש במחיר עצום והפאביה יותר טובה בשאר הפרמטרים.

emotion of motion

פורסם
בזמן שהרכב הגרמני שלך עם הפלסטיק הרך ו"האיכותי" יתפרק ויתקלף היאריס עם איכות החומרים בדיחה תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע, תיסע ועוד קצת תיסע.

ברור שהיא תיסע ותיסע, דוושת התאוצה שלה תיתקע :-D

emotion of motion

פורסם

alexk, אני בהחלט מסכים שמכוניות כאלה כמו סיאט איביזה, פאביה ושות' ידניות שעולות בסביבות 70K+- זה מאוד נחמד. אבל ידני מתאים לא לכולם, בפקקים גיר ידני זה סיוט. כך שבתור רכב עירוני במרכז הידניות פחות מתאימות. תלוי כמובן מנהג, אבל עדיין. מיילא בצפון שכימעט ואין פקקים. אבל במשך 45 לעמוד בפקק שזז מטר-מטר ידני זה לא מתאים לחלוטין. זה בערך לעשות 300 פעם קלאץ' ראשון, זינוק, קלאץ' נאוטרל עצור. במקום כל פעם גז ברקס או אפילו לגלוש לאט בלי לגעת בדוושות. אם גיר ידני והפקק בעלייה זה בכלל מזוכיזים רצוף (בשבילי בכל אופן).

אני לא רואה את עצמי חוזר בזמן הקרוב לגיר ידני.

פורסם

אני גר בתל אביב, אתה לא צריך לספר לי מה זה פקקים. מושבים גרועים זה הרבה יותר גרוע בפקק מאשר גיר ידני.

רוב הרכבים הידניים היום מאוד קלים לתפעול. אני מסכים עם זה שבפקק גיר אוטומטי נח יותר, אבל זה נראה לי מטורף לוותר על 25 אלף שקל, נוחות, פרקטיות ואיכות רק בשביל הגיר.

emotion of motion

פורסם

גם אני לא אוהב את הגימור הפנימי של היאריס אבל אני לא חושב שהיא פחות נוחה משמעותית מהמתחרות, בואו לא נשכח שלא מדובר במרצדס שעולה חצי מליון ובהשוואה ליתר המכוניות בסגמנט, וביחס לתמורה, אני יכול להבין את אלו שבוחרים בה.

כמו כן, גיר ידני בפקקים רציניים (ותלוי אילו פקקים,אני מתכוון לכאלו שאתה נוסע שניה וצריך לעצור...) זה משהו הרבה יותר מפר שלווה מאשר מושב שהוא פחות נוח. זו דעתי...

מכיוון שאני נוהג בידני, אני יכול להגיד ובכנות, שאני משתדל להימנע מפקקים אבל ברור שלפעמים אין מנוס..ואז אני כן חושב לעצמי שהייתי מעדיף אוטומט.

• תוכן חדש...