Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ליאריס יש גרסת דמוית-ג'אז עם מרווח פנים עדיף, בארץ קוראים לה טויוטה ספייס-ורסו. לדעתי היא אפילו עדיפה במעט על פני הג'אז, בין היתר בזכות תא מטען גדול יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תלוי. יש ליאריס קהל יעד מאוד גדול - נשים. אתה מכיר הרבה רכבים שהם אוטומטיים (חובה !!! לא רובוטי), לא גדולים - קל לחנות, גם לא הכי קטנים, חסכוניים, יפניים, ורצוי טויוטה (יעני לא מתקלקל) ? זהו, שלא. יאריס וג׳אז. עובדה - רכבים מאוד מבוקשים.

רק שהרבה נשים אוהבות גם עיצוב וסטייל. אז הן יקנו איזו פאביה או פיקנטו. היאריס לא תחזור לימי המכירות של היאריס הראשון במחיר הזה וגם לא תמכר מעל המחירון כיד2. נגמרו הימים שטויוטה זה תכנית חסכון.

emotion of motion

פורסם
אם זאת, התגובות כאן ממש משעשעות, אני חייב לציין. אנשים מאוד מסויימים שמחפשים דברים מסויימים מאוד ברכב, ולא מבינים למי הרכב הזה מיועד, ולמה הוא יהיה (שוב) אחד המובילים במכירות.

הסיבה היחידה שהרכב הזה היה מוביל במחירות, זה כי כול האלטרנטיבות היו באותו מחיר(כנ"ל הידניות, בהפרש די זניח).

היום לא חסר אלטרנטיבות ראויות שגם ידניות וגם אוטמטיות , במחירים הרבה יותר נמוכים.

בטיחות. שוב, לא תמיד רואים את זה בפורום, אבל לרוב האנשים זה נושא מאוד חשוב. אפילו הכי חשוב (ובצדק). אנשים כאלו לא ישקלו פאביה (שמאוד פופולרית כאן), אפילו לא בצחוק.

אמינות. רכב חדש, גיר חדש וכו', וכיבכול שום דבר לא ידוע. אבל ברור לחלוטין שזה אחד מרכבי הסופר מיני האמינים ביותר. שוב, חשוב לרוב האנשים.

שמירת ערך. כמו אמינות. ברור לגמרי שזו תהיה הסופר מיני עם שמירת הערך הגבוהה ביותר. שיקול מהותי לרוב האנשים. אין אותה כמעט בליסינג, וזה רק עוזר לעניין.

תרשה לי לחלוק עלייך.

רוב המוחלט של האנשים שנמצאים בפורום "יעוץ בקניית רכב", אלה משתמשים חדשים שבאו לשאול שאלה, ממש לא מהאוכלוסיית "חובבי הרכב" של קארספורום, שלדעתי מייצגים טוב את רוב הקהל האמיתי בישראל. ואת האזרח הממוצע מעניין אך ורק דבר אחד: מחיר.

בטיחות: הוא יסע על רכב עם בטיחות של קטנוע עם צמיגים שחוקים, אם הוא יביא לו תצרוכת דלק של 1ל-12 במקום 1 ל-11, ככה שלא מטריד אותו במיוחד 4 או 5 כוכבים.

אמינות: סטיגמות האמינות חזקות אבל הם תופסות על הרכבים האירופאים, אין שום סטיגמה על אמינות גרועה אצל יונדאי וקיה.

שמירת ערך: רוב האנשים לא מודעים לזה בכלל, אחרת הם לא היו קונים בכלל רכב חדש.

הדבר היחיד שאני רואה בה שמשמעותי זה נפח תא המטען שהוא די גדול(אם כי אני לא יודע אם הוא פרקטי להכניס לשם עגלה). בכול פרמטר אחר, אני לא רואה עדיפות שלה לעומת קיה פיקאנטו למשל שזולה ממנה ב-25 אלף.

פורסם
זה נכון שיאריס עולה 30 אלף יותר מפביה או סיאט, אבל לא צריך לשכוח על מחיר המכירה ! שהוא יהיה הרבה יותר יקר גם כן. ואני לא אופתע אם יהיו הרבה שישלמו גם מעל המחירון, כמו במקרה של יאריס דור ראשון.

ממש לא. זה היה נכון ליאריס הישנות יותר (לפני הדור הקודם).

תבדוק בכמה נמכרת יאריס דור קודם ותיווכח בעצמך.

היאריס לא תחזור לימי המכירות של היאריס הראשון במחיר הזה וגם לא תמכר מעל המחירון כיד2. נגמרו הימים שטויוטה זה תכנית חסכון.

+1.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה לגבי ארץ יצור של היאירס, בהצעת מחיר שקיבלתי מופיע ארץ יצור צרפת,לחובבי היפניות?! זה משפיע על טיב הרכב..אני יודע שב-2003 הקורולה יוצרה בטורקיה דבר שגרם להמון בעיות בעתיד?

!Blue Subaru Impreza

• תוכן חדש...