Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה עם תאונה תאונת קלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לבקש התיעצות קלה למקרה שקרה לי לפני שעה

הורדתי את חבר של ברחוב ללא מוצא.. עכשיו מאחורי היה רכב שלא ראיתי אותו במראה האחורית מאחר והוא היה מונמך.. עכשיו שבאתי לצאת נסעתי ברוורס במהירות איטית בשביל לצאת מהרחוב וברגע האחרון שמעתי ציפצוף ובום.. לכחתי קצת את הרכב קדימה בשביל ליראות מה קרה.. אני קיבלתי עיקום קל לטמבון שהצלחתי לסדר כבר עם היד יותר מאוחר והוא קיבל עיקום קל למספר רכב ולפינה הקדמית של הרכב (כאילו כנכס טיפה פנימה)

נתתי לו את הפרטים שלי + מספר הפוליסה של הביטוח והוא צילם את הפגיעה שלי ושלו וניפרדנו בשלום..

רציתי לדעת מה יהיה מעכשיו עם אני צריך עכשיו לשלם לו או שחברת הביטוח עושה את את זה וכו...

זה פעם ראשונה שאני מעורב בתאונה ואני מאוד מבולבל

בבשקה שמשהוא יסביר לי מה הולך להיות

תודה רבה לעוזרים

פורסם

קודם כל איזה ביטוח יש לך? חובה? מקיף? חובה + צד ג'?

נסה ללכת איתו למוסך ולראות מה הנזק שלו,

אם יש לך מקיף או צד ג',

אם זה נזק גדול שעדיף לך לערב את הביטוח,

אם זה נזק לא גדול והתיקון שלו זול - הרבה פחות מסכום ההשתתפות העצמית שלך,

נסה לדבר איתו שתסגרו את זה ביניכם,

אם הנזק גדול, ערב את הביטוח.

במידה שאין לך צד ג' - אין לביטוח מה לעשות בנידון ואתה תנשא במלוא מחיר התיקון.

פורסם

יש לי ביטוח מקיף

אז מה זה אומר לגבי התאונה.. כיביכול זה לא נזק חמור הטמבון שלו שלם ולא נסרט והפנס לא נפגע.. רק הטמבון נכנס מעת פנימה..

העם עליי להתערב בנושא או שחברת הביטוח שלי תטפל בזה?

פורסם

בדומה לנאמר, השתתפות עצמית במקרה של תאונה כיום הינה בערך 750 שקל. עלות תיקון קל בטמבון במוסך יכול לעלות 200 שקל.

אני סתם זורק מהראש מספרים, אבל זה הסדר גודל והמסקנה היא: תסגור עם הבנאדם שאתה נותן לו 300 שקל ושבת שלום. אולי כדאי גם להחתים אותו על איזה מפית שהוא קיבל ממך כך וכך שקלים, ואין לו יותר תביעות לגבייך.

יוני.

פורסם
מאחורי היה רכב שלא ראיתי אותו במראה האחורית מאחר והוא היה מונמך

???????? :shock::shock::shock:

לאיזה גובה הנמיכו אותו? לגובה של מכונית צעצוע?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...