Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיצוב, חומרים, תחושה, צבעים.

הכל נראה שבלוני וחסר חיים.

חיפשתי כמה מענינים וזה מה שקיבלתי ועדיין עוד לא מצאתי משהו מלהיב.

אני לא מתכוון רק למכוניות סדרתיות, אפילו במכוניות קונספט עוד לא מצאתי משהו יפה באמת.

Renault-DeZir2.jpg

0608_EC_09Z+Spyker_C8_Spyder+Interior_Dash.jpg

09.jpg

auto-interior-cleaning-tips.jpg

פורסם

ונשאלת השאלה, האם זה משעמם בשבילך? כי אם כן, משהו לא בסדר אצלך חבוב! כמו כן העיצוב של הבנטלי ששמת פשוט משכר. אני מקווה שצחקת...

פורסם
ונשאלת השאלה, האם זה משעמם בשבילך? כי אם כן, משהו לא בסדר אצלך חבוב! כמו כן העיצוב של הבנטלי ששמת פשוט משכר. אני מקווה שצחקת...

כן, משעמם באבוהה, והכל בסדר אצלי.

נכון שהשעונים ומיקום של הפתחים ביגואר נראה סוף הדרך, אין לי בעיה איתם, יש לי בעיה עם הפלסטיק השחור

שעוטף אותם.

פורסם

לדעתי רוב הדשבורדים שהצגת לא משעממים,תן דוגמא לרכב שהוא לא משעמם בשבילך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משער שהכל תלוי ביחס של מחיר לצורך האמיתי שיש למשתמש, וכמובן כמה שיותר ידידותי, הרי סך הכל הרכב נועד לשמש את כלל האוכלוסיה.

פורסם
לדעתי רוב הדשבורדים שהצגת לא משעממים,תן דוגמא לרכב שהוא לא משעמם בשבילך?

ראיתי כזה במכונית כלשהי לפני כמה ימים, אבל לא שמרתי במועדפים.

כל הדשבורד היה מפוסל באופן מרהיב במשטחים קמורים קטנים שעטפו כל שעון ושעון.

פורסם
במידה ולא.. תוכל תמיד לשים איזה כיסוי פרווה כמו בשנות השמונים (: :lol: :lol: :lol:

כיסוי כוכבי הסרטים "למבוגרים בלבד", דבר נפלא.

רק צריך לגדל שפם, לשים מוסיקה דיסקו משנות ה-70, עם הרבה חצוצרות, ואתה מסודר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כן, משעמם באבוהה, והכל בסדר אצלי.

נכון שהשעונים ומיקום של הפתחים ביגואר נראה סוף הדרך, אין לי בעיה איתם, יש לי בעיה עם הפלסטיק השחור

שעוטף אותם.

אם הצבע של החלק העליון של הדשבורד לא היה שחור אז הוא היו רואים את ההשתקפות שלו בשמשה הקדמית וזה היה מפריע לנהיגה.

פורסם

אתה כנראה אוהב דשבורדים שכולם מלאים בשטויות ולא סולידים.

למשל של ההונדה שהבאת הוא מאוד מקושקש, כל פינה תפוסה שם.

Opel Adam S 2017

פורסם
אם הצבע של החלק העליון של הדשבורד לא היה שחור אז הוא היו רואים את ההשתקפות שלו בשמשה הקדמית וזה היה מפריע לנהיגה.

ב2 המכוניות האחרונות שלי הדשבורד אפור בהיר (פונטו שנת 2000 ופנדה) ואין שום השתקפות..

ומסכים עם זה שהעיצובים משעממים. כמה פלסטיק שחור? למה דווקא שחור??

בפיאט 500 הדשבורד יפה למדיי, גם במיני ואלפא ג'ולייטה הוא נחמד...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לוח מחוונים צריך להיות משעמם (כמו מקדחה או סיר בישול) כי תכליתו היא מסירת אינפורמציה מקסימלית עם הסחת דעת מינימלית. בחלק מלוחות המחוונים שהצגת יש צורך בהדבקת חץ גדול כדי לציין איפה ומהו השעון, לוח מחוונים אחר מהמבחר שלך יהיה סכנת נפשות בשמש.

בשבילי, אין תחליף ללוח מחוונים 3 דרגות עם שעונים משולבים (אנאלוגי/סיפרתי) להבנת מצב הרכב/הנסיעה/הסביבה. למרבה הצער רוב היצרנים משתמשים כיום בלוחות מחוונים מנוונים (בלי מד חום מנוע למשל) ומצועצעים קשות.

• תוכן חדש...