Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרחתי ווקס של ׳ראלי׳ והשתמשי לפי ההוראות: שטפתי את האוטו, הוא היה קר ובצל וייבשתי אותו מהמים.

מרחתי את הווקס בתנועות סיבוביות והמתנתי מס׳ דקות לייבוש ואז ניקיתי במטלית אחרת.

אני לא רואה שיש שום שינויי, מה הבעייה ??

82116.jpg

פורסם
מרחתי ווקס של ׳ראלי׳ והשתמשי לפי ההוראות: שטפתי את האוטו, הוא היה קר ובצל וייבשתי אותו מהמים.

מרחתי את הווקס בתנועות סיבוביות והמתנתי מס׳ דקות לייבוש ואז ניקיתי במטלית אחרת.

אני לא רואה שיש שום שינויי, מה הבעייה ??

איזה שינוי ציפית לראות?

מטרת ווקס לספק שכבת הגנה לצבע מפגעי מזג אוויר וכו'.

יש ווקסים שנותנים יותר ברק או פחות, יש ווקסים ברמות איכות שונות. עם הווקס הנ"ל לא יצא לי להתנסות וגם לא שמעתי עליו מעולם.

אגב אין צורך למרוח ווקס בתנועות סיבוביות, ניתן להסתפק בקווים ישרים.

פורסם
נראה לי הציפיות שלך מווקס גבוהות מידיי.

נראה לי באמת שציפית יותר מדי.... אני עם ההוא שציטטתי!

Honda Civic 1997

פורסם

הבנתי תודה, פשוט זו פעם ראשונה שאני משתמש בווקס. זה מה שהמוכר המליץ לי עליו (וזה עלה 50 ש"ח).

אולי באמת היו לי ציפיות גבוהות, כי ראיתי תמונות בפורום של רכבים ישנים שעברו ווקס, וזה נראה כאילו יצאו מצביעה...

אז המטרה העיקרית של הווקס 'לספק שכבת הגנה לצבע'??

פורסם
הבנתי תודה, פשוט זו פעם ראשונה שאני משתמש בווקס. זה מה שהמוכר המליץ לי עליו (וזה עלה 50 ש"ח).

אולי באמת היו לי ציפיות גבוהות, כי ראיתי תמונות בפורום של רכבים ישנים שעברו ווקס, וזה נראה כאילו יצאו מצביעה...

אז המטרה העיקרית של הווקס 'לספק שכבת הגנה לצבע'??

נכון. הוא לא מתקן צבע ולא מנקה את הצבע.

פורסם

גם אם תנקה את המגנזיום ותשים סיליקון על הצמיג הוא יראה מבריק מה הקשר וקס על המגנזיום? אני מפספס משהו?:roll:

Honda Civic 1997

פורסם

המגנזיום שעל האוטו הם המקוריים שבאו מהחברה, משמע הם כבר בני 11, והיה עליהם מלא לכלוך.

ישבתי שעתיים על כל גלגל עם מים וסקוצ' וניסיתי לנקות אותם אך ביקושי הוזזתי להם, פשוט לא הצלחתי להוריד כלום.

לפני שבועיים הייתי במוסך רון ושחזרתי לאסוף את הרכב ראיתי שהמגנזיום נראים פשוט חדשים, לא זיהיתי שזה הרכב שלי בכלל, שאלתי את רון והוא אמר לי שהאוטו עבר ווקס.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
נכון. הוא לא מתקן צבע ולא מנקה את הצבע.

הרוב המוחלט של הווקסים כן מנקים את הצבע במכוון (חומרי שחיקה) ולא במכוון (ממסים שונים) , לגבי תיקון תלוי מה מגדירים תיקון - הרבה ווקסים מטשטשים באמצעות שחיקה ו\או מילוי .

בד"כ אלה שלא שוחקים וממסים , יהיה כתוב את זה עליהם ובגדול - היצרן ישוויץ בזה (ואין לזה קשר לאיכות הווקס אגב) .

ווקס ב-30 שקל לא יהפוך את צבע הרכב למשהו שהוא לא.

גם לא ב-2,500$ :shock:

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אגב אין צורך למרוח ווקס בתנועות סיבוביות, ניתן להסתפק בקווים ישרים.

דווקא כן מומלץ למרוח בתנועות סיבוביות!

המגנזיום שעל האוטו הם המקוריים שבאו מהחברה, משמע הם כבר בני 11, והיה עליהם מלא לכלוך.

ישבתי שעתיים על כל גלגל עם מים וסקוצ' וניסיתי לנקות אותם אך ביקושי הוזזתי להם, פשוט לא הצלחתי להוריד כלום.

לפני שבועיים הייתי במוסך רון ושחזרתי לאסוף את הרכב ראיתי שהמגנזיום נראים פשוט חדשים, לא זיהיתי שזה הרכב שלי בכלל, שאלתי את רון והוא אמר לי שהאוטו עבר ווקס.

אין קשר. הוא עשה לך גם וקס וגם ניקוי ג'אנטים.

באופן כללי, אפקט ג'אנטים נקיים על המראה הכללי, הוא משמעותי מאוד. להבא, אל תחכה 11 שנה לניקוי שלהם :-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...