Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני שבוע החלפתי שני צמיגים אחוריים במקום זוג שסיים את חייו. הצמיגים החדשים הם סינים שנקראים אקו ויז׳ן.

בשבוע שחלף כשאני מאיץ מעמידה אני שומע מין רעש חריקה מהצמיגים האחוריים.

האם זה משהו שיחלוף וזה כי הם חדשים?

יש הסבר אחר לתופעה?

בדקתי אותם ויזואלית במעמד הרכישה והם נראו בסדר. בוצע איזון גלגלים. לחץ אוויר תקין ולפי הוראת היצרן, נבדק בכל שבוע ולא כשהציגים חמים. בכל ארבעת הגלגלים. הצמיגים ייוצרו בתחילת השנה.

המידה היא 185/65/14 בכל ארבעת הגלגלים והרכב הוא מאזדה לאנטיס 2003.

בצמיגים הישנים לא שמעתי את הרעש הזה, רק אני נוהג ברכב ונהיגתי לא השתנתה. הרכב אצלי מאוקטובר.

שבוע טוב ותודה

אלון

פורסם

זה המחיר שגובים צמיגים סיניים, הכסף אף פעם לא משקר.

חסכת אולי 300 שקל במקרה הטוב ברכישה של שני צמיגים כאלה אבל תסבול מרעשי תהודה שאותי אישית יכולים להוציא מדעתי.

זה כמובן רק חלק מהסימפטומים של הצמיגים האלה, אף אחד לא מבטיח לך שהם יעברו בטוב את הקיץ הישראלי הלוהט ואיך הם יתמודדו עם הכבישים הרטובים בחורף או בבלימות חירום.

בצמיגים לא חוסכים, הפרשי המחיר הם זניחים יחסית כשאתה מחלק אותם ללפחות 3 שנות שימוש לנהג ממוצע.

פורסם

לפי דעתי הרעש של החריקה יעבור לבד אחרי כמה חודשים. אבל כמו שרשמו מעלי, רעשי גלגול גבוהים ובלאי גבוהה מאפיינים את הצמיג הסיני.

פורסם

שאני מאיץ מעמידה, מה שנקרא "קיק דאון" (?)הצמיגים הקדמיים שלי גם עושים חריקה, מין פרפור כזה והם צמיגי YOKOHAMA A DRIVE, יפנים סבבה לגמרי, הבעיה היא שהם כבר יבשים ובדרך להחלפה. אז או שהצמיגים שלך על הפנים כי הם סיניים או שהם יבשים וכו', אלא אם כן אין קשר יבשים לדברים כמו שציינת ואז אני יוצא חומוס(:

פורסם

האצה מעמידה זה האצה מעמידה. קיק דאון זה ללחוץ על הדוושה של הגז ככה שהיא כבר מנשקת את הרצפה.

תודה לכל מי שהגיב, אני מקווה שזה יעבור. הצמיג לא יבש לחלוטין.

מוזר שבזוג הקדמי שהוא גם כן סיני וגם כן בדרך לסיום חייו אין את הרעשים האלה.

פורסם

תשקיע בצמיגים.... אתה רוצה להספיק לעצור בזמן כשתצטרך לא?

כשאין לך בלימות חירום אז אין בעיה אבל מה קורה כשתצטרך לבלום בפתאומיות? אני מעדיך להשקיע יותר על הצמיג ולנסות לבלום לפני הטמבון של זה שלפני.

(מזל שאין מנוע סיני תחליפי)

Honda Civic 1997

פורסם
האצה מעמידה זה האצה מעמידה. קיק דאון זה ללחוץ על הדוושה של הגז ככה שהיא כבר מנשקת את הרצפה.

קיק דאון זה הורדת הילוך לשם האצה ע"י הדבקת דוושת הגז לרצפה.

אך בסל"ד מסוים האוטו לא יוריד הילוך ע"י הדבקת דוושת הגז לרצפה ואז לא נקבל קיק דאון.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...