Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מעוניין להזמין לי ולחבר אבקת חלבון מבודי בילדינג, העלות הכוללת היא 185 דולר.

האם כאשר החבילה תגיע לארץ אחוייב במכס? המשקל הוא 5 קילו.

תודה, בן.

Got To love It

פורסם

למשקל אין משמעות יותר מדי כל עוד זה לא 9-10 קילו, אני ייבאתי 3-4 קילו בלי שום בעיה, רק קח בחשבון שמעל 75$ תשלם מע"מ.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

זה יוצא יותר יקר מבארץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה אמיתי? מוצר גרוע,בארץ לא הייתי קונה אותו אז ב-bb שיש לך אחלה מבחר אתה בוחר בו? המרכיב העיקרי שלו הוא אפילו לא איזולט אלא concentrate.

פורסם

gsi16ֿ, בארץ הוא עולה 480. זה יוצא 350 בבודי בילדינג.

לבחור שכתב שזה חומר גרוע, על מה אתה ממליץ אז?

פשוט במכון אמרו לי שזאת אבקה טובה, ושהחברה נחשבת לאחת הטובות.

גם הדירוג הוא 9.3.

אשמח להמלצה על אבקה אחרת לפני שאני מזמין.

תודות!

Got To love It

פורסם

WHEYGOLD ממולצת, לאחרונה גיליתי גם את SHYNTA 6, ביקורות טובות וטעם מעולה (עוגיות ווניל).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נגמרה לי האבקה לאחרונה ואני מפחד להזמין אחת חדשה כי חבר שעזרתי לו להזמין דרך VITA טוען שנעצר לו המשלוח והועבר למשרד הבריאות או משהו כזה (לא ביררתי לעומק) , יש ממה לחשוש?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

דלי 2.3 קילו של חברה טובה (צמפיון,אופטימום,סאן,דימטייז) עולה בארץ 350

אם תקנה אותם מbb יצא לך אחרי הכל 50₪ פחות~

וגם שכחתי לציין מקודם שאולטימייט וגם אינטרקטיב הם חברות מפוקפקות

פורסם

אולטמייט בארץ מפוקפקת אבל היה שרשור שמישהו הראה בדיקה של האבקה מארה"ב והיא הראתה אכן נתון של 93 גרם חלבון ל100 גרם אבקה.

אשמח אז להמלצה לאבקה ספציפית ולא לחברה, עם קישור בכלל זה יעזור!

מזאת החברה "מאסל-פארם"?

Got To love It

פורסם

אופטימום נוטרישן גולד סטנדרט באיזה טעם שאתה רוצה

יש בbb

פורסם
אופטימום נוטרישן גולד סטנדרט באיזה טעם שאתה רוצה

יש בbb

+1

אני הזמנתי שק של 5 קילו בטעם שוקולד כפול, פשוט תענוג.

ההזמנה שלי עמדה על 230 דולר מכיוון שהזמנתי עוד מוצרים ושילמתי 85 שקלים מכס/מעמ/דמי חרטא בדואר.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לגספרי יש שוקולד שיוצא סמיך כמו מילקשייק כך שמבחינת טעם הוא הכי טוב שהיה לי. כנס לאתר ותראה את הbest sellers, זה יכול לעזור.

Animal אחלה אבל עשה לי אקנה בגב. אופטימום הוא הימור בטוח אבל לי הוא עורר קצת גזים (על האופנוע זה הוסיף לי עשר קמש לסגירה).

מבחינת מכס, אין שום בעיה, גם לבחור שאמר שזה במשרד הבריאות, שטויות במיץ צריך רק לחתום על טופס הצהרה על ייבוא של תוספי תזונה.

לבאדיבילדינג יש משלוח בלדרות בלבד שמקל על התהליך שלשחרורהחבילה אם כי בדרך כלל החבילה לא תעבור מבלי שישימו לב (מכס).

• תוכן חדש...