Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי צורך בהחלפת צמיגים לפיאט פונטו ספייס. הייתי מעוניין לדעת היכן בצפון (נהריה/עכו/קריות עד צ'קפוסט) ניתן לרכוש צמיגים ממותג סביר במחיר שפוי.

ד"א, מישהו אמר לי שניתן לרכוש צמיגים "סיניים" במחיר מופחת - האם חובה לרכוש מותג מוכר או שיש מותגים סיניים נורמליים?

פורסם

קבל חינם טיפ שיחסוך לך כסף וישפר את הפוטו ספייס מבחינת אחיזה ואף בטיחות (וזה חוקי למהדרין...) :

כידוע , הפונטו ספייס מגיע עם צמיגים במידה 165/70/14 ברשיון. המידה הזו די נדירה ואינה מצוייה ברכבים רבים אחרים.

לכן טווח המחירים למידה זו גבוה יחסית. לפי נתוני היצרן ניתן להרכיב בכל פונטו ספייס מידה נוספת - 185/65/14.

צמיג זה נפוץ מאוד בדגמי רכב נוספים בשוק ולכן מחיריו נמוכים משמעותית מהמידה המקורית . בנוסף צמיג זה משפר את

האחיזה והיציבות של הפונטו . ההרכבה כמובן פשוטה וסטנדרטית על הג'אנט המקורי.

מה שנדרש הינו לגשת לאחר ההרכבה לכל מכון רישוי ולשנות תמורת 30 ש"ח את המידה ברשיון. מנהל המכון /בוחן יוודא בתוכנת

AUTODATA שהמידה החדשה מאושרת יצרן (והיא כן) והכל תקין.

חבר הרכיב ככה רביעיית קונטיננטל אקו קונטקט 2 חדשים בפונטו (צמיגים מעולים) במידה 185/65/14 בעלות של 1300 ש"ח.

במחיר מעט פחות אפשר להשיג צמיגים טובים מאוד של יוקהמה או פירלי. אל תתקרב לאף סיני אפילו אם יש חסכון של כמה מאות .

פורסם
beamvelavan - השגתי מחיר של 350 לצמיג של חברה מוכרת, ככה ש 1300 לצמיגים במידה שתיארת כבר לא ישנה כלום. תודה בכל מקרה לכל מי שהגיב 8)
פורסם
קבל חינם טיפ שיחסוך לך כסף וישפר את הפוטו ספייס מבחינת אחיזה ואף בטיחות (וזה חוקי למהדרין...) :

כידוע , הפונטו ספייס מגיע עם צמיגים במידה 165/70/14 ברשיון. המידה הזו די נדירה ואינה מצוייה ברכבים רבים אחרים.

לכן טווח המחירים למידה זו גבוה יחסית. לפי נתוני היצרן ניתן להרכיב בכל פונטו ספייס מידה נוספת - 185/65/14.

צמיג זה נפוץ מאוד בדגמי רכב נוספים בשוק ולכן מחיריו נמוכים משמעותית מהמידה המקורית . בנוסף צמיג זה משפר את

האחיזה והיציבות של הפונטו . ההרכבה כמובן פשוטה וסטנדרטית על הג'אנט המקורי.

מה שנדרש הינו לגשת לאחר ההרכבה לכל מכון רישוי ולשנות תמורת 30 ש"ח את המידה ברשיון. מנהל המכון /בוחן יוודא בתוכנת

AUTODATA שהמידה החדשה מאושרת יצרן (והיא כן) והכל תקין.

חבר הרכיב ככה רביעיית קונטיננטל אקו קונטקט 2 חדשים בפונטו (צמיגים מעולים) במידה 185/65/14 בעלות של 1300 ש"ח.

במחיר מעט פחות אפשר להשיג צמיגים טובים מאוד של יוקהמה או פירלי. אל תתקרב לאף סיני אפילו אם יש חסכון של כמה מאות .

יכול להיות שהתכוונת ל 185/60/14? ואת השינוי ברישיון אפשר לעשות ביחד עם הטסט?

פורסם

נסה גם את צמיגי רוני בסונול נהריה או בקריות. יצא איתי בסדר גמור ובנוסף התחשב בי מאוד בכך שמכר לי צמיג בודד לאחר שהרסתי אחד לחלוטין בכך שנסעתי בשטח עם סלעים. הוא מכר לי צמיג במחיר הנחה משמעותי מאוד וזאת כי כאב לו הלב שבאתי לקנות עוד צמיג לאחר שבוע בלבד אחרי שקניתי רביעייה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...